![]() |
ציטוט:
ואז בי"ב אפשר להשלים ל-5 יחידות מי שרוצה... |
יא'
יום ראשון מבחן מיון ל5 יחידות פיזיקה יום שני מבחן מיון ל4 יחידות מתמטיקה ו5 יחידות אנגלית בעעע |
כל אלה שאומרים אני סיימתי ואני מת לחזור לימי התיכון ובלה בלה בלה...
קאט דה בולשיט אתם הרי יודעים שאחרי חודש גג חודשיים ימאס לכם מהלימודים שאתם כ"כ רוצים לחזור... זה תמיד ככה הרי... גם בחופש הגדול הרוב כבר מתים לחזור לבית ספר ושיחזרו אחרי חודש ימותו לחזור לחופש.. הקיצר לא צבא ולא לימודים... ואני עולה לכתה י'א... ולפי דעתי הלימודים הכי קשים גם מבחינה חברתית,לימודית זה כיתה א',ו',ז',י'... |
ציטוט:
|
עולה ל-י"ב..
השנה שלי הולכת להיות קשההההה.. אני לומד בבית ספר דפוק, לא אכפת להם מאיתנו, התלמידים. נישארו לי לי"ב הבגרויות הבאות: סיפרות, אנגלית(כל השאלונים E'F'G), מתמטיקה 007, תנ"ך, הסטוריה חלק ב', אזרחות, כימיה, מחשבים, חיבור. ואם יש עוד מקצועות שלא עולים לי, אז גם אותם. בקיצור שנה מוות... |
ציטוט:
נשאר לי סה"כ אנגלית (F,G), אזרחות, ביולוגיה, מתמטיקה (004, 005) וחיבור נראה לי. |
לי נשאר חיבור, תנ"ך, אזרחות, מת' 007, אנג' D E, פיסיקה-מה שנשאר.., מחשבים-חלק ב' וזהו נראה לי....
|
ציטוט:
הכללללללללללללללללללללללללללל.. גם כן בית ספר.. |
סיימתי...
|
שנה הבאה (י"ב) מ"מ 006+007, אנגלית F+G, פיסיקה חשמל+מעבדה+קרינה וחומר, גמרא 3 יח"ל (השלמה ל-5), מחשבים פרוייקט 5 יח"ל (השלמה ל-10), תנ"ך 2 יח"ל (השלמה ל-5), חיבור, אזרחות - סיוט שלא נגמר!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ