![]() |
ציטוט:
תקראה את הודעה הפרטית אני יסביר לך :) המשך יום נעים, אבי |
עריכה:
אוקיי:) מצטער חח |
שלום, אבקש שינוי של השם משתמש שלי: AC Milan, תודה רבה והמשך יום נעים.
|
הצעה:
תשימו מעל/מתחת ללוגו או איפה שנוח לכם סקירפט של הוסף למועדפים וקבע כדף הבית, לפי דעתי זה טוב מאוד. |
ציטוט:
אצלי אתר הבית הוא http://start.co.il |
ציטוט:
ד"א ההצעה תשקל ותועלה לדיון בצוות הניהול. |
1. אבקש להחליף את שם המשתמש שלי ל Postool .
2. בחתימה שלי היה לוגו ולינק לאתר שלי (http://www.postool.com), והחתימה הוסרה בטענה שזה פרסום אתר מסחרי ללא רישום מסחרי בפורום. עם זאת, האתר שלי אינו מסחרי. הוא עובד כבר למעלה משנה וחצי ועד כה (ונכון לעכשיו גם בעתיד) הוא לא פעל באופן מסחרי: אינני מרוויח ממנו ולו אגורה שחוקה אחת, ולכן הופתעתי כשחתימתי הוסרה מהסיבה הנ"ל. אשמח לקבל פרטים והבהרות בנושא. תודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואת המערכת שלי אני בונה בעצמי כבר במשך יותר משנה וחצי, ואין בה שום דבר מוכן. כמו כן, אין בה פורום מתחרה. |
אפשר לשנות לי את הניק לc00kie? בתודה, העוגייה השמנה :)
|
אם אפשר בבקשה לשנות לכינוי עומרי שוסטר
תודה מראש |Rolleyes| |
ציטוט:
|
אני אשמח מאד אם תשנו לי את הכינוי לכינוי הישן והטוב שלי:
Dodem |
ציטוט:
|
אפשר לשנות את הכינוי בבקשה ל- XcorN .
בברכה, ניקו. |
ציטוט:
אין להגיב לתגובה זו, במידה ואתה מעוניין לקבל עוד פרטים פנה אליי בפרטי. |
איפה דיבורים נעלם לי ? :|
|
ציטוט:
http://www.hosts.co.il/forums/Warn.p...ViewMyWarnings ותבין. |
לאחרונה הצטרפתי כנציג מכירות בעסק: wisetp.co.il.
העסק רשום וגם כאן. איך אני מקבל דרגה של "רשאי להציע מטעם עסק"? |
אלון, אלמוג שלום.
אשמח אם תורידו לי את ההגבלות, אני מבקש סליחה מכל משתמש אשר העלבתי אותו וכו'. במידה ואעשה שנית דבר כמו זה, תעיפו אותי לתמיד. בברכה, ניקו :] |
שלום..יש לי בעיה קטנה עם הפורומים שלכם, הפורומים לא זוכרים אותי,וכל פעם אני צריך להתחבר מחדש (נראה כאילו אתם משתמשים רק ב SESSIONS ללא COOKIES)
בכל מקרה, אם לא ביטלתם את השימוש ב COOKIES, בבקשה תבדקו בלוח ניהול של VB את COOKIE_PREFIX, ואת שאר ההגדרות האחרות של האתר, יכול להיות שלא הגדרתם ואז זה מתנגש עם פורומים אחרים שאני חבר בהם. מקווה לטיפולכם בהקדם. תודה. |
שלום, תשמעו אני עובד בעסק אירוח אתרים : http://www.site-il.net ומשום מה מנהל העסק לא יכול לרשום אותי כעובד בעסק... אשמח אם תרשמו אותי אתם... דרך אגב אתם יכולים לדבר עם דור מנהל העסק אם אתם לא מאמינים לי.
|
ציטוט:
ד"א גם החתימ שלך לא חוקית תקראו חוקים :) |
שאלה דחופה:
האם מותר לי למכור דומיינים כמתווך בין הלקוח לספק? ואני מדבר רק על היום מכיוון ויש מבצע שם שדומיין info עולה- 60 סנט. בתודה, תאי קאיש. |
שלום.
אני רוצה לשנות את השם משתמש שלי! שם משתמש קודם: VLAD-K שם משתמש חדש: CriSis תודה. |
המשתמש שלי קיבל באן לכל החיים
מנהלים זה לא פייר בכלל השם משתמש שלי זה TAsraf (TamiR21 זה הישן) אני ישמח אם נוכל לדון בנושא הזה. |קורץ| |
משום מה אני לא יכול לפתוח נושא ב"Hosts: הכרזות, הצעות, שאלות ומשוב"
אשמח אם מישהו יתקן את זה... |
ציטוט:
כל נושא אתה מוזמן לפרסם באשכול הנ"ל. |
שלום למנהלים.
אם אפשר בבקשה שנו את הכינוי שלי ל- Reep |
ציטוט:
|
אשמח אם תורידו לי את הגישה המוגבלת,
מכיוון שעשיתי טעות אחת, ופוף, נעלמה כבר הגישה. ותתנו לי גישה בבקשה לפורום דומיינים |
ציטוט:
|
אתם יכולים בבקשה לשנות לי את השם משתמש ל: CriSis.
תודה. |
ציטוט:
|
כמו ששלחתי לך ה.פ.:
ציטוט:
|
בקשת שינוי שם משתמש
השם כרגע: olimpus שינוי לשם: superserv.co.il תודה מראש, איציק |
שונה לשניכם.
|
לגבי העיצוב החדש:
אני קצת יחפור אבל מקווה שמי שירצה וחשוב לו יקרא ויגיב! - נתחיל בדברים הלא טובים: צד ימין הפרופיל נראה ממש זוועה הצבע לא מתקשר לא מסודר נראה כמו כחול שלא קשור לפורום בכלל. אזור התגובה\תגובה מהירה נראה אותו דבר רק כשלוחצים על A\a שאפשר לראות זה נעשה חום ולא מתקשר לצבע הפורום בגרוש. הפס הראשי שנמצא בראש כל קטגוריה ופורום, נחמד וכמה שרציתם להוסיף הרסתם עם הקווים(תשנו להם צבע) זה הורס תעייינייים של כל משתמש בפורום. כל הפסים התחתונים לשנות להם צבע לכהה יותר בדחיפות זה נראה בול עיצוב חינמי שמתקינים תפורום VB. - ונעבור לדברים הטובים: סוף סוף עיצוב חדש. הלוגו ממש יפה רק האיכות פחות. זהו. אני יחזיר לקודם מקווה שלא תורידו את האפשרות הזו. |
ציטוט:
לא כי..עם השפה שלך, אני לפחות לא הייתי מתייחס. אבל זה רק אני |!| |
הייתי שמח אם הייתם מתרגמים \ משנים את הכפתורים :|
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ