![]() |
אשכול תעודת זהות
שם :ירון כהן
בן 16 וחצי ישוב :טיברה תאריך יום הולדת: 16/04/1989 תחביבים :מחשבים,מוזיקה,טיולים |
עוגן
אבל תגיבו |
שם: עידן פרץ
תאריך לידה: 26 למרץ 1991 מקום לידה: בית חולים 'הקרייה', ת"א מזל: טלה צבע עיניים: חום כהה צבע שיער: חום כהה העדפה: בלונדיות עם חזון (LOL)... מקום מגורים: ראשון לציון מערב בי"ס: יצחק רבין (שנה הבאה עובר סוף סוף...) תחביבים: לשחק במחשב, כדורגל, כדורסל, לקרוא ולנגן בגיטרה מקצוע אהוב: כל מקצוע שלא מביאים הרבה ש.ב. מקצוע שנוא: כל מקצוע שכן מביאים הרבה ש.ב. מוזיקה אהובה: רוק, ראפ, פופ, היפ-הופ, ישראלית וטראנסים (כולל מיקסים ורמיקסים) מוזיקה שנואה: מזרחית ישראלית (לא ערבית) מצב משפחתי: רווק...(חחח LOL)... אח אחד ואחות אחת איך הגעתי לפורום?: חבר |
שם: תומר צלאח.
תאריך לידה: 26.8.1987 ( בן 18 וקצת). מזל: בתולה. מקום מגורים: יישוב ליד חולון. מה עושה: לומד י"ג, מנהל תמיכה טכנית באקטסרב, ומתכנת אתרים. :qqb007: |
שם: אורי אפרתי
תאריך לידה: 8.1.1991 (15 בקרוב מאוד) מזל: גדי מקום מגורים: חיפה. תחביבים: מחשבים מסיבות ובנות :D |
שם: יובל פרנק.
תאריך לידה: 27.4.92 מזל: שור. מקום מגורים: חיפה. תחביבים: מחשבים ורק מחשבים. |
שם: גיל תיכון
תאריך לידה: 30.6.1991 מקום מגורים: ראשל"צ תחביבים: ספורט ובניית אתרים |
שם: רפי חטואל.
גר ב-בית שאן. גיל: 17+ תאריך לידה: 25.9.88 אוהב ללמוד: אנגלית, ביולוגיה, וכל מה שלא מכיל מתמטיקה. שונא ללמוד: מתמטיקה, מתמטיקה, ושונא בדם מקצועות של דת. אוהב: את החברה:) שונא: כפיה דתית. תחביבים: אספנות תקליטים, תקליטורים, לצאת עם החברים, ובזמן הפנוי גם קצת מחשב. עובד ב: סטודיו לגרפיקה בעיר שלי. (ראשי תיבות- ק"מ. לא נותן שם מלא.) מקצוע: גרפיקאי מזה 5 שנים. דברים שאני שונא: רמאים, גנבים, מעתיקנים, אלו שהורסים את המדינה היפה שלנו, שונא ילדים שחושבים את עצמם מבוגרים, ושונא אלו שלא יודעים כלום, ומשחקים את עצמם כאילו יודעים הכל. דברים שאני אוהב: אנשים שאיכפת להם מאחרים, אנשים הגונים, להתנדב במשטרה (אני מתנדב כבר 3 שנים) , לעזור לכולם, להעמיד בני אדם על מקומם. יום טוב לכולם:) |
שמי דודו.
אני - בן 15 (27/11/1990); גר בבאר-שבע; לומד בכיתה ט'; חובב כדורגל, הימורים ו... מחשבים. |
שם: אייל.
תאריך לידה: 19.1.1992 (בן 14 עוד מעט) מקום מגורים: גליל. תחביבים: עיצוב ותכנות, טניס, כדורסל וגלישה באינטרנט. מקצועות שנואים: תנ"ך, מתמטיקה, ספרות. מקצועות חביבים: ספורט, גאוגרפיה, היסטוריה. |
שם : ירין עובדיה
גיל: 15 ישוב : דימונה תאריך יום הולדת: 21.4.90 תחביבים :מחשבים כדורגל ולצאת אם החברה [ולרוב מחשבים עובד ולומד] |
שם מלא: מתן כהן.
תאריך לידה: 14.02.1992. מקום לידה: ישראל, אשקלון, בי"ח ברזילאי. מזל: דלי. תחביבים: מחשב , טרקטורום / אופנועים , כדור רגל , ובילויים תוכניות אהובה: חדשות הספורט , דודו טופז , אחד על אחד עם דני עינבר. מוזיקה אהובה: דיכאון בדם. זמר\ת אהוב\ה: אבי גואטה - אתם לא מכירים. שיר אהוב: מספרים החברים. מקצוע אהוב: ספורט. מקצוע שנוא: כולם, חוץ ספורט. תמונה: http://img116.imageshack.us/img116/1280/p10100279lm.jpg כיתה ח' צריך להיות ט' |
שם: תומר
ת. לידה: 24/6/1990 מזל: סרטן תחביבים: מחשבים, ספורט, תכנות אתרים ועזרה לזולת :) |
שם: טל
ת. לידה: 18/7/92 מזל: סרטן תחביבים: מחשבים, תיכנות, ספורט, גיטרה :) |
שם: שיראל לבנון
תאריך לידה: 24.12.1991 מזל: גדי כיתה: ט' ישוב: נתניה אוהבת: אנשים שעוזרים, אנשים שלא נדבקים! ואנשים נדיבים שונאת: אנשים שמשתלטים, שמשחקים באחרים ושמרמים מקצוע אהוב: מתמטיקה, כן!:rolleyes: תחביבים: נגינה על גיטרה חשמלית, על פסנתר ומחשב כמובן:] |
ציטוט:
טוב אם כבר הגבתי פה..... 8/4/1990 מזל:טלה תחביבים:מחשבים כדורגל ושינה טובה בצהרי היום וכמובן לפנטז על המכונית של דוד שלי :p (רמז בפרופיל..) מקצועות אהובים/מועדפים:מת' פיסיקה מחשבים וספורט :] מקצועות שנואים:כל דבר שלא מצריך חישוב כגון ספרות לשון הסטוריה ותנ"ך אממ...זהו בעקרון עריכה: חח...שכחתי לכתוב את השם....למי שרוצה לדעת....שי |
ציטוט:
וכן, כיתה י' |
ציטוט:
|
שם:דימה
גיל: 13 תחביבים: מחשבים , אינטרנט, טבע מקצועות שאני שונא : מטמטיקהה , תנ"ך , ספרות מקצועות שאני אוהב: אנגלית , מחשבים , ביולגיה המשקה הכי אהוב: קולה המשקה הכי שנוא: בינתיים אין תאריך לידה: 20.07.1992 החטיף הכי אהוב: דורידוס בית ספר: רוגוזין חטיבה ב' ק.אתא מזל:עקרב |
שם: ג'ניה,
מקום מגורים: נצרת עילית, אוהב לבלות בסופי שבוע ולחרוש ברמות בלתי ניתנות לתפיסה על קאונטר סטרייק :). להקות אהובות: Ariya, bi2, NTL, mnogotochie, aerosmith, tupac, eminem. שיר אהוב: NTL - Sashka. |
שם מלא:בן זיסמן
תאריך לידה: 4/10/1990 מקום לידה: רוסיה לא נולדתי בארץ :p מזל: מאוזניים תחביבים: מחשבים ,ספורט,כדור רגל ,כדור סל תוכניות אהובה: ארץ נהדרת מוזיקה אהובה: ישראלית זמר\ת אהוב\ה:הראל מויאל שיר אהוב: :אמצא הלילה בכפר מקצוע אהוב: מחשבים ,ספורט ,היסטוריה ,גיאוגרפיה (מיקצועות שצריך לחשוב קצת ) מקצוע שנוא:ביולוגיה ,פיזיקה :p |
ציטוט:
_____________ תאריך לידה: 26 למרץ 1990 מקום לידה: בית חולים 'העמק', עפולה מזל: טלה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום העדפה: סיוון(תראו,תתעלפו :p ) מקום מגורים: עפולה,שכונה מערבית בי"ס: "ברוש" תחביבים: לשחק במחשב,כדורגל .... מקצוע אהוב: מחשבים :P מוזיקה אהובה: טראקים (סקאזי רולזזזז) מוזיקה שנואה: ערבית |
שם :: מתן
תחביבים :: טרקטורונים , כדורגל תאריך לידה :: 10.09.1990 תפקיד :: בעלים של פאנצ'ר נט :) (ואוהב את זה מאוד) דברים שאני אוהב :: בחורות יאס יאס .. לא נשיקות .. אלא נשיקות ++ --- > ... בע לא אומר חח בקיצור בקיצור ..תורכם |
שם פרטי:דיאמונד
שם ישראלי:שלומי מקום לידה:אמריקה תאריך לידה:19.1.1988 שנת עלייה לארץ:1990 גיל:עוד מעט בן 18 תחבייבים:מוזיקה,סרטים,מחשבים |
שם: טל גרטי
תאריך לידה: 18.10.1990 עיר: חדרה מזל מאזניים ביצפר: תיכון חדרה(מקורי אה?) ידע: תואר IT ואמצע CCNA (:D) מקצוע אהוב: נו באמת, תיהיו רציניים! אתרים שלי ברשת: TalGarty.Com | ZolaZone.Net | (פורום שאני לא יפרסם פה) | פרויקט חדש שבקרוב תשמעו עליו. סוג מוזיקה אהוב: כמעט כל דבר, העיקר לא דיכאון. איסיקיו: 6706723 מסנג'ר / אימייל: Tal@TalGarty.Com זה אני :D |
שם: אלמוג צמלמן
תאריך לידה: 17.7.1990 עיר: חדרה בית ספר:תיכון חדרה מזל:סרטן ידע: IT1+IT2+ אמצע CCNA מקצוע אהוב: מדעי המחשב+מתמטיה(בלי גאומטריה) כל השאר בעעעעע.. אתרים שלי: freetopsite.co.il מוזיקה אהובה: לא מוגדר כל מה שיפה:) מסנג'ר: almog@Freeopsite.co.il איסקיו: יש בחתימה אני לא זוכר אותו בעלפה חחח.. |
שם: אלון רוט
תאריך לידה:5.4.1991 מקום לידה: רחובות מזל: טלה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום העדפה: בלונדיות מקום מגורים: פתח תקווה - P.T.City =] בי"ס: חט"ב ברנר תחביבים: מחשב, כדורגל, כדורסל, חברה שלי, מוזיקה =] מקצוע אהוב: אנגלית.. הכי פחות קשה מקצוע שנוא: למה ביחיד? ברבים - כולם! מוזיקה אהובה: ראפ, פסיכודלי! =] מוזיקה שנואה: מזרחית מצב משפחתי: רווק.. אח אחד גדול ואחות אחת יותר גדולה איך הגעתי לפורום?: מאיפה אני זוכר.. \= |
שם : אליאור
|
הייתי בטוח יש פה ילדים הרבה יותר גדולים פתאום אני מגלה הרוב פה 13-14-15 ...
ויש כאלה שציפיתי שהם לפחות 16+ .. טוב לראות בני כמה אתם |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לי ספק שגלשת ו/או עודך גולש באתרים הנ"ל. אתרים אלה הוקמו ע"י אורי אהרונוביץ, בן 15 וחצי (17/06/1990). לא תמצא הרבה מבוגרים ממנו שהספיקו לעשות את מה שהוא עשה. מר HostGZ.com, בפעם הבאה שתחשוב לזלזל בנוער - היזכר באורי. אני בטוח שמיד תחזור בך. |
שם: רון אלטר
תאריך לידה: 23.8.89 גיל: 16+ עיר: חיפה מקום לידה: בית חולים 'רמבם', חיפה מזל: אריה צבע עיניים: חום צבע שיער: בלונדיני אבל לא בהיר, כהה בי"ס: עירוני ה' תחביבים: לישון, לנוח, להמשיך לישון מקצוע אהוב: מחשבים, ספרות, ספרות מוגבר מקצוע שנוא: היסטוריה, מתמטיקה מוזיקה אהובה: All איך הגעתי לפורום?: הבוס שלי שעבדתי בk-host.net לפני שנתיים בערך =] תמונה (16.12.05) |
שם: יאיר פרקש
גיל: 18 מזל: בתולה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום העדפה: לא משהו מיוחד ;-( מקום מגורים: בני-ברק מערב בי"ס: לא לומד תחביבים: אין מוזיקה אהובה: מזרחית דיכאון מוזיקה שנואה: רוק וכל דבר שחופר איך הגעתי לפורום?: לא זוכר |
WTF !? יש פה ילדים בני 12-13 אין לכם מה לעשות בחיים !? לגלוש בהוסטס? \:
[ יש פה מנהלים בני 12-13 גם, מראה על הרמה ] שם: ניקו מקום מגוירם: לוד\גני-אביב תיכון: עמל 1, הולץ.. אוהב לעשות בשעות הפנאי: כל מה שאפשר :P תאריך לידה: 7.1.91 [ עוד מעט 15 P: ] \: |
ציטוט:
אנחנו פורום שאחוזים ממנו הם ילדים קטנים ולחלקם אפילו לא היה בר מצווה. |
בואנה 50 אחוז מהפורום ילדים בלאט
מנהלים תעשו כניסה מגיל 16-17 חח אני מירו לנקרי בן 17 מחולון כיתה י"ב חח זהו:qqb007: :qqb015: :qqb007: |
ציטוט:
ומי שאמר שאני מזלזל בילדים שפה דווקא לא מזלזל ביכלל יש פה מעטים שיש להם יכולת וכישורים.. |
ציטוט:
יענו מגיל 13 ומשהו אתה פה . על מה אתה מדבר ?! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ