![]() |
ביקורת| LIGGA.co.il
שלום לכל חברי הפורום, וחג שבועות שמח!
המלצות חמות מחכות לכם מידי יום באתר ליגה!!! ברצוני להציג בפניכם את אתר ליגה המחודש. למי שעוד לא מכיר - LIGGA.co.il, היינו מגזין המלצות ווינר וסיקורי ספורט. האתר עלה לאוויר לפני מספר חודשים, וכבר בין המובילים בארץ בתחום. באתר, הכותבים והמסקרים בין הטובים כיום בארץ, עם אחוזי פגיעה גבוהים ביותר. לאתר כ 80% פגיעה! כפי שציינתי - האתר עבר שדרוג. עיצוב חדש, נוח לשימוש, מסודר, ונוח לעין. לכן, אני מזמין אתכם, מהמרים יקרים, לבקר ולהתרשם מההמלצות והסיקורים שלנו. בכתובת: www.LIGGA.co.il ליגה, המלצות ווינר וטוטו |
קודם כל בהצלחה!
העיצוב נוח לעיין,אבל מה שמציק זה התמונות שהן מפוקסלות.. זה הורס מאוד האתר בסטיפ גם שלך? (האתר שבפרסומת) אם לא,אתה פשוט מפרסם מתחרה מי נותן את ההמלצות? |
קודם כל תודה! :)
כמובן שאני לא אפרסם מתחרה בלי שום סיבה. הפורום בסטיפ ברשותי. לגבי הסליידר - הנושא יטופל. את ההמלצות מביאים מספר כתבים. בניהם השותף שלי - ניסים קמחי (שנמצא פה גם בפורום). |
אני לא יודע איך האתר היה מקודם, אבל כרגע הוא ממש לא נוח לעין כמו שאמרת, לא אהבתי סורי.
|
לא הבנתי מה בדיוק מיוחד פה? זאת ערכת נושא של וורדפרס - הנה המקור.. http://themes.tielabs.com/?theme=sahifa
|
Rhost - אפשר בבקשה לפרט מה בדיוק לא נוח?
מה מפריע לך ספציפית? HomeHosting - כל הכבוד שאתה יודע לעשות "הצג מקור". וכמובן ששכמו שאתה שם לב, ערכת העיצוב הזו עולה 45$ + התרגום עלה לי 150 ש"ח. אפשר להגיד שעוד התאימו לי מספר אפשרויות בלעדיות. |
הערכת נושא הזו קיימת המון זמן ברשת, למעשה היא משמשת אתר גדול ברשת העונה לשם iPhoneil.net.
שילמת 150 ש"ח על תרגום? נראה לי מיותר, יכול לעשות זאת לבד. לשם השוואה - http://www.iphoneil.net |
ציטוט:
ואם הייתי יודע לעשות זאת לבד, לא הייתי משלם :) אשמח לעוד ביקורות. חג שמח אנשים. |
ציטוט:
|
בהצלחה :)
|
ציטוט:
fxp עומדים על כ30 אלף יוניקים ביום. הם מקום ב8 באתרים ישראלים הכי נצפים בישראל |
האתר נחמד,
עיצוב מוקר לחובבי הוורדפרס אבל רואים שהשקיעו פה מעבר.. בסהכ אהבתי הייתי רוצה לדעת איך עשית את העיצוב המותאם לניידים.. מי עזר לך ואיך עושים את.. האם זה מובנה בעיצוב וכו תודה |
ציטוט:
אבל שיהיה לו המון בהצלחה! מי ייתן ובאמת האתר שלו יצליח... וכמובן גם של כולנו. ציטוט:
העיצוב נקנה עם התאמה לכל סוגי הסלולריים וטבלטים\אייפדים למיניהם. |
ציטוט:
אתה צודק לגבי FXP, תמונה שווה אלף מילים - אכן קצת הגזמתי, מאחר והנתונים שציינתי היו, עכשיו יש החלשות קטנה לפני ההכרזה הגדולה של מכשיר האייפון הבא.. בעקרון, זהו המצב היום יומי מה שמצולם בתמונה. http://xn----zhclga2bqrm6fbe.net/uploads/1368847796.png |
בהצלחה נראה טוב
|
ציטוט:
אחלה נתונים רוב הכניסות מגיעות מגודל לא ? |
מגיעות ממה? מגודל? במידה והתכוונת לגוגל - בכלל לא.. ממתי גוגל נכנסת בכמות כזו לאתר? מה שאתה רואה שם זה גולשים
|
ציטוט:
אבל לא חשוב, אחלה נתונים, שיהיה בהצלחה. סטינו מהנושא.... ביקורות על LIGGA.co.il יתקבלו בברכה :) |
HomeHosting,
הבנאדם כולה ביקש ביקורת על האתר שלו.. איכשהו הגיע מצב שאתה דחפת את האתר שלך (ואף הוספת חטא לפשע עם הסטטיסטיקות) הכל בסדר כפרות? |
בהצלחה!
|
יפה מאוד , בהצלחה
|
ציטוט:
|
רעיון יפה מאוד ! שיהיה בהצלחה :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ