![]() |
דרוש VPS באירופה
דרוש VPS באירופה
מעל 100GB תעבורה מעל 500 מגה שטח דיסק מעל 2GB VIRTUAL MEMORY STORAGE הגנה מ- DDOS + תמיכה טכנית מלאה והתקנה של כל הדברים שאני צריך (פשוט כל הדברים שצריך בשביל לשים שם אתר..) משלם ל-PayPal אשמח להצעות |
חייב באירופה ?
פשוט ההגנות שלנו שם עד 2GB |
ציטוט:
בישראל השרתים יקרים מדיי לתעבורה שאני צריך |
ציטוט:
פאנל SolusVm סביבה וירטואלית kvm מספר ליבות זמינות : 4 ממעבד Intel Xeon E5620 זכרון 2GB נפח דיסק 10GB RAID 10 מערכות הפעלה זמינות כרגע : Linux Centos/Windows Server ווינדוס ללא תוספת תשלום מקורי! כולל גיבוי בשרת נפרד FTP עד 50GB פאנל ניהול אתרים Directadmin מקורי חיבור 50MBPS/50MBPS חוות השרתים של 012 4TB תעבורה חודשית כתובת אייפי פרטית : 1 הגנה מפני התקפות DDOS DefensePro עד 40GB ללא חסימות לחול. מחיר חודשי 200 ש"ח תשלום בבנק/paypal/מזומן בזמן/כרטיס אשראי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל לכל האחסונים הרגילים יש הגבלה ל- Virtual Memory Storage והאתר שלי לעיתים עולה על הכמות שמביאים.. |
אולי הבעיה היא באתר?
|
ציטוט:
|
אתה רוצה אולי לרשום את התקציב שלך? ככה ידעו להציע לך
|
ציטוט:
כך מימני אחסון לחודש נראה מה קורה עם האתר שלך איזה התקפות מקבל אני בטוח שהשרת שאני הכניס אותך אילו יסחוב לך את האתר בשקט. על פי הנתונים 120 ש"ח אחסון לאתר הבודד הזה, ללא הגבלת תעבורה. |
ציטוט:
ולא מתקיפים אותי פשוט זה מה שהמשחק דורש ויש הרבה שחקנים, לפעמים כשיש הרבה מחוברים בו זמנית ה Virtual Memory Storage מגיע לגבול אז חשבתי לשדרג.. |
|
ציטוט:
דבר ראשון, ביקשתי אירופה והשרתים שלכם בארה"ב דבר שני, לא קראת את התגובות ואת התקציב דבר שלישי, אני לא מחפש שרת יעודי |
צור קשר בפלאפון 052-956-8009 נתנאל
|
ציטוט:
דבר שני יש לנו שרתים יעודיים עד 200 שקל דבר שלישי אולי במקום לחפש VPS זול תמצא שרת יעודי טוב :) בכל אופן שיהיה לך חיפוש מהנה והמשך יום נעים |
ציטוט:
|
עברתי לאחסון ב- וחצי מהיום הראשון היה אי-זמינות/איטיות ותקלות אחרות שגרמו לי להפסיד הרבה לקוחות.. הבעלים עוזר ופותר את הבעיות אבל כל זה לוקח זמן שהאתר לא עובד וזה גורם לי להפסיד המון שחקנים...
אני פתוח להצעות נוספות.. תודה רבה |
אשמח אם תשאיר לי פרטים ליצירת קשר
|
ציטוט:
צריך אחסון מקצועי לטווח הזמן הדחוף, האתר שלי כרגע לא פועל ב- והפסדתי היום המון לקוחות ושחקנים... תודה מראש |
צור קשר במייל לקבלת הצעה
admin@hqserv.co.il |
תודה רבה לכולם על ההצעות. כרגע אני נשאר עם , הבעיה תוקנה והאתר פועל מהר מתמיד.
|
תשאיר לי פרטים ליצירת קשר ...
אולי אצליח לעזור לך יש לי שרתים באירופה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ