![]() |
עזרה לגבי מערכת PHP
שלום לכולם,
יש לי מערכת כלשהי שתואמת לגרסה PHP4, אשמח לדעת איך אני מתאים את זה לגרסה חדשה יותר? (PHP5) תודה. |
אם אני לא טועה צריך לעדכן שם את הפונקציות לפונקציות של PHP5
|
יש לזה מדריך? שאוכל ללמוד או לתקן את זה?
|
לפי דעתי האישית
תריץ את המערכת , אם תקבל שגיאה זה אומר שפונקציה ירדה או שונתה במהלך הזמן ואתה צריך לחדש אותה אם לא אין פה בעיה |
קוד:
echo $HTTP_POST_VARS['username']; קוד:
echo $_POST['username']; דוגמא לשימוש ב- session_register שלא יעבוד אם תריץ את זה על PHP5 קוד:
$username = 'myuser'; קוד:
$_SESSION['username'] = 'myuser'; קוד:
$username = 'myuser'; |
שימו לב חברים, זה מראה שיש נתונים במסד.
סתם דוגמא, שאני מנסה להכנס לסרטון זה לא מציג לי את הנתונים. וכשאני נכנס לפאנל ניהול, זה מרענן לי את הדף בלי הפסקה. http://www.pclick.co.il/clips |
לדעתי אלה דפים לבנים, אין לך איזה SLOW QUERY LOGS שאתה יכול להוציא מהחברה שאתה מאוחסן עליה?
|
מה ז"א? מה זה אומר?
|
גש למנהל החברה ובקש ממנו את נתוני ה- Slow query logs
|
בבקשה.
ציטוט:
|
אולי הצגת השגיאות כבויה.
<FONT style="BACKGROUND-COLOR: #fcfcfc"> PHP קוד:
תריץ את זה - ותבדוק אם ישנם שגיאות. |
איפה אני ממקם את זה?
|
ראש הדף
|
מציג שגיאה:
Notice: Undefined variable: catgid in /home/XXX/domains/pclick.co.il/public_html/clips/clips.php on line 24 |
תבדוק בשורה 24 אם יש לך איזה משנה כלשהו בשם catgid ומה לא בסדר איתו..
|
אם תביא את הקוד נוכל לעזור לך להבין איך לפתור את הבעיה. (ותודה שהתמיכה בהוסטס שווה יותר מכל אתר אחר ;))
|
אין עליכם באמת.
אני מאוד מעריך את זה, תודה ענקית! זה הקוד: ציטוט:
|
המשתנה $catgid פשוט לא מוגדר בשום מקום ולכן השגיאה undefined.. זו שגיאה שהעלאת ע"י הוספת שורת הקוד שנתנו לך ע"מ להציג את כל השגיאות במערכת ללא כל סינון.
מומלץ שתוריד את הצגת השגיאות הכללית הזו לאחר סיום העבודה או אפילו תוך כדי כי זה מציג לך שגיאות שלא תמיד יעזרו לך בפתרון הבעיה. כל מקרה התנאי, if($catgid!=null){ מכיל את השורות 20-150 שבניהן לא מודפס שום פלט בכלל ושם נמצאת הבעיה. אם תוסיף בסוף התנאי הזה else ותדפיס שגיאה כלשהי מבוקרת שלך אז תראה שהיא תוצג. פשוט המשתנה ריק או לא מוגדר ולכן לא מוצג כלום.. אפשר לראות שאחרי שהתנאי IF הזה נסגר אז שאר התגי HTML כן מודפסים ואין איתם בעיה. כך שהבעיה היא בתנאי |
כמו ששמתם לב אני "קצת" חלש בPHP.
אשמח להסבר יותר מפורט בבקשה, ואיך אני משתמש עם else? תודה. |
|
אני קצת מסתבך עם ה- else
זה עדיין מציג לי כמה שגיאות. תוכל לעזור לי עם זה? |
אילו שגיאות מוצגות לך כרגע?
|
Gmedia יש אפשרות לצור איתך קשר?
אשמח שנדבר על זה. אם תוכל לעזור לי פה לתקן את הקוד עוד יותר טוב! ציטוט:
|
Query failed: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO)
זה רושם את זה. מסד הנתונים עלה בוודאות לשרת כמו שצריך? |
כמובן, זאת לא הבעיה.
זה מציג לי שיש נתונים אבל לא פותח לי אותם בדף שאני רוצה. בעיה, לא יודע איך לסדר את זה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ