![]() |
ביקורת חמה על החברה Magic-Host.net
אני פניתי לאחת מהחברות פה שרציתי לקנות מהם רייסלר...
כדי להקים חברת איחסון אובכן בקשתי תבקשה הזאת"אתה יכול לתת לי שבוע נסיון עד שני יסיג תכסף שאני ימכור איחסון" אוקי אף חברה לא הסכימה לזה חברת Magic-Host.net הסכימה לזה + עשתה לי החודש הזה 60 ש''ח בלבד גם על שרתי רדיו + איחסון שאני מאמין שאף חברה לא תעשה דבר כזה...היא חברה מצליחה מאוד שמחברה כזאת לא ציפתי לדבר כזה.., חברות שלא מצליחות חושבות את עצמן חברה מקצועית אבל תאמינו לי בסוף מי שמקשיב ומאמין... אז בסוף הוא יצליח ובגדול צריך להמאין לפעמים לתת נסיון לא הולך יותר לא מבאים אז תקשיבו.. אני ממש מרוצה מהחברה Magic-Host.net אחלה של חברה קודם כול שמעתי שהיא בלי נפילות אני במעקב אחריה כבר 3 חודשים שאני רואה עלי רק ביקורות טובות אז למה לא לקנות ממנה אז מי שרוצה רייסלר טוב ומהיר או שרתיי רדיו או עיצובים אני ממליץ לכם ללכת לחברת Magic-Host.net אוקי שיהיה לכם ערב טוב,:qqb014: ממני אבירן:qqb015: |
תודה רבה אבירן:),מקווה שתמשיך להנות מחברתינו ומהשירות,בהצלחה בחברה החדשה..
|
ידוע...;)
|
מסכים איתך.
|
תודה בן תודה איש שמעלייו:qqb007:
|
אתה צודק ב100% אף פעם אין נפילות שירותשכמעט ואין כמוהו ואנשי זהב מנהלים את החברה
|
:qqb007: תודה דני:) שמח לראות לקוחות מרוצים..
|
מחזק, מחזק, מחזק http://hosts.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
|
תודה אבירן.. :)
ותודה לכל השאר.. |
מחזק!
חברה טובה מאוד! מנהלים פשוט מעולים! שרתים חזקים!. יום נעים |
תודה גיא תודה יוסי:)::)
|
ידוע, מי המעצב הרשמי שלהם לעיצובים?
|
ידוע אחי אנשים זהב!
דני ויוסי אין כמוהם באמת לא נתקלתי באנשים כמוהם והם בכלל שכרו אותי... תענוג לעבוד איתם! |
תודה אורן כנ"ל לגביך אוהב לעבוד איתך:)
|
תודה על כל התגובות הטובות אנשים :)
|
ידוע אחי, חברה ממש טובה! :)
|
נחמד לשמוע, בהצלחה לחברה
|
בהצלחה חבר'ה
|
באמת שאין עליכם....;)
|
תודה על התגובות :)
|
מממ..לאחר הרצת Ping על הדומיין שלך אני רואה שאתה מאוכסן על חברת Oxserv.net/Co.Il
|
ציטוט:
כבר אשכול שני שאתה מריץ פינג ובודק מה הקטע בנאדם? ---- בהצלחה, אחלה חברה :) |
ציטוט:
תשמע..אני מניח שאתה חכם גדול ואתה מריץ פינג על sharvit.net במקום לקפוץ ולהתלהם ..אז הוא בכלל התנתק משרביט והוא כבר לא חלק משם.. תבדוק דברים לפני שאתה קופץ.. להתראות:qqb003: |
לא קפוץ ולא כלום הוא הניק שלו בכלל זה sharvit הוא מופיע באתר הכל.
לא קופץ לפני שבודק. |
כי הוא עוד לא שינה אותו :S אבל בעיקרון הוא עזב את שרביט.נט ועכשיו הוא פותח חברה חדשה. אז לפני שאתה מנסה "לעזור" או "להפיל" אז תשאל..
|
תודה רבה לכולם.
נמשיך לעשות כמיטבנו. |
חברה מעולה, שרק תזכו בביקורות נוספות :)
בהצלחה לכולם. |
תודה רבה.
|
תותחית
|
מחזק אחלה חברה אחלה אנשים אחלה שרתים !!
|
תודה על התגובות הטובות :)
|
תודה רבה אנשים אני נורא שמח לקרוא תתגובות:)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ