![]() |
Win8, מישהו התנסה?
אהלן,
בהמשך לנושא, מישהו כבר התנסה בווינדוס 8? המלצות? אשמח לשמוע. |
כמו בכל מערכת חדשה שרק יצאה לשוק מבית מיקרוסופט. בעיות תאימות עם תוכנות, חוסר יציבות. בכללי נראה מערכת הפעלה שמתאימה רק לטאבלטים.
|
ציטוט:
אני עובד עם ווינדוס 8 עוד לפני שהיא יצאה רישמית, הכל עובד לי מצויין, יציבה לגמרי ולא נתקלתי באף בעיה. המערכת כן דורשת זמן הסתגלות - הממשקים שלה השתנו לגמרי וצריך זמן להתרגל לזה. הממשקים שלה מותאמים למסכי מגע - אבל גם עם מקלדת ועכבר אני עובד איתה והיא אחלה של דבר. בגרסת Windows 8 RT באמת אין תאימות לאחור - כי היא עובדת על מעבדי ARM ולא Intel והיא מערכת הפעלה שונה לגמרי - איתה לא יצא לי להתנסות. אבל מערכת Windows 8 המלאה - תמיכה מלאה לאחור ועובדת מצויין רק דורשת הסתגלות. |
אני לא אהבתי את המערכת, אין את הכפתור start וזה מעיק מאוד לעשות פעולות
אין שום דבר סטנדרטי כמו בוינדוס 7 , וינדוס 8 זו מערכת שונה לגמרה ממה שאתה מכיר מוינדוס הכל שונה ולא נוח. |
שטויות כל מה שהרוב כאן אמרו.
מניסיון של למעלה מעשור בווינדוס, אני יכול לומר שזה המערכת הכי משוכללת וטובה שיצאה להם אי פעם. |
עובד איתה כבר קרוב לשבוע,
האמת? לא ממש מצאתי את ההבדל בין ה-7 ל-8 בשימושים היומיומיים.. נכון, לא קיים כפתור START ובמקומו יש את התפריט החדש.. אבל זה לא מוסיף או מוריד לי מיכולות השימוש. |
עם קצת משחק בהגדרות והתקנת פלאגין חזר הסטרט והחיפוש וגם שולחן העבודה הרגיל והמוכר.
אבל אני? חזרתי ל7. |
אשמח לדעת מה היתרונות במערכת בכלל.
|
היא ממש לא נוחה..זה יותר מתאים ל טאבלטים
|
מסכים עם אלירן,
WIN8 ממש לא מתאים למחשבי PC, הוא מתאים רק לטאבלטים, המעברים בו לא נוחים והם נוחים רק בטאצ'. ממליץ להישאר בWIN7. |
מנסיון אישי - לא התלהבתי. לאנשים עובדים בתחום (מתכנתים, מעצבים, מהנדסים) יש חוסר נוחות כללי, גם לא התחברתי לעיצוב תפריטים החדש.
המערכת Metro החדשה לא ממש נוחה, מתאימה בעיקר לטאבלטים, שוב - לעניות דעתי בלבד :). |
אחלה מערעת הפעלה רכשתי חוקי
|
ציטוט:
|
אני מדבר בתור אחד שמספק תמיכה לווינדוס ואני רוצה לומר לכם שווינדוס 8 היא פשוט אסון. אני לא יכנס לפרטים כי יש כל כך הרבה מה לומר על המערכת הזאת, וזה לא דברים טובים כמובן.
תכל'ס אני אישית לא הייתי ממליץ לך להתקין את המערכת הזאת על חומרה פיזית, להתקין אך ורק במערכת וירטואלית. תאמין לי שאחרי שבוע מקסימום אתה תחזור לווינדוס 7. לא תמצא איש מחשבים ברמה גבוהה שדיבר דברים חיוביים על המערכת הזאת, תחפש סקירות בגוגל ותראה בעצמך. |
תודה רבה !
אפשר לנעול. |
היי, ממליץ לך לקרוא ביקורות נוספות כאן: http://www.ureviews.co.il/programs/6-Windows-8
|
במסגרת העבודה שלי יצא לי לעבוד כבר לפני לא מעט זמן עם ווינדוס 8 וחשוב מאוד להדגיש, המערכת הפעלה הזו יוצרה בעיקר עבור מסכי מגע ולא מחשבים רגילים.
אין בעיות פונקציונליות בשימוש במחשבים רגילים אבל המערכת הזו פותחה לטובת ממשקי מגע ולכן סביר שהממשק משתמש שלה יהיה פחות נוח למחשב רגיל. |
ציטוט:
|
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:25. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ