![]() |
קנייה חמודה \ השקעה - משקפי גוגל :)
אני לא יודע עד כמה גוגל יוכלו לקחת את זה, אולי כן, אולי לא יהיה להם אינטרס, אבל בכל אופן,
3 קניות: googleglass.co.il googleglasses.co.il גוגלגלאס.co.il אם המשקפיים יצליחו זה יהיה לא רע :) |
חבל על ה70 שקל. ייקחו לך את הכתובת.
|
ציטוט:
השקעה מעולה! חשבתי גם לקנות את הראשון.. אבל התקמצנתי :-/ תתחדש ! |
לא נראלי.. הם קוראים לפרויקט Glass Project, אחלה השקעה דניס לפי דעתי שווה את המאמץ
|
נחיה ונראה, אולי הם יאפשרו הקמת אתר בדומיין, או לפחות באחד מהדומיינים. אם לא והם יקחו - מקסימום ננסה לעשות מזה איזה ספין תקשורתי שיהיה מעניין ושווה את ה 70 שקל :)
לצורך העניין - יש הרבה מקרים שהחברות הגדולות לוקחות את הדומיינים, אבל מקרים גם שלא אכפת להן. לדוגמא GooglePlus.co.il עד היום רשום על שם ישראלי ולא שייך לגוגל. הם לא מתנפלים על כל הדומיינים :) |
אם אני לא טועה הם יכולים לקחת כמעט כל דומיין שיש בו "google" או "גוגל"...
|
ציטוט:
http://gyazo.com/ea72dc6e28038cb6f85...png?1361384780 |
הסיכויים שהם יקחו לך את הדומיין אפסיים מאוד.
השקעה שווה לדעתי, בהצלחה! |
אולי עכשיו תסתכלו על זה אחרת,
53 בעלי דומיינים היו מעורבים בהליך בירור לגבי העברת בעלות על דומיין ב-99% מהמקרים מדובר על סימן מסחר רשום שבעל הדומיין ניסה לעשות רווח על הכתובת. וברוב המקרים, הם איבדו את הכתובת. אגב, הסיבה שקוראים ל-Mako מאקו ולא keshet.co.il, היא בגלל שהבעלים של קשת גר ברח' קשת, כל הניסיונות של קשת להשיג את הכתובת (לא רצו לשלם יותר מדי) בצורה משפטית לא צלחו. |
|
נשמע טוב, אני מניח שבשלבים ההתחלתיים של הדומיינים, גוגל בכלל לא ישימו לב וכך לא ידרשו את הדומיינים,
אך נשאלת השאלה מה יקרה במידה והדומיינים כן יצברו תאוצה.. מקווה שתצליח חבר :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ