![]() |
קנייה: שרת משחק Counter-Strike 1.6, ל 12 אנשים...
שלום, רציתי לדעת מחירים של שרת משחק Counter-Strike 1.6, ל 12 אנשים.
רצוי חברה מוכרת ושהמחירים לא בשמיים... אין לי בעיה אפילו שלא תתקינו את השרת ואפילו לא תורידו את הקבצים, רק תתנו לי גישת SSH ואני יעשה את השאר... אם אפשר לראות שרת שלכם שעובד ( בשביל לראות פינגים, איכות וכו' ) - אני לא מבקש אדמין או שתתנו לי גישה, רק אחד שהוא פתוח כדי להיכנס ולראות בפעולה. תודה, אור. |
שלום אור,
להלן ההצעה מהעסק Game-Serv: שרת CounterStrike 1.6 - 12 שחקנים בשרת. - התחייבות לפינגים נמוכים. - כתובת IP פרטית (*השרת בעלי מודים בסיסיים.) מחיר חודשי - 60 ש"ח בלבד. כמובן שאנו נריץ לך את השרת. במידה ואתה מעוניין ניתן ליצור איתי קשר בפרטים שבחתימה. או טלפונית כרגע רק עם נתנאל במס': 0542385216. במידה ותהיה מעוניין אני אראה לך מס' לקוחות שלנו. יום טוב. |
שלום לך
הוסט גיימנג תשמח לארח אותך כלקוח. אתה תקבל FTP כל המודים שאתה מעוניין. במחיר 70 שח.. |
ציטוט:
"כל המודים שאתה מעוניין" אני לא מאמין שהוא יריץ סופר אקס אז זה ישתלם לך כל כך.. |
נערך ע"י אלמוג: נערך + אזהרה...
אסור לך להציע פה. |
ציטוט:
הכל ישתלם לי.. ואני ידוע מה אני עושה.. וכן כל המודים.. |
שלום לך!
אתה מוזמן לראות פה סרבר שרץ: 80.179.146.248:27014 מחירים תוכל לראות פה: http://expert-serv.co.il/page.php?se...w=game_servers יום טוב, מושיק ברק. |
אוכל להמליץ לך על חברה מעולה שהיא כמובן HOSTS GAMING
בראשה עומד בן אדם מעולה ואמין השרת קצת יותר יקר אבל סמוך עלי הם חברה מעולה וכן גם אוכל להמליץ לך על חברה SERV4U שבראשה נמצא נוף בן אדם זהב בכל אופן אני מאמין שתהיה מרוצה מ2 החברות הללו |
ציטוט:
|
12 שחקנים
- גישת FTP - מודים בסיסיים במחיר של 70 ש"ח בלבד ! ניתן לשלם באמצעות כרטיסי אשראי/העברה בנקאית www..net |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ