![]() |
חברת Israel-Host.co.il מוצעת למכירה !
שלום לכולם,
חברת ישראל-הוסט מוצעת למכירה. המכירה מתחילה מ800 ש"ח ומעלה- החברה תמכר למרבה במחיר. החברה תכלול את שני שמות המתחם שלה: Israel-Host.co.il Israel-Host.com והעיצוב הנוכחי שלה (תוכלו לראות באתר הבית). חברת ישראל-הוסט נסגרת מסיבות שלא יפורסמו. הערה חשובה: כל לקוחות חברת ישראל-הוסט יישארו עד תום סיום התשלום שלהם. אינני מתכוון "למכור אותם", לכן אין טעם שתבקשו. לשאלות/תלונות: 0526-606-231 248-522-303 g_11@hotmail.co.il תודה רבה, איתמר סיילס. |
וואו תאמת די עצוב לשמוע,
כי זאת בין החברות הכי וותיקות שאני מכיר שהיו פעילות בהוסטס... בכל מקרה בהצלחה במכירה. ובאמת מכל הלב מי שקונה זה רק יעשה לו כסף.. זה מכרה זהב יש להם מוניטים של שנה וחצי כמעט שנתיים... |
חברה רשומה?
שיהיה בהצלחה במכירה :) |
חבל מאוד איתמר, לא האמנתי.. :\
בהצלחה בהמשך.. |
ציטוט:
בכל מקרה אתם החברה בין הטובות קיום וחבל שאתם סגורים |
אתם הייתם החברה הראשונה שלי....:/ כמה ששיגעתי אותכם תמיד הייתם מספר 1!
וזה שאתם לא מוכרים את הלקוחות שלכם מראה את רמת האדיבות ללקוחות! בהצלחה במכירה! |
חבל,
השאלה שלי היא בעצם אני קונה רק את העיצוב ובדומיינים? בלי אנשים? שיעברו לחברה שלי? |
בהצלחה אחלה מחיר רק העיצוב של טומי שווה את ה 800 =]
|
ציטוט:
עם ניהול נכון של החברה, אתה תשיג לך קהל לקוחות גדול מהר מאוד- תאמין לי. |
ציטוט:
|
עצוב...
מקווה שהחברה תמשיך ושגם אתה תמשיך ותצליח |
אני לא מאמין בשטויות האלה של "לא מעביר לקוחות", פשוט וקל .. לחברות האלה אין לקוחות .
הם לא סתם נסגרות . לא מדבר ספציפי אליך .. כי לך אולי יש, בגלל שרק עכשיו קנית את Israel-Host ולא עשית את זה סתם ... אבל בכללי ככה זה . |
חבל מאוד איתמר, אבל הקונה זוכה בשם גדול מאוד.
|
ציטוט:
|
זו הייתה חברה ממש רצינית ממש חבל שסגרת אבל שיקולים שלך
|
חבל
בין החברות הטובות |
אתה מוכר גם את היעודי?
|
ציטוט:
מנהלים למחוק הודעה בבקשה. |
ציטוט:
|
חבל מאוד בהצלחה בהמשך!
|
חבל מאוד,
בהצלחה בהמשך דרכך! |
תודה לכולם !
|
איתמר, הרגע קנית את החברה למה למכור?
מעוז הרים פה חברה על רמה.. הוא היה אפילו לקוח שלי ;) [חח:P ] בכל אופן בהצלחה |
ציטוט:
|
ממש עצוב אחת החברות הוותיקות.
|
חבל, בהצלחה במכירה.
|
בהצלחה.
אני זוכר עוד שמעוז הכריז רק על הפתיחה :) |
קונה אותה במחיר פחות מההצעה
(300שח') נא לצור קשר אתי להמשך תהלכים 0546933805 תקף עד: 2006 |
בקשר לשם של החברה
למה שאני ישלם על שם 800 שקל וזה יכול להיות אפילו יותר? כאילו מה אתה מביא לי עיצוב תיכנות וזהו? ללי קופר יש שם פיי 1500 עליכם והם מוכרים את הג'ינסים שלהם ב-400 שקל וזה גם רק בגלל השם, אז איך אתה בא ומוכר ב-800 שקל עיצוב+תיכנות שעלו בעבר 200 שקל, ונגיד השם עוד 200 שקל ביחד 400 מחיר סביר מאד. בטח עכשיו יגידו לי, אבל מג'ינס אין רווח, אז הנה התשובה: גם פה אין רווח כי אין לקוחות, צריך לאסוף מחדש. |
ציטוט:
ההצעה שלי עומדת על 300 שח'.... |
כן יש רווח,
לחברה הזו יש שם עצום (לטובה כמובן), עם ניהול נכון של החברה, אתה תשיג לך קהל לקוחות גדול מהר מאוד- תאמין לי. |
איתמר, בנוסף לא הייתי ממליץ לך למכור את השם הזה לכל אחד, רק מי שרציני, אני עוד זוכר אותם בתקופה של מעוז...זה יהיה דיי מעליב אם הם לא ישמרו על השם שלהם.
|
ציטוט:
יש מצב שזה יגיע למישהו רציני, ש'יסחוב' את השם הזה בכבוד :) |
אני מנסה אכשו לתת יד על החברה ולרכוש אותה ולפתח אותה
אני מקווה שאני היה הבעלים החוקים והכי טובים לחברה זות תודה רבה |
האם זה כולל העברת בעלות לדומיינים?,
האם אתה מוכן להתפשר קצת בנוגע למחיר? פרט יותר את ההצעה, יש אפשרות גדולה שאני ארכוש את החברה הנ"ל. תודה. |
דבר איתי איתמר, יש מצב אני אקנה ממך
איל שרתים |
ציטוט:
לא, אין פשרות בנוגע למחיר. |
ציטוט:
אני לא חושב שהמחיר של טומי זה 200 כלל תכנות אבל זה לא העניין. יש פה גם דומיין שהערך שלו הוא גבוהה מאשר אתה קונה מהתחלה וזה ידוע, מקובל למכור ביותר ממה שקניתה את הדומיין, אבל אתה יודע מה נקח את הדומיין במחיר הרגיל של ISOC, 260 ש"ח.ואתה צודק בעניין הג'ינס אין לך רווח מג'ינס, החברה הזו צברה הרבה שם טוב ולקוחות טובים אז ניראה לי שהלקוחות יחזרו מה ששווה לבד עוד איזה 200 הגונים. אם אני יחשב את זה לפי הנתונים המאוד לא מדוייקים האלו לבד אני יגיע למחיר כמו 660, עכשיו אני חושב שיש פה רשות למכור את הדומיין במחיר של החברה אחרי הכל הוא קנוי על ידי החברה אז למה שלא ימכרו אותו במחיר החברה, אני מניח שזה משהו כמו 280-310 ש"ח. והעיצוב של טומי אני בטוח שזה לפחות 400 ואם לא אז לא נוראה. |
שלום לך איתמר.
שמי ולדי ואני מעוניין לקנות את החברה שלך אני מציע לך 1000 ש"ח עם הינך מעוניין צור קשר באי סי קיו שלי 7334212 ואני ידבר איתה כבר שם. בתודה ולדי איסקוב. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ