הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   תחזוק שרתים ושירותי רשת נוספים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=29)
-   -   מוכרים שרתי משחק MuOnline ? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=10242)

YaronZ 20-12-05 21:25

מוכרים שרתי משחק MuOnline ?

אני חייב לקנות שרת MU ONLINE מקצועי... שלא יהיה איתו בעיות !
אני מוכן לשלם עד 80 ש"ח...

Panda 20-12-05 21:38

לא נראה לי שמישהו מספק את זה פה...
אבל אם מישהו יוכל אז נראה לי שהוא יקח על זה יותר מ-80 שקל!
כי זה על המערכת הפעלה WIN....

חבר2 20-12-05 22:03

אני מכיר מישו שיוכל לעניין אותך בהצעות אבל אני בטוח שהמחיר לא יספק אותו

YaronZ 20-12-05 22:07

כמה יעלה לי אז?

shamir 20-12-05 22:27

חחחח זה יקר תהייה בטוח יותר מ 200
וזה רק על וינדווס אז תתקשה טיפה למצוא

d1a1n0 21-12-05 12:55

לך על דרך Bug-Host מכיר את העניין וזה יעלה לך יותר מ-80 שקל.

חבר2 21-12-05 15:12

אתה יכול ליראות פה אמיו של לקוחות שלי כבר
www.lnx.co.il/mu

shamir 21-12-05 17:16

אממ חבר שלי מעוניין לקנות כמה זה יעלה לו?
כמה מקומות אפשר לראות את המחירים?

חבר2 21-12-05 17:49

כיוון שהכול תלויי במה הוא לוקח אני "מזהיר ליפני" המחירים דיי גבוהים למשחק הזה
בכול מי בכול מי שמועניין לישמוע עוד פרטים שיצור איתי קשר

Beesites 21-12-05 21:34

באג-הוסט : או שתעביר אישורים על רישום ל keytekk, או שלא תציע הצעות.

Nexus 21-12-05 22:31

כרגע משתי סיבות עיקריות ( העברת פרטי עסק + העבודה לא גמורה ),
לא אוכל להציע הצעה, אך מה שכן,
נדאג לעדכן, בקרוב נציע שרתי 'Mu' אשר יתמכו בכל הגירסאות-Global Client, 1.x, 0.x.x,
Ch Client KO Client, פשוט הכל, במחירים סבירים(מתחת ל250 ש"ח),
ע"ג שרתים שאינם עובדים עם Windows,
שואלים איך?
אז לא, זוהי לא "קומבינה" כלשהי,
אומנם לקח קצת זמן, אך כמעט תם פיתוחו של שרת(פיתוח מ0 למי שמעוניין לדעת.) Mu,
השרת פותח 100% ע"י,
כך שאין בעיית חוקיות( כל השרתים שרצים כרגע מלבד הרשמיים מוגדרים כ"פרוצים" - גירסאות אשר נגנבו ושודרגו מהשרתים המקוריים - אומנם לא בארץ, אך בחו"ל נעצרו מספר לא קטן של אנשים אשר הריצו שרתים מסוג זה! ) + דורש כמות סבירה של משאבים(למי שהתנסה השרת המקורי דורש כמות לא קטנה של משאבים-גם עם אופטימיזציה למסדים + התאמת חלק מהקבצים-שימוש יותר בדיסק למשל מאשר בזיכרון-אפילו לרמה של צריכת זיכרון נמוכה מ400 מגה-גובל ב300,
עדיין-מוגדר כ"אובר מאמץ" לשרתים!-גם יעודיים),
כך שהפיתרון שלנו,
הוא בעצם מושלם,
+ חוקיות
+ יציבות
+ איכות
+ ביצועים ( בששת החודשים האחרונים, השרת נבדק בהרצה של עד כ800 שחקנים-פעילים בו זמנית. )
+ השרת תומך בSub Servers
+ המון אופציות חדשות + כל המקוריות
+ גולת הכותרת לשחקנים-לא דורש שום patch או שינוי בקליינט המקורי( *Version ).
אדאג לעדכן בהמשך.

בברכה,
עומר רייטר,
GoSafe.

shamir 21-12-05 22:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Nexus
נדאג לעדכן, בקרוב נציע שרתי 'Mu' אשר יתמכו בכל הגירסאות-Global Client, 1.x, 0.x.x,
שואלים איך?
השרת פותח 100% ע"י,
כך שאין בעיית חוקיות( כל השרתים שרצים כרגע מלבד הרשמיים מוגדרים כ"פרוצים" - גירסאות אשר נגנבו ושודרגו מהשרתים המקוריים - אומנם לא בארץ, אך בחו"ל נעצרו מספר לא קטן של אנשים אשר הריצו שרתים מסוג זה! ) + דורש כמות סבירה של משאבים(למי שהתנסה השרת המקורי דורש כמות לא קטנה של משאבים-גם עם אופטימיזציה למסדים + התאמת חלק מהקבצים-שימוש יותר בדיסק למשל מאשר בזיכרון-אפילו לרמה של צריכת זיכרון נמוכה מ400 מגה-גובל ב300,
כך שהפיתרון שלנו,
הוא בעצם מושלם,
+ חוקיות
+ יציבות
+ איכות
+ ביצועים ( בששת החודשים האחרונים, השרת נבדק בהרצה של עד כ800 שחקנים-פעילים בו זמנית. )
+ השרת תומך בSub Servers
אדאג לעדכן בהמשך.

בברכה,
עומר רייטר,
GoSafe.

רגע אתה רוצה להגיד לי שהצלחת להריץ שרת של MU על לינוקס ולא וינדווס?
זה לא הגיוני !

Panda 21-12-05 23:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Nexus
שואלים איך?
השרת פותח 100% ע"י,
כך שהפיתרון שלנו,
הוא בעצם מושלם,
+ חוקיות
+ יציבות
+ איכות
+ השרת תומך בSub Servers
אדאג לעדכן בהמשך.

בברכה,
עומר רייטר,
GoSafe.

באמת לא הגיוני..
אני מחכה לראות את זה יוצא!

LinuxServ 21-12-05 23:06

80 ש"ח?
בדיחה!

Nexus 22-12-05 13:24

לקרוא שנית

ציטוט:

נכתב במקור על ידי shamir
רגע אתה רוצה להגיד לי שהצלחת להריץ שרת של MU על לינוקס ולא וינדווס?
זה לא הגיוני !

כנראה שלא באמת עברתם על ההודעה, אולי בריפרוף,
כתבתי במפורש, "לא, זוהי לא איזה "קומבינה" שהצלחנו להריץ בעזרתה",
פיתחנו(בנינו!-לתכנת מ0!) גירסא משלנו לשרת-שתואם את כל הקליינטס(הבסיס אותו בסיס זה עיניין של כמה פונקציות שמשתנות בין האיזורים. )
בכל אופן,
בקרוב.

בברכה,
עומר רייטר,
GoSafe.

shamir 22-12-05 15:42

אהה חח כן קראתי בריפרוף ואא כמה זמן אתה כבר עובד על זה??
נשמע הרבה זמן
שייהה לכם בהצלחה זה נשממעע מאוד טוב!

חבר2 22-12-05 15:45

Nexus
הגירסה תפורסם לכולם או שהיא תיהיה פרטית לשימוש שלכם?
ואם לא אז האם היא תוצא למכירה / השכרה / רכישת זכויות עלייה

Nexus 22-12-05 16:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bug-host.net
Nexus
הגירסה תפורסם לכולם או שהיא תיהיה פרטית לשימוש שלכם?
ואם לא אז האם היא תוצא למכירה / השכרה / רכישת זכויות עלייה

הגירסא תרוץ אך ורק על השרתים שלנו-בתחילת הדרך לא תתאפשר רכישה/השכרה של הקבצים עצמם,
אלא רק 'רכישת'(השכרה על בסיס חודשי ) של שרתי 'Mu'.
( בתחילת הדרך יוקצו שני שרתים יעודיים אך ורק לפרוייקט )

אגב,
שרת P4/2GB ram/80GB sata HD-סטנדרטי
אשר מריץ עשרה שרתים כאילו-כאשר המקסימום שהתנסנו בו עד עכשיו עמד על 830 חיבורים סה"כ.
70+- אנשים פר שרת-ריצה חלקה ללא כל לאגים/כדומה.
בנוסף במתכונת של 'שרת אחד גדול' הצלחנו להגיע כרגע(אתמול) ל519 חיבורים אקטיבים.
התוצאה הייתה מרשימה ומשביעת רצון.

* השירות קרוב לוודאי יפתח לציבור מוקדם מהצפוי.

בברכה,
עומר רייטר,
GoSafe.

Beesites 22-12-05 18:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Nexus
הגירסא תרוץ אך ורק על השרתים שלנו-בתחילת הדרך לא תתאפשר רכישה/השכרה של הקבצים עצמם,
אלא רק 'רכישת'(השכרה על בסיס חודשי ) של שרתי 'Mu'.
( בתחילת הדרך יוקצו שני שרתים יעודיים אך ורק לפרוייקט )

אגב,
שרת P4/2GB ram/80GB sata HD-סטנדרטי
אשר מריץ עשרה שרתים כאילו-כאשר המקסימום שהתנסנו בו עד עכשיו עמד על 830 חיבורים סה"כ.
70+- אנשים פר שרת-ריצה חלקה ללא כל לאגים/כדומה.
בנוסף במתכונת של 'שרת אחד גדול' הצלחנו להגיע כרגע(אתמול) ל519 חיבורים אקטיבים.
התוצאה הייתה מרשימה ומשביעת רצון.

* השירות קרוב לוודאי יפתח לציבור מוקדם מהצפוי.

בברכה,
עומר רייטר,
GoSafe.

לא הבנתי - למה הגעת למסקנה שזה חוקי? לא ראיתי במה שכתבת שום דבר שמסביר למה זה חוקי.

Alm 22-12-05 20:21

למה שזה לא יהיה חוקי בני?
זה פיתוח של שרת, זה לא שהוא גנב חלקי קוד...

Beesites 22-12-05 20:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alm
למה שזה לא יהיה חוקי בני?
זה פיתוח של שרת, זה לא שהוא גנב חלקי קוד...

כי הוא כותב שרת שמיועד לעבודה עם client שנכתב ע"י חברה מסויימת, ומנצל את התכונות של אותו client על-מנת להרוויח כסף מהעבודה שנעשתה על ה client.

אני לא מתמצא במקרה הספציפי הזה, ויכול להיות גם שהוא חוקי. על פניו זה פשוט לא נשמע חוקי.

MatanCohen1 22-12-05 22:01

אחי עם אתה פותח שרת ואתה מחפש GM תפנה אלי יש לי ניסיון במשחק היתי משחק בו בערך 3 שנים אני יודע את כל פקודות ה-GM בעל פה היתי GM בהרבה שרתים פרטים ושרתים שניקנו מחברות עם אתה מעונין צור קשר באיסיקיו 7440774

Alm 22-12-05 22:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beesites
כי הוא כותב שרת שמיועד לעבודה עם client שנכתב ע"י חברה מסויימת, ומנצל את התכונות של אותו client על-מנת להרוויח כסף מהעבודה שנעשתה על ה client.

אני לא מתמצא במקרה הספציפי הזה, ויכול להיות גם שהוא חוקי. על פניו זה פשוט לא נשמע חוקי.

אין שום דבר פסול במה שהוא עושה, הוא מקדם את הקליינט, זה לא שהשרת של החלונות עולה כסף והוא מפתח שרת חלופי בחינם... זתיהם בחינם (גם הקליינט אם איני טועה) ככה שרווח הוא עושה כפי ששרת ווינדוס עושה, בקיצר, אני מאמין שזה חוקי ואני מאמין של-mu online לא תהיה בעיה עם זה.

Beesites 22-12-05 22:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alm
אין שום דבר פסול במה שהוא עושה, הוא מקדם את הקליינט, זה לא שהשרת של החלונות עולה כסף והוא מפתח שרת חלופי בחינם... זתיהם בחינם (גם הקליינט אם איני טועה) ככה שרווח הוא עושה כפי ששרת ווינדוס עושה, בקיצר, אני מאמין שזה חוקי ואני מאמין של-mu online לא תהיה בעיה עם זה.

שוב, בוא נתחיל בזה שאני לא מתמצא בפרטי הפרטים, אבל לפי מה שאני כן יודע -

1. החברה (מי שייצרה את המשחק MU) השקיעה כסף רב בפיתוח של השרת והקליינט.

2. החברה השקיעה את הכסף על-מנת להחזיר אותו (ולהרוויח) מהרצת השרתים שלה.

3. הקליינט לא עולה כסף, הסרבר לא עולה כסף, אבל מאידך החברה הרי לא פיתחה את המשחק מתוך מניעים פילנטרופיים (נדבניים). היא מרוויחה כסף (כך אני מניח) מפרסומות, מכירת מוצרים נלווים וכו'.

4. לא הבנתי את קו המחשבה שלך - איך בדיוק החברה מרוויחה מכך שעסק אחר כותב גרסת שרת שעובדת עם הקליינט שפיתחה החברה וכך שאותו עסק מרוויח כסף ולא היא?

Nexus 22-12-05 22:55

ציטוט:

בוא נתחיל לאט לאט,
- בני, בשונה מרוב 'ילדוני' הפורום פה,
אני לא 'עוד ילדון', כנראה שאתה לא מכיר אותי או לא יודע איך אני עובד,
ככה שה'שיטה' של 'ההגנה הכי טובה היא התקפה', 'קודם נבדוק חוקיות, אחרי זה נראה מה באמת זה אומר', 'לזורק משפט חכם, כיבייכול' - פשוט לא תעבוד פה.
* במקרה רגיל, לא הייתי מגיב ישירות לעיניין,
אך במקרה הזה ספציפית-אכן יצא לי לקרוא מס' לא קטן של תגובות לא עינייניות, במתכונת "לשים רגיל"(במסווה כמובן) אשר נכתבו על ידך - וזאת גוררת תגובה-באשר העיניין נוגע אליי.

- שנית, כמו שדאגת לציין - ואני מצטט: "אני לא מתמצא במקרה הספציפי" - אז מה בעצם עזרה או תרמה התגובה שלך?
* "לא נשמע לי חוקי" - פשוט לא תקף,
לא משנה איך תתרץ או תסביר את התגובה - זה נכנס תחת 'לשים רגל',
הפעם-נדאג גם להסבר קצר - אם תקרא שנית מס' שורות למעלה, ציטטתי אותך במדוייק
לגבי חוסר הבנתך / בקיעותך במקרה הנ"ל, משמע, התגובה לא מקצועית / תורמת מידע כלשהו באופן ישיר.
מה שמשתמע מכל זה - התגובה חסרת טעם ומשמעות ולא נכתבה כ"תרומה כלשהי" בין אם למפרסם הדיון או לשאר המגיבים.

- לגבי חוקיות הפרוייקט,
כמובן שבמסגרת ה"עבודה" של הפורום, קודם בודקים אם אפשר להכשיל או לדאוג לדיון 'תוסס'
ולאחר מכן באמת בודקים את העבודות, כך שבמקרה הזה באמת שאני לא מצפה ליותר,
מה שכן, במקרה הזה - בשונה ממרבית המקרים,
* העסק הרשום
* פה לא תקף ה"היגיון" לגבי 'רווחי המפתחים המקוריים' / כדומה - אלא החוק היבש בלבד.
* כל צעד וצעד נבדק מבחינה חוקית עם גורמים מהטובים בארץ.
( במידה ותיהיו מעוניינים במידע ספציפי, צרו קשר אני אדאג לספק תשובות ישירות + מס' טלפון של חלק מן הגורמים אשר איתם אני עובד. )
* ל'השכלה כללית' פרוייקטים מסוג זה פועלים בד"כ תחת 'תאימות מקרית', תבדקו את העיניין ;).
- בנוסף,
צוות המתכנתים, הנהלת הפרוייקט, בעלי הפרוייקט,
אינם 'עוד ילדון שלמת כמה שורות בC' או 'עוד בחור שחושב על הקופה וקנה ריסלר',
שוב אנו חוזרים לתחילתו של עיניין - בדיקת העובדות בהקשר למקרה ספציפי לפני 'פירסום תגובה לא עיניינית אשר "תורמת" באופן כלשהו למקרה'.

בכל אופן,
גבולות הדיון נחצו 'קצת' אחרי תחילתו,
רמת העיקרון עוד שקלתי אם להגיב לדיון מעבר למה שכבר נכתב,
אך אחרי ניסיון לא קטן עם קהילת הפורום(גולשים, חברים וכו'..),
כל עיניין אשר אינו מקבל תגובה מיוחס כ"נכון" / "כשר"
וזו בעצם אחת הסיבות שדאגתי לכסות את מרבית ה'פינות' בדיון זה.
* בזאת סגרתי את העיניין מהצד שלי,
במידה וחלק מחברים הפורום / גולשים / כדומה מעוניינים במידע נוסף,
ניתן ליצור קשר בכל אחד מן האמצעים אשר מופיעים ב'פרטי המשתמש'.

בברכה,
עומר רייטר,
GoSafe.

Alm 22-12-05 23:09

ציטוט:

שוב, בוא נתחיל בזה שאני לא מתמצא בפרטי הפרטים, אבל לפי מה שאני כן יודע -

1. החברה (מי שייצרה את המשחק MU) השקיעה כסף רב בפיתוח של השרת והקליינט.

2. החברה השקיעה את הכסף על-מנת להחזיר אותו (ולהרוויח) מהרצת השרתים שלה.

3. הקליינט לא עולה כסף, הסרבר לא עולה כסף, אבל מאידך החברה הרי לא פיתחה את המשחק מתוך מניעים פילנטרופיים (נדבניים). היא מרוויחה כסף (כך אני מניח) מפרסומות, מכירת מוצרים נלווים וכו'.

4. לא הבנתי את קו המחשבה שלך - איך בדיוק החברה מרוויחה מכך שעסק אחר כותב גרסת שרת שעובדת עם הקליינט שפיתחה החברה וכך שאותו עסק מרוויח כסף ולא היא?

אז אם החברה מרוויחה מפרסום פרסומות אז מן הסתם שהוא יכלול את הפרסומות בקליינט שלו גם כן (כדי שיהיה חוקי), והחברה מרוויחה מזה שהוא מפיץ יותר שרתים של המשחק, לשם כך נכנסים יותר שחקנים, יותר צפיות במשחק ויותר כסף - יש מבין?

Beesites 22-12-05 23:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Nexus
בוא נתחיל לאט לאט,
ככה שה'שיטה' של 'ההגנה הכי טובה היא התקפה', 'קודם נבדוק חוקיות, אחרי זה נראה מה באמת זה אומר', 'לזורק משפט חכם, כיבייכול' - פשוט לא תעבוד פה.
אך במקרה הזה ספציפית-אכן יצא לי לקרוא מס' לא קטן של תגובות לא עינייניות, במתכונת "לשים רגיל"(במסווה כמובן) אשר נכתבו על ידך - וזאת גוררת תגובה-באשר העיניין נוגע אליי.

- שנית, כמו שדאגת לציין - ואני מצטט: "אני לא מתמצא במקרה הספציפי" - אז מה בעצם עזרה או תרמה התגובה שלך?

* "לא נשמע לי חוקי" - פשוט לא תקף,
לא משנה איך תתרץ או תסביר את התגובה - זה נכנס תחת 'לשים רגל',
הפעם-נדאג גם להסבר קצר - אם תקרא שנית מס' שורות למעלה, ציטטתי אותך במדוייק
לגבי חוסר הבנתך / בקיעותך במקרה הנ"ל, משמע, התגובה לא מקצועית / תורמת מידע כלשהו באופן ישיר.
מה שמשתמע מכל זה - התגובה חסרת טעם ומשמעות ולא נכתבה כ"תרומה כלשהי" בין אם למפרסם הדיון או לשאר המגיבים.

- לגבי חוקיות הפרוייקט,
כמובן שבמסגרת ה"עבודה" של הפורום, קודם בודקים אם אפשר להכשיל או לדאוג לדיון 'תוסס'
ולאחר מכן באמת בודקים את העבודות, כך שבמקרה הזה באמת שאני לא מצפה ליותר,
מה שכן, במקרה הזה - בשונה ממרבית המקרים,
* העסק הרשום
* פה לא תקף ה"היגיון" לגבי 'רווחי המפתחים המקוריים' / כדומה - אלא החוק היבש בלבד.
* כל צעד וצעד נבדק מבחינה חוקית עם גורמים מהטובים בארץ.
( במידה ותיהיו מעוניינים במידע ספציפי, צרו קשר אני אדאג לספק תשובות ישירות + מס' טלפון של חלק מן הגורמים אשר איתם אני עובד. )
* ל'השכלה כללית' פרוייקטים מסוג זה פועלים בד"כ תחת 'תאימות מקרית', תבדקו את העיניין ;).
- בנוסף,
שוב אנו חוזרים לתחילתו של עיניין - בדיקת העובדות בהקשר למקרה ספציפי לפני 'פירסום תגובה לא עיניינית אשר "תורמת" באופן כלשהו למקרה'.

בכל אופן,
גבולות הדיון נחצו 'קצת' אחרי תחילתו,
רמת העיקרון עוד שקלתי אם להגיב לדיון מעבר למה שכבר נכתב,
אך אחרי ניסיון לא קטן עם קהילת הפורום(גולשים, חברים וכו'..),
כל עיניין אשר אינו מקבל תגובה מיוחס כ"נכון" / "כשר"
וזו בעצם אחת הסיבות שדאגתי לכסות את מרבית ה'פינות' בדיון זה.
* בזאת סגרתי את העיניין מהצד שלי,
במידה וחלק מחברים הפורום / גולשים / כדומה מעוניינים במידע נוסף,
ניתן ליצור קשר בכל אחד מן האמצעים אשר מופיעים ב'פרטי המשתמש'.

בברכה,
עומר רייטר,
GoSafe.

היי עומר,

ראשית אני שמח לראות את תגובתך, ואשמח להגיב עליה.

כשאני אומר שאני לא מתמצא בפרטי המקרה הספיציפיים אך עדיין חושב שזה מריח כמו דבר לא חוקי, אני מתכוון בדיוק למה שאני אומר. אני לא מכיר את פרטי המקרה הספציפיים (ולמען האמת - אין לי גם יותר מדי אינטרס להכיר את פרטי המקרה הספציפי).

למה זה מריח לא חוקי?

הדבר הראשון שקופץ לי בראש הם דיני "עשיית עושר ולא במשפט".

ועוד כמה דברים :

הדיון לא נסוב סביב איכות התכנות, אלא סביב החוקיות.

העסק הוא עסק רשום

מה שלא הופך את העניין בהכרח לחוקי.

היא לא הגנה הכי טובה היא התקפה? אני חושב שזאת השיטה בה אתה נוקט עכשיו. אני בכלל לא מתגונן - לי אין קשר לעניין, אני אפילו לא מתחרה בך באותו שוק, וכל העניין שלי הוא של סקרנות גרידא.

שוב - אני לא מכיר את פרטי המקרה. אין לי גם סיבה להכיר אותם במאה אחוז. אם אתה אומר שבדקת את החוקיות במאה אחוז, אני מקווה כך בשבילך ובוודאי שמאחל לך הצלחה רבה.

Beesites 22-12-05 23:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alm
אז אם החברה מרוויחה מפרסום פרסומות אז מן הסתם שהוא יכלול את הפרסומות בקליינט שלו גם כן (כדי שיהיה חוקי), והחברה מרוויחה מזה שהוא מפיץ יותר שרתים של המשחק, לשם כך נכנסים יותר שחקנים, יותר צפיות במשחק ויותר כסף - יש מבין?

לא, אין מבין. כמו שאמרתי, אני לא מכיר את המקרה הספציפי, לא מכיר את התוכניות הספציפיות של החברה. לא יודע ממה הם מתפרנסים בדיוק. לא יודע מה התוכניות שלהם לעתיד.

אני גם לא יודע אפילו במידה וזה לא חוקי האם זה יעניין אותם שבמדינתנו הזעירה יפעילו דבר כזה.

חבר2 23-12-05 00:51

בישביל מה לתכנת את כול המערכת ולעשות מכול דבר סיפור קונים רישיון של וינדוס 300 שח מתקינים על הקופסא וזהו
בישביל מה להתכיל ליבנות את כול האמיו מחדש וכמו שאני קורא לך "ללכת נגד חוקי אמא טבע"
300 שח זה כול הבעייה

Alm 23-12-05 01:00

ציטוט:

בישביל מה לתכנת את כול המערכת ולעשות מכול דבר סיפור קונים רישיון של וינדוס 300 שח מתקינים על הקופסא וזהו
בישביל מה להתכיל ליבנות את כול האמיו מחדש וכמו שאני קורא לך "ללכת נגד חוקי אמא טבע"
300 שח זה כול הבעייה

זה לא העניין ה-300 ש"ח האלה אני מאמין...
העניין הוא שהוא מייעל את הסרבר לקחת פחות משאבים, כמו כן הלינוקס גם כן לוקח פחות משאבים ככה שזה יותר רווחי בכך שאפשרי יהיה להתקין יותר סרברים על שרת אחד.

sharatim.co.il 23-12-05 06:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Nexus
בוא נתחיל לאט לאט,

במסווה :confused: אם תרצה אני יעביר לך מייל מבני, שהגיע ממש לא במסווה :qqb006:

ובני לא שם רגל לאף אחד, הפוך... הוא משקיע המון בתחום של שרתי משחק, מעודד קידום ופיתוח קהילת הגיימרים בישראל בארון שלו... ;)

איל
שרתים

Nexus 23-12-05 11:28

ציטוט:

300 שח זה כול הבעייה

שוב,
תגובה ילדותית חסרת הבנה :\
* אשמח אם תראה לי איפה אני אוכל לקנות רישיון של Windows 2003 ב300 שקל..
קרוב לוודאי שאתה מתכוון לXP - וזו אינה מערכת לשרת(Windows 2003 לא לשרתים רק כי כתוב 'Server' )
כמו שAlm הסביר - צד המשאבים - אם תבדוק, תבין כמה משאבים לוקח שרת כזה(לא סתם להריץ, אלא גם עם כמות של שחקנים. )
בנוסף לזה:
+ אנחנו פיתחנו, משמע אנחנו יכולים להוסיף, לערוך, הכל.
+ הרצת שרת 'Mu'-בגירסא הקיימת אינה דבר חוקי! לא באופן פרטי ובמיוחד לא לצרכי מכירה!
וזו מסיבה פשוטה - השרתים אשר רצים כרגע-מלבד הרשמיים נגנבו מסין / מהגלובל03 - ואינם חוקיים!
* ואם נעזוב את צד החוקיות לרגע-נתייחס רק למשאבים אז:
- השרת המקורי בנוי בVB - בצורה מזוויעה יש לציין.
- תפקוד עלוב!
- צריכה עצומה של משאבים בייחס לעבודה בפועל
(הכוונה היא: אם יש רק 10 אבנים קטנות, שאיש אחד קטן יכול להרים, למה צרים 150 אנשים? )
- השרת עובד עם כמעט חמישה 'שרתים' שונים(תוכניות שעובדות במקביל)
- השרת עובד עם m.ssv Winsocks! - כל מתכנת בתחום יבין למה אני מציין את זה :\
- אני לא מאמין שראית צד של שרת כזה פעיל עם 600 משתמשים עליו.. אם כן.. תראה את רמת וכמות השגיאות.. כבר תבין למה עדיף לבנות לבד
(הכוונה בלבנות היא לא להוריד ולהגדיר! אלא *לתכנת* לבד )
- הגירסאות החדשות שבהם רוב הלקוחות רוצים להשתמש לא מתורגמות!
התרגומים הם של אנשים ש"על הדרך" דאגו לסדר כמה שורות
( כרגע אני מדבר על הקבצים בצד השרת-למרות שבMu רוב ה'items' והמשחק עצמו-נמצא בקליינט-כולל התרגום- כרגע אני מתייחס לעבודה של X לדוג' בתור מנהל שרת כזה.. )
- הקבצים הקיימים ברשת של השרת הזה(ששוב נדאג לעדכן לגבי עיניין החוקיות והגנבה.) מיושנים,
אם באמת תבדוק, תראה ש*כולם* מבוססים על 0.95y ובעצם "שודרגו" מפעם לפעם,
זו הסיבה שמדי פעם הLoginServer גורם המון בעיות עם קליינטים חדשים אם לא משנים שם לא מעט הגדרות(הוא בעצם הכי מיושן שם. ).

אני מאמין שסיכמנו את העיניין וההסבר.

בברכה,
עומר רייטר,
GoSafe.

Panda 23-12-05 12:14

נקסוס..
סליחה על השאלה הלא קשורה אבל באיזו שפת תיכנות אתה מפתח את השרת?

ואשמח אם תיצור איתי קשר באיי סיי...יש לי כמה שאלות..ואני אולי יהיה הלקוח הראשון שיקנה
שרת כזה!:rolleyes:

TopSite.co.il 23-12-05 13:03

טעות.

SlipY 23-12-05 13:05

אז קודם כל, שרתי MU זה דבר שלא חוקי להריץ, החברה אינה מסכימה להריץ שרתים.
דבר שני יש גירסא פרוצה שרצה על שרתי Windows
דבר שלישי שרת של 1400 איש לוקח שרת יעודי שלם מסוג P4 3000 2GB DDR

לכן אם אתה מעוניין להשכיר רק שרת יעודי + Windows XP Pro
המחיר החודשי אצלי הוא 650 ש"ח..

TopSite.co.il 23-12-05 13:14

אך עומר, כמה טוב שיש אנשים כמוך :]
כיף לעבוד איתך, איזה דברים אתה מארגן.. כל הכבוד!.

דבר איתי בהקדם :D

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:22.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ