הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורת אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   לאג - אל תתעקב מאחור. Lag.co.il - מה דעתכם? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=62740)

נמרוד 07-05-08 06:40

[QUOTE=Amits;631347]
ציטוט:

נכתב במקור על ידי Matan Levy (פרסם 631339)
איך?
גרמניה, חכם, גרעין.

מה?, ומאיפה אני יודע שזה אלברט איינשטיין?

גרמניה, חכם, עזר לפיתוח פצצה גרעינית - אלברט אינשטיין (ובלי הרמזים פה לא הייתי מגלה בחיים, באמת חידה דפוקה). גם השוק הזה, מאיפה אני צריך לדעת מאיפה הוא? הבנתי שזה שוק אבל על מחנה יהודה לא שמעתי בחיים.

Megnum 07-05-08 06:47

החידות משעממות... יש תחידה אם הקונטאר סטרייק ואני למשל לא שיחקתי בו, חיפשתי בגוגל תתמונה ואין מצב שהייתי מגיע לתשובה שפה אחד פרסם כבר... תתייחס לכלל האוכלוסיה... החידות די לא הוגנות זה לא רק החידה 13. ואם השלב של איינשטין מה הקשר תמונת גרעינים? אם היה תמונה של גרעין אחד סבבה.. או תמונה של גרעין אמיתי זה היה נחמד.

snirk 07-05-08 06:48

[QUOTE=נמרוד;631350]
ציטוט:

נכתב במקור על ידי Amits (פרסם 631347)

גרמניה, חכם, עזר לפיתוח פצצה גרעינית - אלברט אינשטיין (ובלי הרמזים פה לא הייתי מגלה בחיים, באמת חידה דפוקה). גם השוק הזה, מאיפה אני צריך לדעת מאיפה הוא? הבנתי שזה שוק אבל על מחנה יהודה לא שמעתי בחיים.

וזה בדיוק הקטע פה, הוא לא הולך על דברים כללים כמו "שוק" הוא הולך על משהו יותר ספציפי והוא לא מבין שאין סיכוי לאנשים לעלות על זה לבד אולי מישהו שבנה איתו את השאלות וזוכר כמה תשובות.

וזה בדיוק מה שאני הגבתי לך בתחילת האשכול ועובדה שעכשיו כמעט כולם מגיבים כמוני, מסקנה? אתה באמת צריך לשנות הכול, ד"א גם כדי להוציא את הרמז מהקוד לא כול אחד יודע, תעבוד על זה עוד קצת.

erezse 07-05-08 12:16

שאלות מפגרות, לא מוכיחות כלל ידע כזה או אחר...
זה לא שאלות למחשבה בכלל...

SlipY 07-05-08 12:51

אני תקוע בשלב 32 ...
וזה דבילי כי מראים שם מנסרה \ פריזמה וזה לא התשובה לא בעברית ולא באנגלית ולא במילים נרדפות

SlipY 07-05-08 13:04

[QUOTE=נמרוד;631350]
ציטוט:

נכתב במקור על ידי Amits (פרסם 631347)

אז אתה לא חושב עם ראש פתוח, גרעין , יחסות , אלברט איינשטיין לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה
אגב, גם העובדה שהוא פרש מהלימודים אם אני לא טועה

dor77 07-05-08 13:41

תקוע ב35.
שאלות שלא כל אחד יודע..למשל page dir..כולם חייבים לדעת לבנות אתרים?
מאיפה ידעו את השתובה?
או עם הקונטר סטרייק..אני שיחקתי לכן ידעתי אבל אלה שאלות לאנשים ספציפיים ולא לכל אדם.

Matan Levy 07-05-08 14:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dor77 (פרסם 631430)
תקוע ב35.
שאלות שלא כל אחד יודע..למשל page dir..כולם חייבים לדעת לבנות אתרים?
מאיפה ידעו את השתובה?
או עם הקונטר סטרייק..אני שיחקתי לכן ידעתי אבל אלה שאלות לאנשים ספציפיים ולא לכל אדם.

אתם צודקים, והשאלות יוחלפו.

FuZuL 07-05-08 15:41

תכנות לא משהו
שאלות לא משהו
בכללי רעיון חמוד ביצוע צולע
יש עוד מלא רעיונות לזה..

Megnum 07-05-08 16:37

שלב 35 זה לא הגייוניי.... תמונה של איינשטיין ניסיתי להשיג את כל המידע על התמונה... איינשטיין היה רוכב מסור על האופניים.. אוקי ומה עוזר לנו ה No הזה?? ניסיתי לגלות דברים על המספר 8 והתמונה בכלל לא משדרת צל נכון ... לא הצלחתי לגיע לתשובה. ניסיתי למצוא תורת היחסות של האופניים לא עזר. או הסטוריה שלו. חח השתגעתי רציני

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:44.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ