![]() |
עיצוב חדש שחבר שלי הכין|למכירה|עיצוב רדיו
הנה
העיצוב הוא עיצוב רדיו יחודי לחלוטין לינק לעיצוב:http://planet.nana.co.il/55555t/ הוא מעצב ברמה כבר למעלה מ 3 שנים בפוטו שווה לכם לקנות מימנו דברים רק תבקשו והוא מכין ליצרת קשר: איסיקיו:257920420 שם:מדנאל |
נחמדה אהבתי.. יותר מדי מברשות ..
בהצלחה במכירה .. |
חח לי אמרו יותר מידי פטראנים...
חח אבל נחמד בכללי ואל תגיד שהוא לא ראה את העיצוב שלי קודם (סתם בצחוק, זה בסדר) |
ציטוט:
אדם שמעצב 3 שנים צריך לכבד את עצמו לפחות ולא להעתיק... לדעתי אפשר לנעול. עריכה: כן ראיתי גם בפורום אחר שהאשימו אותו בהעתקה... פשוט בושה.... |
*צונזר* ראיתי כי המעצב שם אותו גם שמה ולא לנעול
מה את מתערבת זה לא עתקה בכלל תפני אליו אפילו ותראי שהוא עשה את זה.. בושה בפורום אז כולם מתנפלים אלי רק הגעתי לפה |
ציטוט:
מה אני מתערבת? מה זה אנחנו ילדים קטנים<? מה זה מה אני מתערבת 8-* ואנחנו צריכים להתבייש במה שהולך פה? שמע ידידי קודם כל יושר. |
חמודה לה תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב
1.אני לא העתקתי אתה רוצה תפני לבנאדם אפילו שמו מדנאל ותראי מה הוא יגיד לך.. 2.אפחד לא ינעל כי זה לא העתקה אמרתי לכם ושוב אני אומר לכו תבדקו אפילו שזה לא העתקה.. ותגובות אנשים אל תאמינו לבחורה למעלה סתם מבלבלת במוח תקנו וזה עיצוב יחודי לחלוטין אין שום העתקהההההה באולימפוס מדנאל שם את זה ועוד פורום אחד זאת זכותו לא??????? ואני עזרתי לו לקדם את המכירה.. |
ציטוט:
אני לא מאשימה אותך בכלום........ אני אומרת שזאת בושה של המעצב. אני מכירה אותו (ולא דרך הפורום שאזכרת, מה שעדיף שתנצר). |
נחמד לא יותר.
|
למה את מדנאל?
זה עיצוב שלו אורגינל |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ