![]() |
יעוץ במשהו שמציק לי =\
אני יודע שזה לא המקום אבל זה דיבורים ואני חייב להוציא את זה כי עם לא אסע עד לשם ואכניס לו מכות
אז ככה: חבר לשעבר של חברה שלי חברה שלי עדין הרגישה משהו עליו בהתחלה ואז בחודשיים שלנו הוא התקשר אני התעצבנתי דיברתי איתו ואמרתי שהוא צריך לחתוך את הקשר וגם היא רצתה את זה ואז הוא התחיל לבכות בעע חחח דפוק קיצר ידעתי שהוא ימשיך :mad: בראש השנה התקשר אלייה שוב היא לא ענתה והיום שוב התקשר אמרתי לה עכשו תתני לי בבקשה את הפלאפון שלו אני רוצה לדבר היא עונה לא תעזוב אמרתי מה ?? אני רוצה לדבר איתו .. ואחרי זה אמרתי את עדין מרגיש משהו עליו היא עונה לא מה אתה דפוק אמרתי דברי יפה חחח היא אמרה לי אני אחזור אילך מה לעשות אני רותח מעצבים :qqb001: :qqb001: |
גנגסטר צעצוע
|
ציטוט:
|
ישש מאושר נתנה לי את הפלא חח =]
|
שני אופציות שוניהם לא אתה תחליט
או שהיא רוצה אותך ואז אין לך מה לפחד (זוגיות בונים על אמון) או שהיא רוצה אותו ולא יעזור כלום היא רוצה אותו מה בכוח? אז שתיבחר בבחירה הנכונה וצפייה נעימה בסרט הדרמה. |
ציטוט:
אם היא התה רוצה אותו היא לא היתה מספרת לי שהוא התקשר לא? והיא נתנה לי את הפלא ואת הטלפון שלו חח חחח סרט דרמה :qqb014: |
ציטוט:
פיי , אני אוהב טלנובלות :D |
תאמין לי אני עכשיו באותו הקטע
חברה שלי ואני ניפרדנו בגללל איזה בחור אחד בן 16 הקיצר יש לי עכשיו חברה חדשה אבל אני עדיין לא סיימתי לטפל בישנה שלי זה היה אותו דבר כול הזמן שאנחנו ביחד היה לה צילצולים בפלאפון היא גם לא רצתה לתת לי ת'פלאפון בסופו של דבר אני והיא ניפרדנו וגם אותו בחור חזר עם שתי פנסים הביתה |
חחחחחח אתה יודע מה יותר מצחיק שגם בי החברה הפקצה שלי לשעבר בגדה בי לא סובל פקצאות לא יודע למה היתי איתה בכלל
|
ציטוט:
|
לאן הרמה של הפורום מגיעה חח??
בן כמה אתה חחח... |
ציטוט:
|
שמע אחי , קח סכין לך לאיפה שהוא גר שים לו אחת בבטן הוא לא התקשר יותר {:
מה אתה רוצה שנגיד לך אחי לך תדפוק בוא מכות ועם תרצה עזרה תקשר עלי אני יבוא :) או שפשוט קח רובה צעצוע שים מתחת לחלוצה תבוא עליו תגיד לו יש לך 5 שניות להזדמבר מפה או שאני מחרור אותך הוא לא התקשר יותר :D |
ציטוט:
|
דיי , אתה חייב פסיכולוג ,
wtf .. מה אנחנו יכולים להגיד לך , לעודד אותך? , עזוב.. בן 18 ? , מדבר כמו ילד בן 8 , עד איפה אתה רוצה להגיע.. |
ציטוט:
לא דיברתה איתך אז שב בשקט דיברתי לאנשים הרצינים והגדולים יותר עם ניסיון ומה הם היו עושים במקומי ! אתה עדין לא עברתה כלום בחיים אז אל דבר כיאלו עשיתה משהו בחיים ! |
אם אין לה רגשות כלפי הטמבל שתתן לך את המכשיר בפעם הבאה שהוא מתקשר תגיד לו שזאת הפעם האחרונה שהוא מתקשר כי אחרת הוא לא יכול לדבר יותר, זה מה שאני עשיתי במצב דומה אז הטמבל חשב שהוא מלך העיר ועושה לי בוא איפה אתה אמרתי לו איפה הוא בא אם שני חברים שלו, אמרתי לו בוא, יצאנו החוצה כי לא נעים בבית יש דברים שבירים וזה, הלכנו מכות וזהו פה נסגר הסיפור כשהוא ראה שעומדים מאחוריה ושהוא סתם נובח על הקירות.
אבל זה הפתרון הדרסטי אם היא לא מעמידה אותו במקום ייתכן שגם זה לא יעזור לך כי היא נותנת לו סיבה טובה להמשיך ולהתקשר ולשמור על קשר |
אתה לא יכול לעשות כלום
אם היא תחליט שהיא רוצה אותו זה בעיה שלך ואין לך מה לשעות ואם היא לא אז ז טוב לך אני מציע לך להראות לה עד כמה אתה אוהב אותה... |
דוד אבל למה מכות ???
אתה לא יכול לדבר איתו אחד על אחד כמו גבר אל גבר במיקרה שלי הייתי באותו יום רותח מי כעס אני ושני חברים שלי הלכנו הם עמדו בצד וקיבלו כזאות הצגה של פעם בחיים |
אחי בוא אני יגיד לך ככה..
עם הוא חבר שלך טוב אל תילך איתו מכות בישביל אף אחת!! אבל עם הוא לא חבר שלך וממשיך ככה תילך תיפתח לו תרעבעק... תגיד איזה עיר הוא אולי מישהו מהפורום גר בעיר הזאת.. |
כולי רגש ושמחה.
עצבני? שתה מים ציטוט:
אבל לך תדע מי פותח האשכול ומי הוא זה שמפריע לקשר. מלבד זאת, שאם אתה בעד מכות..שיהיה לך בהצלחה. הדרך האמיתית היא לשבת ולדבר, אבל אני לא מחנך אף אחד. הדיון ננעל מהסיבה הפשוטה ש..יש עצות, ויש עצות..פה הוא מבקש "האם לשבור למישהו את השיינים" יום- יומיים, זה יעבור לו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ