![]() |
ביקורת גרועה על SkyHost.Co.il ...! כן... עוד אחת...
פרי... תפנים....
קניתי מפרי [מנכ"ל חברת סקיי הוסט] לפני כשבועיים אכסון לאתר שלי... אתם בטח זוכרים מה היה לי איתו כבר... אם לא אז... http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=8903 ... אז בקיצור... זה מה שקרה בשבוע הראשון... [מה שקרה בלינק למעלה...] ומה שקורה השבוע זה... קניתי ממנו גם ריסיילר... שלחתי לו את הכסף ביום שני... הוא קיבל מהדואר את ההודעה שיש להם דואר שמחכה להם בדואר... אבל כמובן שהוא לא ילך...! בתוך המעטפה היה כסף לדומיין + ריסיילר... את הריסיילר קניתי, ובהתחלה הוא ניסה לעבוד עלי ולשים לי חבילה קטנה במקום בינונית... אין לי תמויכה ממנו כבר שבוע!!! הוא אומר לי ואני מצתת: "פרי: אני מסדר את זה כבר עכשיו... הנה זה עוד שניה מוכן" אני: "אני יודע מעולה שאתה תיעלם לי כמו שאתה עושה לי תמיד" פרי: נעלם... לא מחובר יותר, ולא עונה לטלפונים... זה רק על הריסיילר... הדומיין, הוא אומר לי שהוא פותח לי אותו, והוא נעלם... אחרי זה אני מקשר אליו וכשאני מצליח להתקשר אליו הוא צועק עלי וכמעט רוצח אותי!! הוא עד עכשיו לא הזמין לי דומיין!!! האכסון... הוא הביא לי שבוע פיצויים על מה שקרה בשבוע שעבר [פרטים בלינק למעלה...]... וכל השבוע הזה... של הפיצויים... הוא לא נותן תמיכה! או מכלל לא מדבר איתי!! אני כבר שבוע שלי בלי הפורום שלי!!! האכסון שלי לא מוכן להעלות SQL!! כנראה הוא חסם לי את זה או משהו! [ואני יודע להעלות SQL... זה לא הבעיה אצלי... ] אז אחי... מקווה שתקרא את זה... ותשפר את ההתנהגות שלך ללקוחות שלך ומהררר! כי לי נמאס ממך... אז אני שוקל עכשיו אם לקחת את הכסף שלי או להגיד לו ביי ביי... בברכה, ניל מהצרי. |
חוקים בן אדם, חוקים!
|
היה לי נורא חשוב לכתוב את ההודעה הזאת...
בבקשה אל תנעלו לי אותה... :( |
ציטוט:
"אז אני שוקל עכשיו אם לקחת את הכסף שלי או להגיד לך ביי ביי..." המשפט הזה או לא מנוסח טוב או פשוט לא.... |
ציטוט:
אני שוקל אם לתת לו שוב צ'אנס... או לקחת את הכסף שלי בחזרה ממנו, ולהגיד לו שלום שלום ואל תבוא לי בחלום :P |
על שני חוקים אתה עובר פה,
האחד,אתה מפרסם ביקורת ועדיין אין לך 30 הודעות. השני,אתה מפרסם מערכת מוכנה בחתימה שלך (מה גם שלא עולה האתר הזה.. :/ ) |
חייב להספים?!
לא יכול לכתוב לי את זה בפרטי?! הא?! ואני מבקש... בבקשה... רק תגובות שקשורות לנושא. תודה. |
ציטוט:
|
יאללה אנשים...
אני רוצה את התמיכה שהבטיחו לי... :( נמאס לי ממנו :( אני עף ממנו! יאללה שיחפש אותי לבד... פרי... ברגע שאני משיג אותך, אני לא רוצה ליהיות אצלך יותר.!!! |
גם אאני שילמתי לו 4 חודשים קדימה ובפועל קיבלתי רק חודש אחד והוא נעלם.
לא עונה לטלפונים, לא נכנס ל-ICQ גועל נפש של בן אדם וחברה ! להתרחק כמו מאש ! |
מצטער בשבילך, אם תצטרך עזרה פנה אליי .
|
צודק, פרי באמת נעלם, פרי באמת לא עונה לטלפון / פלאפון, יש לו יחס חרא ללקוחות חדשים וקיימים. אני בכלל לא ממליץ עליו.
וקצת פירוט: עוד כשפרי היה על השרת של oxserv קיבלתי ממנו חרא של יחס, הוא ניתק לי טלפונים בפרצוף וקילל אותי, הוא מאיים על הלקוחות שלו ועל האנשים שרוצים להיות לקוחות שלו. בקיצר, אני לא ממליץ בכלל! בברכה, |
אפשר להגיד רק בעע =\
לא מבין מה הקטע שלו ולמה הוא עושה את זה ? מקווה שייגמר בטוב .. (אני אופטימי) |
וווואי אחתי תודה על אזהרה כמעט הזמנתי ממנו דומין יקח לצומת ליבי.
|
ציטוט:
|
עצוב לשמוע..
|
לא ציפיתי מסקיי הוסט לתמיכה כזאת כמעט גם אני קניתי =\
|
יש מצב ללכת עם כל הסיפורום הללו לכולבוטק???
|
פרי ? ככה מתנהג ?
כנראה יש סיבה חכה שהוא ידבר איתך מקווה שהכל יסתדר. |
חחחחחחחחחחחחחחח
איזה דבע... אבל אשכרה... נראה לי אפילו שאפשר... כל החברות אכסון האלו... יש מלא שעובדות על אנשים... "Gnevot-Serv.Com" חעחעחעחעח... |
ציטוט:
אנמי עכשיו רק השגתי אותו... אין לו סיבה... אין לו סיבה ששבוע שלם הוא לא מחזיר לי את האתר שלי ודופק אותי עם דומיין, ריסיילר, ושרת אכסון שלא עובדים!!! אז אם אתה לאיודע מה קורה אז עדיך ש... שלא תתערב...:qqb007: |
ציטוט:
בכל אופן אני מקווה שאנחנו עוזרים לך בינתיים. |
עזבו ת'פרי הזה... סתם פתח חברת איחסון כדי לעבוד על אנשים
אין מה לעשות, ככה זה ישראלים ! |
ציטוט:
|
נא לקרוא חוקים לפני פרסום ביקורת!
מבחינתי הדיון הסתיים. נעול + אזהרה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ