![]() |
פרסום| לומד - בגרויות, קורס פסכומטרי, לימודים
היי הקמתי פורטל קטן בנושא לימודים, המטרה בגדול היא לקדם אותו לכדי יצירת לידים למכוני בגרויות ופסיכומטרי בישראל.
לכניסה לאתר: לומד מה לדעתכם אפשר אפשר לשפר שיהיה יותר ידודותי מבחינת המשתמשים? |
יותר הבלטה של צבעים..
|
לא הבנתי מה יש באתר? אין שום תוכן שעוזר באמת.
|
האתר בבעלותך?
כזכור לי בעברי נכנסתי לשם ודי התבלבלתי עם עצמי דברם לא היו ברורים האתר שלך די מוכר בקרב הרבה מתיכוניסטים בגיל 16-18 רק תשפר את הניווט לנוח יותר לאנשים |
אתר אדסנס ללא תוכן שהגולשים באמת מחפשים.. הזמן שלך מתקתק
|
החלק העליון פשוט גאונות השילוב של התפריט והאדסנס :)
|
ציטוט:
ומה ז"א לא מחפשים? אנשים מחפשים שיפור בגרויות, פסיכומטרי וכדומה? האנליטקס שלי מוכיח את זה :D כל השאר תודה, אני לוקח לתשומת ליבי ויש לי כבר כמה דברים בראש לשיפור :) |
האתר צועק "אני רוצה להרוויח כסף".
האתר מפוצץ בפרסומות, ועושה חשק לצאת ברגע שנכנסים. מבחינת העיצוב, האתר נראה סבבה לגמרי, רק שלדעתי הלוגו נראה ילדותי מדי. בהצלחה. |
1 . אתה חייב להוריד קצת מהפרסומות זה מציק בעין יש יותר פרסומות מתוכן.
2 . חסר לאתר קצת צבעים, האתר מבוסס על יותר מידי אפור זה צבע שלא נעים להתסכל עליו יותר מכמה דקות. 3 . תוכן האתר, מאמרים קצרים ולא הכי רלוונטיים לכותרת (הסתכלתי רק על 2-3). 4 . הייתי משפר קצת את איזור ה footer, בקושי שאפשר לראות אותו. בהצלחה. |
אתר מעולה רק שיש יותר מידי פרסומות לטעמי
|
הרבה יותר מדי פרסומות... חוץ מזה הכל חמוד !
|
1. כמו שנאמר פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת. מה שהולך שם זה איום ונורא, ועוד מילא היית מרוויח על זה קצת יותר מהכמה גרושים שמקבלים באדסנס... באמת שאני לא חושב שווה להרוס את הUX בשביל אדסנס בכמויות האלה.
2. העיצוב מרגיש לי ממש... פשוט כזה, לא התלהבתי בכלל כשנכנסתי . 3. חסר לי קצת RESPONSIVE UI שיעשה את החווית גלישה אינטרקטיבית. 4. חסר לא מעט תוכן. בס"ך זה סבבה להתחלה, אבל יש מה לשפר. בהצלחה. |
אתר חיוור מידי- להוסיף קצת צבעים.
מעבר לזה-חסר הרבה חומר (למשל בכניסה לבגרות בתנ"ך לא מוצג כלום). בנוסף לכך, בדף הראשי של האתר יש מין חלל ריק בצד ימין שמפריע לעין. |
האתר נראה חיוור- חסרים יותר צבעים.
מצד ימין יש חלל ריק שמפריע לעין וחסר הרבה תוכן (למשל בכניסה לבגרויות בתנ"ך לא מוצג שום דבר). סך הכול יש פוטנציאל אך צריך לעבוד עליו יותר |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ