![]() |
אנטי וירוס טוב בתשלום ?
שלום לכולם
איזה אנטי וירוס חזק הייתם ממליצים לי ? בתשלום כמובן |
אני די אוהב את NOD32.
|
כולם אותו עקרון, וירוסים ידועים כל אנטי וירוס יתפוס , וירוס חדש שעדיין לא ידוע אף אנטי וירוס לא יתפוס
|
ציטוט:
אם כבר בתשלום אז NOD32 אגב אין מניעה מהלשתמש באנטי וירוס של מיקרוסופט שמגיע לך בחינם. |
אני היה לי ניסיון עם NOD וקאספר סקיי , לדעתי האנטי וירוס הכי טוב וגם יחסית קליל לעומת המתחרות זה הקספר סקיי , הם מעדכנים כמעט כל הזמן - ותמיד יוצא לי להיות בראש שקט עד לסיום התוקף של הרישיון
|
אני עם AVIRA כבר כמה שנים.
יש גרסה חינמית שעובדת טוב מאוד וגרסת פרמיום (מה שיש לי עכשיו) שקניתי. בגדול אנטי וירוס טוב גם החינמי וגם זה שבתשלום |
SEP
אנטי וירוס מעולה! |
חינם - Avira .
כסף - Nod 32 . |
ציטוט:
היום חוץ מזיהוי של וירוסים קיימים אנטי וירוסים מזהים "התנהגות" של תוכנות חשודות וככה הם בעצם מנטרלים וירוסים עוד לפני שהם הכירו אותם בכלל (אם היו צריכים לחתום על כל וירוס בנפרד - כל מה שהיית צריך לעשות זה לשנות קצת את הקוד שלך והאנטי וירוס לא יתפוס אותך). והמנגנוני זיהוי האלה שונים מאנטיוירוס אחד לשני. כל חברה מפתחת דרך משלה להתמודד מול וירוסים, ותאמין לי שהן לא ממהרות לשתף את הסודות המקצועיים שלהם אחת עם השנייה... אז כן, יהיו וירוסים שאף חברה לא תתפוס - אבל יהיו גם וירוסים שחלק מהם יתפסו וחלק לא. |
NOD32
|
אם אתה זקוק לאנטי וירוס ממש טוב ואין לך בעיה מבחינת תקציב, הייתי ממליץ לך על האנטי וירוס שנחשב להכי טוב בעולם: Kaspersky.
|
NOD32
|
היתי ממצליץ לך על Avast
http://avast.com |
avg חינם , אתה יכול להוריד מהאתר עצמו של AVG
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ