הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   |מכירה| TL-Forum Final Version - מערכת פורומים בלעדית (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=103143)

Tom_l 27-03-13 17:21

|מכירה| TL-Forum Final Version - מערכת פורומים בלעדית
 
היי,

אני גאה להציג את המערכת הזו לאחר שנים של עבודה ממושכת.
מערכת שמעולם לא נחשפה לאיש. מערכת בלעדית וייחודית שאני לא אשקר אם אומר שמערכת ייחודית, איכותית, מקצועית ומאסיבית כמו זו לא פותחה בישראל מעולם.

אמנע מיתר מילים, כתבתי עבורכם בקובץ WORD כמה מילים על המערכת כולל אפיון פרטני:
http://tomluz.net/Articles/TL-Forum.docx


לקבלת דמו ו/או לרכישת המערכת אנא צרו קשר בכתובת המייל הבאה(לקבלת מספר טלפון ולתיאום פגישה במקרה הצורך):
tomluz93@gmail.com
למוטלי ספק ניתן גם ליצור קשר בהודעה פרטית.


תודה רבה, חג שמח והמשך יום נעים,
תום.

nefrian 27-03-13 17:28

אפשר דמו בבקשה?

MaorD 27-03-13 23:31

אשמח לקבל דמו בפרטי

Royy 27-03-13 23:45

אשמח לראות דמו של המערכת בפרטי.
מה טווח המחירים שאתה רוצה עליה?
יש לה פאנל ניהול מקצועי? באיזה שפה היא נכתבה? קל להתאים עליה עיצוב?

Tom_l 28-03-13 00:44

היי חברים,

אינני יודע אם זה מוסבר היטב בהודעה הראשית, אך דמו ינתן אך ורק לאנשים רציניים לאחר ששוחחנו בפלאפון.
ככה שבמידה ואתם רוצים דמו למערכת, אשמח אם תוכלו להעביר לי את מספר הפלאפון שלכם בפרטי/אמייל כדי שאוכל לחזור אליכם.

אני עושה זאת על-מנת לחסוך תקשורת עם אנשים שסתם מחפשים לקבל השראה ו/או לבזבז זמן -> מטעמי כבוד למערכת ולזמן הכה רב שהשקעתי על המערכת הזו.


תודה רבה,
תום.

yonatan 28-03-13 01:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tom_l (פרסם 873542)
היי חברים,

אינני יודע אם זה מוסבר היטב בהודעה הראשית, אך דמו ינתן אך ורק לאנשים רציניים לאחר ששוחחנו בפלאפון.
ככה שבמידה ואתם רוצים דמו למערכת, אשמח אם תוכלו להעביר לי את מספר הפלאפון שלכם בפרטי/אמייל כדי שאוכל לחזור אליכם.

אני עושה זאת על-מנת לחסוך תקשורת עם אנשים שסתם מחפשים לקבל השראה ו/או לבזבז זמן -> מטעמי כבוד למערכת ולזמן הכה רב שהשקעתי על המערכת הזו.


תודה רבה,
תום.

אפשר שתעלה את הקובץ לא ב DOCX ? אולי ל google docs?

Rhost 28-03-13 08:41

טעות למחוק

Tom_l 28-03-13 09:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yonatan (פרסם 873544)
אפשר שתעלה את הקובץ לא ב DOCX ? אולי ל google docs?

כמובן, לבקשתך:
https://docs.google.com/document/d/1...it?usp=sharing

אני אשמח אם תוכל להגיד לי איך הדפים מוצגים, כלומר אם יש שוני בין DOCX ל-Google Docs.


תודה רבה,
תום.

Haimz 28-03-13 10:00

אם תרצה באמת להביא לעצמך קונים, תעלה דמו של המערכת ותיתן אפשרות לתשלום מהיר (לדוגמה: פייפאל) או אפילו בנק, אבל ללא הצורך ביצירת קשר וכו'.
תיתן אפשרות לצור קשר, אבל רק למעוניינים, עם כל הדרך הארוכה הזו, עדיף להזמין את המערכת של VB \ IPB שפשוט נראת טוב יותר לאחר הקובץ שהבאת.

Roni10 28-03-13 10:00

נשמע פרוייקט מקצועי מאוד ואיכותי. לא בגלל משהו אבל אני חושב שמי שירצה להקים היום פורום יעדיף מערכת (לדוגמא VB או IPB) שיש לה מודים בלי סוף, גרסאות שיוצאות כל הזמן ותמיכה מכל כיוון אפשרי (הן מהחברה והן מהאינטרנט) וגם מן הסתם המחיר על רשיון יהיה יותר זול.
לדעתי אם אתה רוצה להשקיע (טוב נו, כבר בנית מערכת כזו לבד, מה יש לך להפסיד?) תהפוך את זה לקונספט כמו vBulletin לדוגמא, תמכור רשיונות לאתרים. רק כמובן תתחיל מחו"ל בארץ לא תראה כסף.
חג שמח שיהיה..

Tom_l 28-03-13 10:13

תודה רבה על תגובתכם.
ראשית אומר, אני באמת מעריך את כוונתכם, אך אני לא מעוניין שהאשכול ישנה כיוון ממטרתו הראשונה.

אז ככה, אני לא מעוניין במכירה מרובה! בגלל שהמערכת לא נמכרה מעולם לאף אחד, אני מעוניין להתחיל במכירה בלעדית/ או פרטנית מאוד! זאת הסיבה שאני מעוניין לשוחח עם הלקוח ולהציג בפניו את המערכת.
בשל הנסיבות מעלה: אני ממש לא מעוניין לפרסם את המערכת בציבור כדי שאנשים בעלי מטרות מסויימות יוכלו לקבל השראות וכד'.

בשלב זה אבקש שוב להפסיק עם התגובות הללו.
*כל בנאדם רציני שמעוניין לרכוש מערכת בסדר גודל כזה, נא ליצור עמי קשר כדי לקבל מספר טלפון/ או לחילופין אשמח לקבל את מספרכם בפרטי/במייל ואחזור אליכם בהקדם!


תודה רבה,
תום.

Steve-Web 28-03-13 13:43

אשמח לקבל דמו

Tom_l 28-03-13 13:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Steve-Web (פרסם 873556)
אשמח לקבל דמו

אהלן,
אני מודע לבעיית אי-קריאת הודעה קודמות בפורום, לכן אני אדגיש שוב ושוב עד שתתקבלנה היענות מלאה בנושא.
מדובר במערכת שהושקע בה המון זמן, משאבים ומחשבה(שנים של עבודה!). אינני מעוניין לפרסם דמו לכל בנאדם ובנאדם!
אני יודע שמדובר במערכת גדולה שתקבל חוות דעת מצויינות, ולכן אני אברור איש, איש כדי להראות לו את הדמו של המערכת.

אסיים שוב בבקשה: אני מצפה שרק אנשים רציניים שמעוניין ברכישת המערכת בלבד יפנו אליי.
דמו ינתן לאנשים המתאימים(לרשום מעלה) וזאת לאחר שנשוחח בפלאפון!


תודה רבה והמשך יום נעים,
תום.

MaorH 04-04-13 04:29

מהו המחיר המינימלי למערכת שלך?


כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:18.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ