![]() |
תקינות במסמך HTML זקוק למדריך/עצות :)
אהלן ויום טוב.
אני תיכנתתי עיצוב לHTML וCSS בלבד אבל נישאר עכשיו רק עם HTML לCSS נעבור אחר כך :) אחרי שעשיתי הכל וכמעט הכל הגעתי ל4 ארורים ושאלתי אנשים והם לא יודעים מה לעשות. הבנתי שעם האתר של w3.org בודקים את התקינות אבל אחרי שמקבלים את השגיאות איך מפענחים מה צריך לעשות כדי לתקן אותם? |
אתה צריך לדעת לבד איך טוב תראה לי את הבעיה ואני יסדר לך
|
על איזה ארורים אתה מדבר
שלח פה מה הארורים |
Error Line 8 column 55: document type does not allow element "LINK" here.
<link rel=StyleSheet HREF="Default.css" TYPE="text/css"> Error Line 9 column 6: end tag for element "HEAD" which is not open. </head> Error Line 10 column 5: document type does not allow element "BODY" here. <body> Error Line 81 column 36: there is no attribute "BACKGROUND". <td colspan="17" background="images/WHITE_GREY_LINE.gif" width="519" hei |
ציטוט:
השגיא האחרונה תתקן ככה: HTML קוד:
במקום |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל תודה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה זאת אומרת דרך אחרת? יש עוד דרך חוץ מזאת?
או שפשוט במקום קובץ CSS חיצוני לשים אותו כפנימי בHEAD? זה יכול לפתור את זה? |
קוד:
<link rel=StyleSheet HREF="Default.css" TYPE="text/css" /> |
ציטוט:
וכן אם תשים את הכל בתוך הHEAD זה לא יעשה שגיאה..... ו......eran-s ענה לך;) |
ציטוט:
|
אוקי ניסיתי את מה שעשית ערן וזה לא עבד לי
ניסיתי גם לעשות את הכל בHEAD לא הצליח לי ניסיתי גם את השיטה הזאת: PHP קוד:
זאת השגיאה: ציטוט:
|
ציטוט:
אם שמת בסגנון הזה: HTML קוד:
<style type="text/css"> |
שמתי בצורה הזאת:
PHP קוד:
|
|
ציטוט:
יש שם גם שירות אונליין שפיספסתי כמו של w3.org? |
לא יודע להגיד לך בטוח עם זה מבית w3.
אבל אני שהפלאג הנוסף הוא ממש אמין, הוא מקפיד על DOCTYPE, על חוקים חשובים. הוא מסביר את הבעיה ואיך לפתור אותה ונותן קישור למאמר באותו נושא הפלאג הזה יעזור לך מאוד בהמשך! |
ציטוט:
|
ציטוט:
וגם בשביל CSS קצת תיקני יותר...למרות שיש עוד כמה פאקים שם width:0px; height:0px; border:0px; ולקוד צבע תשים # ולmargin תשים גם לכל 0 PX (בזה אני לא בטוח 100%....מקסימום.....) |
הצלחתי לעשות את הכל תקין אבל...עכשיו יש לי בעיה עם הטסקט שאני צריך לשים, יש דרך לשים במדויק את הטקסט איפה שאתה רוצה למרות שהתא קטן מידי או גדול מידי?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ