![]() |
המחירים עולים.
מתוך ניסיון לאזן את עתיד שרתי המשחק, החלטנו להעלות את המחירים ל*משווקים. להלן המחירים:
שרת cs1.6/cz 12 שחקנים, 40 ש"ח שרת cs-s 12 שחקנים 55 ש"ח מי שמריץ יותר שחקנים \ שרת לא חוקי, השרת שלו ייסגר ללא החזר. מתוך אינטרס לשמור על המחירים למשווקים(ולהפוך אותם כדאיים), הפסקנו למכור ללקוחות פרטיים. (הנחות מיוחדות למי שרוכש כמות) בואו להצטרף לבעלי עסקים שלא צריכים לדאוג לשלמות השרת הייעודי, ומשלמים רק בעבור כמה שהם צריכים, והעלו את רמת השירות בשרתי משחק = > כי אצלנו אין לאגים!! ופינגים מעולים בהתחייבות. *משווק - כל מי שרשום כבעל עסק שרשאי לפרסם בפורום של בני. לפרטים נוספים, למשווקים בלבד, 052-8332732 איל שרתים. |
בהצלחה אייל!.
|
בהצלחה בהמשך =]
|
בהצלחה אייל.
|
בהצלחה אייל, אני אצור קשר - לא כ"כ מרוצה אבל נבליג.
|
ציטוט:
איל |
בהצלחה אייל
|
בהצלחה
היתי קרא לזה עלית המחירים לכבוד חנוכה LOL |
בהצלחה אייל. וזה מחירים די זולים
|
בהצלחה אייל !
מומלץ מניסיון ;). |
ציטוט:
אייל,חברות רבות פורשות בגלל מחירי הזנות,ציפיתי שהמחיר יהיה יותר יקר במטרה להחזיר את החברות למחירים נורמלים בברכה,נימרוד |
ציטוט:
|
ציטוט:
מלבד זאת את כל העבודה השחורה בשירות זה אתה צריך לעשות (ההתקנה, ההגדרות וכו')... לכן לדעתי זה משתלם ומצדיק במאה אחוז את המחיר :) |
ציטוט:
צור איתי קשר באי סי קיו, נסדר את זה. איל |
זול!!!
|
בהצלחה אחלה מומלץ
ציטוט:
|
ציטוט:
החזרתי את השוק למחירים נורמליים אם לא שמת לב.. קח בחשבון ש 40 שקל משלמים לי, עכשיו החברה שקונה צריכה גם להרוויח נכון ? אז הם ימכרו לפחות 75 (35 רווח בשבילהם). 75 זה מחיר השוק.. תודה איל. |
בהצלחה!
|
ציטוט:
תן לי קצת לתקן אותך מחיר השוק עומד על 65-60 שח |
ציטוט:
הם פותחים הרבה שרתי משחק על שרת ייעודי אחד, נוצרים לאגים והחברות נקראות לא איכותיות... אלון מבטיח כאן שאין לאגים, פינגים נמוכים ושאם כוח עיבוד השרת מנוצל ולא יכול להוסיף עוד שרת משחק אז הוא פותח שרת חדש... שווה לא? |
ציטוט:
אני מסכים אתך ב 100%, רק שקוראים לי איל:qqb014: |
ציטוט:
חחח האישיות שלך ושל אלון מזכירות לי אחת את השניה. מצטער איל :) אגב, כנס לאייסיקיו נסיים את השיחה של אתמול, אמרת שתשלח את הפרטים ולא שלחת :) |
שיהיה בהצלחה אייל.
חבל שאיבדת קשר אחי :rolleyes: . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ