![]() |
[למכירה] סטיקלייטים לקראת יום העצמאות.
שלום רב וחג פסח שמח,
קיבלתי היום מחירים חלקיים בלבד לסטיקלייטים, מדובר על צמידים בלבד. אני מוכר איזה כמות שרק תרצו החל מ50 ומעלה. המחירון: 50 - 30 ש"ח (לפי 60 אג' ליח') 100 - 50 ש"ח (לפי 50 אג' לאחד) 500 - 225 ש"ח (לפי 45 אג' לאחד) 1000 - 370 ש"ח (לפי 37 אג' לאחד) 5000 - 1500 ש"ח (לפי 30 אג' לאחד) עריכה: המחירים שונו, כל הכמויות לפי 35 אג' ליח', כמויות גדולות כמו 1000 ומעלה 30 אג' ליח'. לרכישה ניתן ליצור קשר טלפוני מספרו: 0505232749. אם אני לא עונה תשלחו SMS ותרשמו שם כמויות וכד' ואחזור אליכם. *המחירים אינם כוללים מע"מ. *המחירים אינם כוללים דמי משלוח. *ניתן ליצור קשר ולקבוע נק' איסוף. *ניתן לשלם בדרכים הבאות: PAYPAL (בתוספת של 5$ עמלת משיכה ובשער דולר של 3.8 ש"ח), הפקדה בנקאית, מזומן בזמן או תשלום במזומן במקום. קבלה תישלח אליכם עם המשלוח של ההזמנה עצמה. חג שמח והמשך יום נעים. מאור. |
יש לך גם ספריי? (כמויות גדולות)
|
מה הקטע של התשלום דרך פייפל יותר גבוה? כסף בפייפל הוא לא אמיתי? מאיפה הבאת את השער של 3.8 ועמלת משיכה?
|
נשלח SMS.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לגבי הפאי פאל - יש עמלת משיכה של 5$.
לגבי שער הדולר - קבל ביטול התבלבלתי בין שער דולר כשממירים לשקלים לבין שער דולר שממירים לדולרים - תודה על תשומת הלב. לגבי הספרי שלג - יש אבל אני צריך לבדוק את העיניין לגבי המחירים מחר בצהריים אפרסם מחירון לספרי שלג. לגבי הSMS שנשלח - קיבלתי ואחזיר לך תשובה לגבי העיניין באימייל. מאור. ציטוט:
|
הזמנתי היום 250..אני מקווה שיגיע בקרוב.
|
אחי אני רוצה כמות גדולה!
צור איתי קשר באייסי: 249446812 |
ציטוט:
אם תרצה ליצור קשר יש לך מספר אפשרויות: א. אימייל - maord3@gmail.com ב. טלפונית - 0505232749 ג. מסנג'ר maordavidov@hotmail.com ד. ה.פ. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ