![]() |
שירותי: עיצוב,דפוס וחלוקה של פלאיירים.
מתאים לכל עסק קטן או גדול המעוניין לפרסם עצמו דרך פלאיירים.
יש אפשרות לוותר על החלק של העיצוב, אך הדפוס והחלוקה באים ביחד בכל מצב. *יש אפשרות גם למגנטים,כרטיסי ביקור, מדבקות, סטיקרים וכו'. *בית הדפוס הינו גורם חיצוני ולכן, תקבלו הצעת מחיר מותאמת מראש לכל סכום או כמות. -- למתן דוגמא, אשמח לעצב-3 כרטיסי ביקור\פלאיירים\סטיקרים חינם. -- תודה. |
רשומים ? אתר ? יותר פרטים ? :|
|
|
כשאתה מתכוון "חילוק פלייארים, סטיקרים וכו'" אתה מתכוון לזה באמת, או שאתה סתם לוקח אותם וזורק אותם לפח ?
איך אני יכול לדעת שאתה לא תעבוד עליי? :| |
תכין לי כרטיס ביקור
אתה יכול לראות דוגמא של סגנון על הבאנר שלנו ובאתר www.serv4u.co.il נראה אם זה יפה ניקח. פרטים לכרטיס יש לך בחתימה שלי ובאתר ב''צור קשר'' |
ציטוט:
ואם אני עכשיו אומר לך שאני רוצה חלוקה באילת? אתה מחלק?(כמובן שאני לא רוצה לשלם על זה יותר.) |
כמה זמן אתם בעסק? רשומים כחוק? משתמשים בתוכנה חוקית לעיצוב? נסיון, דוגמאות? עם איזה בית דפוס אתם עובדים? כיצד ניתן לתאם פגישה לאפיון פלאייר?
|
הנה תשובות לכמה שאלות שראיתי:
* החלוקה הינה במספר מקומות ספיציפיים אשר לא כוללים את אילת. * החברה עוד לא רשומה כחוק, אך דבר לא יעשה לפני שהחברה תהיה עסק מורשה (לא פטור). * החברה עובדת עם מספר בתי דפוס באיזור פרדס חנה,זיכרון יעקב ובינימינה. * חלק מהרעיון של להרשם כעסק מורשה הוא להבטיח ללקוחות ביטחון בתוצאה, מעבר לזה אני לא מסוגל להוכיח שום דבר. עוד שאלות? |
כמו ששאלו פה, התוכנות גרפיות שאיתם אתם עובדים, מקוריות ?
|
ציטוט:
שיהיה|: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ