![]() |
אתגר? משאיר את ההחלטה לכם!
שלום לכולם.
אני רואה שקצת יבש בפורום וקצת פעילות לא תזיק לנו. אמרתי אולי יהיה אתגר, אבל נשאיר את ההחלטה לכם. שאני אומר ההחלטה לכם אני מתכוון ל: 1). מה נושא האתגר 2). האם אתם בכלל רוצים אתגר? במידה ותהיה בקשה גדולה יפתח אתגר, נושא שבו יהיה רוב ההחלטות זה יהיה האתגר. פרס? אולי לא מבטיח אם יהיה מעל 20 משתתפים שהגישו עבודה יהיה דומיין עולמי, מסכימים? אוקיי עכשיו החלטה כולה שלכם. שבוע טוב. |
אוקיי אלירן :)
באמת לא יזיק פה. ההצעה שלי, זה לעצב בפוטו איזה חפץ.. משהו דומם או בתוך המחשב. זה יכול ליהיות: מחשב, טלויזיה, רהיטים בבית, מסכי מחשב, דסקטופים, וכו'. הפרס, דומיין עולמי, כמו שאמרת. |
ברור שכן,
אך תחכה לאחר הסילבסטר שיהיה קצת יותר עירניים פה =]... הנושא יכול להיות עיצוב אייקונים או כל דבר חמוד אחר.. אולי לוגו? |
אני חושב שכדאי...
אני חושב שתעשה אתגר של עיצוב של פורטאל ממש לבנות אתר שלם... עם תכנות והכל... זה יהיה אתגר אמיתי... |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי אי אפשר לעשות איתו כלום.. בגלל זה חשבתי על אתגר כללי.. עיצוב כולל תיכנות כולל תוכן וכו'... |
ציטוט:
|
לדעתי, אתגר בנושא סוכנות של דוגמנות, כמו "רוברטו", "לוקה" ועוד..
תודה. |
אתגר שבו יעצבו עיצוב לפורום הוסטס, ושהעיצוב היפה ביותר יבחר.
|
אתגר זה מעולה, אני אהבתי ת'רעיון של האתר סוכנות דוגמניות :)
|
לדעתי תכין אתגר שבעצם כל משתמש יצתרך להכין כרטיס למסיבה שתיהיה בסילבסטר.
מי שהכרטיס למסיבה שהוא הכין יהיה הכי יפה לדעת הפורום, ינצח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם הרעיון של הסוכנות דוגמניות מעולה! |
אתגר זה רעיון מוצלח!
לדעתי אבל אתגר של עיצוב שלם לא ילך... וגם יותר נחמד לראות עבודות שהצד הגראפי שבהן יותר חזק. אולי אפשר נגיד להגיד איזה מילה ושכל אחד יעשה מה שהוא מבין מזה. למשל: SHOUT! יש הרבה סגנונות שאפשר להוציא מהמילה. לא משנה מה תבחר העיקר שיהיה בו קטע של מחשבה ולא של באנליות... |
ציטוט:
למה פשוט, שלא נעצב סקין להוסטס (שחסר לו אנושות), וההכי יפה יבחר והמעצב יזכה? התחרות הזו גם תתרום משהו טכנית לפורום עצמו. |
ציטוט:
זה יפה מאוד, לא צריך חדש לדעתי. אני בעד עיצוב לחברת אופנה. או הרעיון של Expert-Serv. |
ציטוט:
|
לעצב בפוטושופ עיצוב מלא ל- Win <:
איקונים, רקע, תפריט חלון.. :) |
ציטוט:
|
לעצב תמנורה של בית במקדש...
"חנוכה" אז ככה גם שיהיה משו' לחג |
ציטוט:
|
אני לא חושב שמישהו יתנגד לאתגר :)
אני ממליץ על עיצוב לאתר מוזר... אולי אתר לחברת מסטיקים, או אתר של רעיונות לאתגרים :P משהו בסגנון.. |
באמת צריכים אתגר!
אין לי רעיון לאתגר אבל אהבתי את הרעיון של עיצוב חפץ בפוטושופ. |
לעצב עיצוב לי והזוכה יזקה במסטיק:qqb006:
חחח.. טוב עכשיו ברצינות אתגר יהיה מאוד נחמד פה, לפי דעתי באמת לעיצוב לפורום הזה...מה יש אחרי כל ההשקעה לא מגיע לו עיצוב נורמלי????!!!!???? אני חושב שזה שיהיה העיצוב שלו על הפורום יזכה להרבה כבוד בפורום וזה פרס מספיק בהכלט...אם תרצו להוסיף עוד פרסים אז נחמד מאוד אבל לא חובה..... |
אולי לוגו לאתר משחקים או אחסון או פורטל או משהו אחר...
או להכין עטיפה למשחק מחשב.... :) |
ממממ אפשר גם עיצוב לעסק איחסון ע"פ תרשים.
|
אם הפרס יהיה דומיין עולמי,
אני בפנים. |
כדאי לפי דעתי לעשות אבל לתת לנו לבחור תנושא לעיצוב וכמה מקומות יקבלו
|
אולי עיצוב באנרים של פירסום בתחום כלשהו
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ