![]() |
תוכנית שותפים מאשימה אותי ב"הונאה"
כמו רבים ממכם (אני מאמין) עובדים עם חברת השותפים WESELL, ראיתי שבחודש האחרון לא קיבלתי מהם אימייל בשביל לקבל את התשלום שמגיע לי, אז יצרתי איתם קשר והגעתי לאחד המנהלים שם והו אמר לי שהם גילו כל מיני דברים כמו "יחס המרה מוזר",חשד להונאה ועוד כמה דברים שאני לא זוכר..
אני עבדתי איתם פעם וזה אף פעם לא קרה לי..הם אמרו לי שבעצם מה שהם חושדים זה שאמרתי לאנשים סתם שילחצו על הפירסומות וזה ממש לא נכון, אני לא מבין איך הם יכולים להאשים אותי בזה. למישהו פה זה קרה גם? אשמח להסבר או לשמוע סיפורים שקרו לכם איתם. DGP. |
ציטוט:
אבל הם יכולים לחשוד בך (אולי בגלל כמות הלחיצות). נסה לדבר איתם ולהסביר להם שזה לא נכון , אגב אם אתה נלחץ לגביי תביעה אל תפחד אני לא חושב שיתבעו אותך . |
ציטוט:
ואני לא חושב שאתה יכול לדעת אם הם יתבעו או לא, אבל הלוואי שאתה צודק..וניסיתי להסביר להם אבל לא אכפת להם.. |
ואתה באמת חושב שהם יכולים להוכיח את זה? כנראה סתם בולשיט כדי להפחיד אותך...
אם זה לא שטויות, אני מניח שתקבל לבד את ההודעה להגיע לבית-משפט, או תביעה או משהו כזה.. |
והם הודיעו לך את זה רק כשאתה פנית אליהם?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה, אתה חתום איתם על חוזה או משהו כזה? האם יש להם תקנון של השירות? שאסור ללחוץ כמה פעמים על הפרסום מאותו IP? ואם מישהו עושה לך בכוונה? |
לא חתמתי על שום חוזה.
ורק כשאני פניתי אליהם בכדי לדעת מה עם הכסף הם הודיעו לי את זה.. והוא לא הזכיר משהו לגבי שמישהו לחץ כמה פעמים מאותו אייפי או משהו כזה |
אתם לא הבנתם מה הם אמרו - הם אמרו לו שיש לו "יחס המרה חשוד" - כלומר, בדרך כלל לכל X לחיצות יש למשל Y לידים (הרשמות לאותו גוף שמשלם), זהו יחס ההמרה. אם למישהו למשל יש 20 לחיצות ומתוכם 19 נרשמו, זה נראה חשוד.
וזה מה שהם חושדים בו |
אם לא רימית אין לי למה לפחד!
דרך אגב בהרשמה אצה לוחץ שהסכמת לתנאי השימוש. קטע משמה: ציטוט:
http://www.wesell.co.il/TermsOfUse.html |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ