![]() |
כמה בגרויות יש לכם השנה (אשכול מסכנות)
אהלן חברים,
סתם מתוך עניין אני רוצה לדעת כמה יחידות כל אחד לומד פה, לאיזה בגרויות הוא ניגש השנה ובאיזה כיתה הוא. אז ככה: אני לומד במסלול של 40 +- יחידות (אין לי כוח לספור בדיוק) השנה אני ניגש לשתי בגרויות של מדעי הטכנולודיה ( א+ב ו ה+ו). לשון. היסטוריה א'. מדעי המחשב א'. מטמתיקה (שאלון 035005 (5 יחידות)) ומיתוג מערכות. ואני בכיתה י' |
אנגלית
הבעה ספרות אזרחות ביולוגיה (5 יח') |
אנגלית 5 יח"ל - E (אולי גם G אם אני אצליח לשכנע את המורה, מה שלא נראה לי...)
מתמטיקה 006 היסטוריה ב' הבעה מדעי המחשב ב' ספרות דתי יחידה משלימה תנ"ך דתי יחידה שניה (מתוך 3) מספיק? כיתה י"א. אהה, יש גם איזה שאלון בגמרא =\ |
השנה:
אנגלית (5 יח"ל) היה בחורף. בקיץ: מתמטיקה שאלון 007 + 006 (5 יח"ל) מדעי המחשב ב' (5 יח"ל) פיזיקה: מעבדה פיזיקה: קרינה וחומר פיזיקה: חשמל (סה"כ פיזיקה 5 יח"ל) אזרחות (1 יח"ל) חיבור (1 יח"ל) תנ"ך (2 יח"ל) ספרות (2 יח"ל) מדעי המחשב אקדמיה ותעשיה (פרוייקט של וויצמן על 5 יח"ל) סה"כ, בסביבות ה35. (כולל כיתה י"א שעשיתי מתמטיקה את השאלון הראשון, היסטוריה ב', מדעי המחשב א' ואנגלית). |
אנגלית
מחשבים X2 מתמטיקה X2 אנגלית לשון אזרחות |
לשון
היסטוריה מתמטיקה 05 (5 יח"ל) מדעי המחשב א' בניית אתרים (פרויקט מסכם) |
לשון
היסטוריה אזרחות כימיה מחשבים מתמטיקה x2 אנגלית כיתה יא' |
אצלי יותר מכולם נראה לי לפחות
ניגשתי כבר ל006 השנה (שצריך לשפר שוב בקיץ) שיפרתי באיזה כמה נק' את שאלון E כרגע 94 (אני יגיע ל100 !) יש לי בקיץ כימיה א פיזיקה א מחשבים ב (מסיים השנה :)) לשון ספרות תנך מטמטיקה 007 אולי אני משפר גם את 005 אנגלית F + עוד פעם E כי סתם משעמם לי בחיים אממ ונראה לי זהו |
פיסיקה (3 (זה כולל המעבדה...) סה"כ זה יהיה 4 בגרויות - 5 יח"ל)
מחשבים (1) אנגלית (2) מת' (1) לשון (1) תנ"ך (1) אזרחות (1) סה"כ - 10 טפסים..וזה בלי להחשיב בחינות בע"פ (חקלאות/אנגלית וכו')... |
מדעים(2)
מתמטיקה(003) היסטוריה(1) כל השאר בי"ב |דמעות| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ