![]() |
שירות חדש בבסטסרב פתרונות בע"מ
לאחר שלוש חודשי לימוד
על מערכת VPS החלטנו שיש לנו מספיק ידע כדי להכניס את זה בתור שירות חדש חבילה קטנה 7giga אירוח 3000gb -תעבורה חודשית 256mb ddr - מתפרץ עד 512DDR מערכת הפעלה לינוקס centos,whitebox,fedora,freebsd גישת רוט מלאה פנאל ניהול -webmin ללא תוספת תשלום 130 ש"ח לחודש 15giga אירוח ללא הגבלת תעבורה 256mb ddr - מתפרץ עד 1GIGA מערכת הפעלה לינוקס centos,whitebox,fedora,freebsd גישת רוט מלאה פנאל ניהול -webmin ללא תוספת תשלום 200 ש"ח לחודש 20giga אירוח ללא הגבלת תעבורה 512mb ddr - מתפרץ עד 1GIGA מערכת הפעלה לינוקס centos,whitebox,fedora,freebsd גישת רוט מלאה פנאל ניהול -webmin ללא תוספת תשלום 240 ש"ח לחודש מפרט השרת dual xeon 3.0 1mb 4giga ecc ddr 2X120 sata 2 *ניתן להוסיף פנאל ניהול DA בעלות של 30 ש"ח לחודש כל המחירים כוללים מע"מ לפרטים נוספים גלעד גרשון מנכ"ל בסטסרב פתרונות בע"מ bestserv.co.il - the best for you http://www.bestserv.co.il email gilad@bestserv.co.il בזק - 03-5117085 פקס - 03-5037573 נייד - 054-8055559 |
פשש יפה בהצלחה
|
בהצלחה גלעד :)
|
תודה
|
בהצלחה,
|
שיהיה בהצלחה :)
כנראה אני אשכיר שרת :),או ממך או מבן(ישראל-סרב.) |
בהצלחה גלעד
|
מבצע אדיר !
מחירים נהדרים .. שיהיה בהצלחה -) |
וואלה אתה גלעד..:]]
מפגיזז בהצלחה כפרעע .. מומלץץ :] |
בהצלחה גלעד מומלץ בחום! :qqb015:
יבגני |
גלעד חח
אוהב אותך חח מומלץ תקנו רק ממנו בלאט חח שרות 10 10 |
בהצלחה מותק (:
|
אחלה מבצע....!
בהצלחה! נ.ב האתר לא עובד השעה 1:55 (בלילה עם לא הבנת) בתאריך 20.12.2005 . מוזר! בכל אופן שמעתי הרבה דברים טובים על החברה וגם לפי מה שאני רואה היא כמעט שולטת בשוק כולו והבנתי שיש גם אחלה שרות. אז בהחלט משתלם. |
ציטוט:
האתר עובד |
גלעד מחירים פשוט מעולים!
יכול להיות שניהיה לקוחות שלכם בעתיד! פשוט אחלה מחירים! |
תודה לכולם :>
|
בהצלחה גלעד, אולי באפריל תראה אותי כלקוח בVPS, כמובן שזה תלוי בפנומן ובשאר ההצעות בשוק =]
|
עוד בערך שבוע וחצי אני מזמין את החבילה הקטנה של ה vps:)
אחלה בהצלחה! |
מרשים מאוד בהצלחה גלעד התותח !!
|
בהצלחה גלעד, אחלה מחירים
|
בהצלחה
|
בהצלחה רבה~!
|
בהצלחה!
|
בהצלחה...
|
אחללה בחלה !
יפה ! בסוף גם אתם תפתחו גם חווה פרטית :) אחללה מחירים אחללה איכות אחללה חברה בהצלחה |
בהצלחה גלעד ו...שאלה
האם אני יכול לעשות הזמנה מותאמת אישית?..כאילו לקחת את החבילה הראשונה ולהתאים אותה (בעקרון אני רוצה להוריד הרבה דברים משהם...כמובן שהמחיר ירד בהתאם...)..כי אני צריך את המיני יעודי לצורכי לימוד ולא בשביל לקוחות....ואם כן באזור אפריל...אולי אני יהיה לקוח....כי עדיף לי לקחת אותו בחופש ולא באמצע לימודים.. עריכה: ד"א כמה אי פיים מקבלים? |
ציטוט:
ונדבר על זה |
ציטוט:
שים לב לעריכה שלי...מס' אי פיים? אם יש בכלל....... |
ציטוט:
חבילה שניה 6 אייפים חבילה שלישית 10 אייפים |
בהצלחה גלעד, אחלה שירות אחלה מחירים.
|
גלעד יש לי שאלה
אם נגיד קניתי אחד מהם לא משנה מה מותר לי להריץ מה שבא לי ? יענו שרת משחק דיבור ? רדיו ? או שיש הגבלה אשמח אם תכתוב מה מותר מה אסור |
חברה מצויינת,
בהצלחה. |
ציטוט:
תריץ מה שאתה רוצה כל עוד זה חוקי |
ציטוט:
כמה cpu? |
ציטוט:
15% מ dual xeon 3.0 טל אל תדאג יהיה תחרות בריאה :) |
ציטוט:
בכל מקרה, באמת נשמע מאוד רציני, ואני שוב אומר לך שיהיה לך בהצלחה, ואתה אולי תראה אותנו בין הלקוחות שלך. :) |
יפה מאוד שיהיה לכם בהצלחה
|
ציטוט:
וזה יריץ טוב שרת טקטיקל ? יש מצב אתה נותן לבדוק לפני קניה ? תודה |
בהצלחה!!
|
בהצלחה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ