![]() |
חחחחח - דרושות הצעות לשיפור.
אממ אשמח לקבל הצעות לשיפור, פינות נוספות וכו'.
כרגע חשבתי על לתת לגולשים "נבחרים" אפשרות להוסיף תמונות, ושכל נבחר יוכל לתת הזמנה לעוד גולש וכך בעצם התמונות יתווספו יותר מהר. אם יש לכם עוד רעיונות, אשמח לשמוע. כמו כן, בקשר לעיצוב, הוא בסדר? או שחבל לפתח את האתר עם עיצוב כזה? למה נראה לי הוא קצת מגביל כזה... תודה ;P *הערה: איני מעוניין בתגובות של אהבתי X אהבתי Y, רק הצעות לשיפורים ותוספות. |קורץ| |
אתר ממש נחמד!
רק תשנה את השם שלו ותשפר את הלוגו יש לו פוטנציאל! בהצלחה ניר ויצמן |
ציטוט:
אני מחפש שיפורים משמעותיים, למשל "פינת התגובה של השבוע" או משהו, לשפר לוגו, לא בכיוון. תודה שוב :-) |
להחליף את העיצוב?
|
ציטוט:
בוא ניקח לדוגמא אתר דיי מצליח של תמונות מצחיקות, funny.co.il, גם הוא לא כזה גרנדיוזי... |
ציטוט:
ב nnnnn צבעים לא קשורים, אין גרפיקה בכלל, ואני אישית לא הייתי מעוניין לגלוש באתר כזה, הוא לא מושך והפונט הזה משגע אותי -- תחפש פה בפורום יש אחלה מעצבים (REALMEDIA טל שאני עובד איתו אחלה מעצב :P) שים 300-400 ש"ח על זה.. והכי חשוב - שם! השם הזה לא נוח להקלדה.. |
בעיה רצינית עם הקידוד
הגדרת קוד:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> |
תשפר את העיצוב ובמיוחד את החלק העליון תעשה אותו יותר צבעוני ומעניין
|
תרחיבו את מאגר התמונות
סך הכל אתר נחמד... קצת מעצבן לגלוש שם בגלל העיצוב... הוא לא משדר שמחה.. יבש כזה |
יש בעיה עם הדומיין, וה אמאוד מבלבל, לך תגיד עכישו אלאנשים שנכנסים לרושם את כל הNים האלה, זה מפריע מאוד וזנה גורם לחוסר גישה לאתר.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ