הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורת גרוע אבל ממש גרוע על coloreye ובמיוחד על יוסי. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=1075)

somebody 12-10-05 15:26

ביקורת גרוע אבל ממש גרוע על coloreye ובמיוחד על יוסי.

הביקורת היא יותר על יוסי ולא על הפלאשר עומרי שהוא אחלה גבר.
ככה.
אני עד לפני כמעת חודשיים הייתי התכנת ב"חברה" הזאת בשם coloreye.
תכנתתי שני אתרים, אחד עבור דומיין לחברה(coloreye.net ) ואחסון לשנה מאיזו חברה לא זוכר.
ואחד עבור כסף.
תכנתתי הכל טוב ויפה יוסי אמר הוא ישלח לי את הכסף.
עבר חודש ועדיין הוא לא שלח את הכסף, אחרי חודש פניתי אליו (והוא עוד בחוצפתו בא עלי אחרי חודש לבקש לשנות איזה תכנות!) ואמרתי לו יוסי איפה הכסף(רק 50 שקל תכנתי במחיר של ז*נה.), והוא אמר השבוע אני שולח, עברו מספר ימים והגיע יום חמישי. אז בביום חמישי הוא אומר לי אני הול לבנק תביאי לי פרטים(ב 23:00 או שולח לי הודעה, ואני בכלל לא על המחשב.) ואז שחזרתי אני שלחתי לו את הפרטים והוא לא היה מחובר.
אחרי זה יום ראשון לא זוכר כבר מה קרה אבל הוא לא שלח את הכסף.
ואז הוא אמר לי עוד שבועיים וזה, אחרי שבועיים אנ פונה אליו ואומר לו הינה עברו שבועיים מה עם הכסף?.
מה הוא אומר לי???
שיהיה לי עבודה ואני הלך להפקיד את הכסף לעומרי(הפלאשר) איתו אין לי שום בעיה הוא לא קשור לסיפור בכלל, אני יביאי גם לך אאת הכסף.
תחשבו על זה!איזה בנאדם דפ*ק הוא!.

אז אמרתי לו, לא ושישלח את הכסף.
טוב הוא אומר לי למה אתה מדבר ככה בצורה כזאתף אז אמרתי לו רוצה ליראות אך אתה דברת לאיזה לקוח שלך כאשר הוא יתעקב בשליחת הכסף?(הוא ממש איים עליו שהוא ישלח אליו אנשים וזה. ואם אתה רוצים אני ירא לוג שיחות אבל זה לא נירא לי מתאים.).
אז הוא אמר שלח, שלחתי לו את הלוג שיחות ומאז הוא כבר לא עונה לי במסנג'ר!.
חחח הוא ראה את האמת בפנים אך הוא מדבר ללקוחות שלו באיזו צורה מגעילה! איך הוא מקלל ומאיים עליהם(זאת גם אזהרה גם לכאלו שירצו לקנות ממנו עיצוב.).

וגם הוא איים עלי באותו זמן אבל הבנתי שכלב נובאח לא נושך (זה נכתב נירא לי במיוחד ליוסי.).

ועוד משהו, שהוא נסע לאילת שהייתי הייתי צריך להביאי ללקוח את העיצוב כללל התכנות והכל, אז הלקוח ראה שיש מלא אבל מלא שגיאות בעיצוב עצמו, למשל הלוגו של החברה ,הוא כתב את השם של החברה בכלל לא נכון ועוד בפונט שאין לי על המחשב, אז אני וחושי ה"הבנה" שלי בפוטושופ הייתי צריך לפתוח את הכיצוב בפוטושופ ולהחיל לחפש ברשת את הפונט המתאים לעיצוב ואז לשנות את הלוגו (גם זאת הייתה עבודה כפולה לפלאשר.) ולשמור ולשנות דברים בתכנות בגלל זה.

מה שאמרתי בכל זה שיוסי בנאדם ח*א ולא כדאי לשום תכנת להתקרב לחברה שלו לפני שהוא שולח לו את הכסף.

וגם אזהרה לכאלו שרותים או רצו לקנות ממנו עיצוב, לא כדאי לכם להתעסק עם האיימי סרק שלו כי זה סתם לא נעים, אבל רק שתדעו שהוא סתם מאיים, כי הוא עבריין מקלדת.

בן.נ. 12-10-05 15:33

צודק במאה אחוז !
יוסי פשוט ערס מגעיל !
לא ממליץ לקנות ממנו !
גם איתי הוא היה מניאק ואיים עליי !

עדי 12-10-05 16:11

טוב לדעת

הכומר 13-10-05 13:31

לינק לחברה?
יוסי לא עוזר לנו,השם שלו זה coloreye?
ואם אתה מחשיב את עצמך כמתכנת ברמה יש דרך לסינון אנשים כאלה תעלה את המחירים וככה תקבל אנשים הרבה יותר רציניים.

בהצלחה,
בן.

TalGarty 13-10-05 16:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Coligo
לינק לחברה?
יוסי לא עוזר לנו,השם שלו זה coloreye?
ואם אתה מחשיב את עצמך כמתכנת ברמה יש דרך לסינון אנשים כאלה תעלה את המחירים וככה תקבל אנשים הרבה יותר רציניים.

בהצלחה,
בן.

http://coloreye.net

נראה לי שלא קראת את הכל נכון?
יש דרך לסינון.. צודק.. אבל איפה הכסף על העבודות?
(והוא לא רק מחשיב את עצמו. הוא באמת מתכנת ברמה גבוה.)

אלמוג תנסה אולי לדבר עם הפלשר.. אולי תעשו משהו משותף נגדו :)

Zvaim 13-10-05 17:52

בואנה יחתיכת חר* מסריח
אתה מלכלץ על בן אדם זהב עוד שעה לפני יום כיפור???
לא שילם לך? בסדר אין לו עכשיו לשלם הוא ישלם לך אחרי הביקורת הזאת תהיה בטוח שאני יגיד לו אפילו לא לשלם לך
אני מכיר את יוסי עוד לפני שהוא קרא לעצמו coloreye אנחנו תמיד עוזרים אחד לשני הוא עושה לי טובות אני עושה לו אין על הבן אדם הזה הוא מקבל אצלי גישות להכל ואני לא מפחד בכלל לתת לו סיסמאות הוא ניכנס לרייסליר שלי חופשי ויוצא בן אדם אחר מזמן היה משנה סיסמא

ובן אני לא יודע מה היה איתך אבל בטוח עשית איזה פשלה אם הוא הגיע כבר למצא של איומים כי אני מכיר אנשים כמוך שאומרים "אני רוצה לקנות עיצוב תכין לי" ואז הוא מכין לך ואתה אומר לו כל יום אני שולח שולח אז איך אתה רוצה שהוא ידבר איתך אחרי זה?

בקיצור פותח הדיון יצא זב* מנייא* חר* ויש לי עוד צרור שלם
תהיה בטוח שעכשיו אתה לא תקבל תכסף!

עוד משהו קטן ראיתי את כל התיכנותים שלך אתה חר* של מתכנת אתה לא יודע לתכנת אין פלא שיוסי השתמש בטופס שאני הבאתי לו
ראיתי גם תעבודה שעשית באתר של בן עבודה מסריחה במיוחד אתה עדיין לא ברמה של לקבל כסף.

Potatoz 13-10-05 17:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eswds
בואנה יחתיכת חר* מסריח
אתה מלכלץ על בן אדם זהב עוד שעה לפני יום כיפור???
לא שילם לך? בסדר אין לו עכשיו לשלם הוא ישלם לך אחרי הביקורת הזאת תהיה בטוח שאני יגיד לו אפילו לא לשלם לך
אני מכיר את יוסי עוד לפני שהוא קרא לעצמו coloreye אנחנו תמיד עוזרים אחד לשני הוא עושה לי טובות אני עושה לו אין על הבן אדם הזה הוא מקבל אצלי גישות להכל ואני לא מפחד בכלל לתת לו סיסמאות הוא ניכנס לרייסליר שלי חופשי ויוצא בן אדם אחר מזמן היה משנה סיסמא

ובן אני לא יודע מה היה איתך אבל בטוח עשית איזה פשלה אם הוא הגיע כבר למצא של איומים כי אני מכיר אנשים כמוך שאומרים "אני רוצה לקנות עיצוב תכין לי" ואז הוא מכין לך ואתה אומר לו כל יום אני שולח שולח אז איך אתה רוצה שהוא ידבר איתך אחרי זה?

בקיצור פותח הדיון יצא זב* מנייא* חר* ויש לי עוד צרור שלם
תהיה בטוח שעכשיו אתה לא תקבל תכסף!

עוד משהו קטן ראיתי את כל התיכנותים שלך אתה חר* של מתכנת אתה לא יודע לתכנת אין פלא שיוסי השתמש בטופס שאני הבאתי לו
ראיתי גם תעבודה שעשית באתר של בן עבודה מסריחה במיוחד אתה עדיין לא ברמה של לקבל כסף.

ואחרי כזאת תגובה אני מאמין שתקבל כמה אזהרות חח :)
ד''א, אלמוג הוא אחד המתכנתים הטובים שאני מכיר :)

אלמוג, לא ממש מכיר את יוסי, לא רוצה להתערב..

Logi 13-10-05 18:09

|:
אני יודע משהו אחר על הבנאדם.

דניאל 13-10-05 18:24

Eswds,
פרט לשפה המצויינת שלך,
שלא היתה מביישת שום עולל בן שנתיים,
החשיבה שלך היא שגויה בצורה שאני פשוט לא יכול לתאר,
במידה ואלמוג "לא יודע לתכנת", ויוסי היה בטוח ש"בטוח עשית איזה פשלה" (אלמוג) - הוא לא היה עובד איתו.
אבל העבודה בוצעה (תקן אותי אם אני טועה),
ואלמוג צריך לקבל תשלום על שירותיו כפי שסוכם.

במידה ויוסי לא היה מרוצה, הוא היה צריך לציין זאת בפני אלמוג, לבקש ממנו לשפר את העבודה (ואז לקבל את התשלום), אבל לא להגיד שהכול בסדר (זה מה שמשתמע מדבריכם) ורק ברגע התשלום להתחמק באימרה ש"העבודה דפוקה".

אז לפני שאתה מדבר ברמה של ערס ממוצע (בלי לפגוע ברגשות הערסים הפחות והיותר ממוצעים כמובן), תשקול את דבריך (ואת הדבש שיוצא מפיך).

כמעט שכחתי,
איומים שהוא יבוא אליו הביתה?
לא נשמע לך מגוכח?

Extreme-Serv 13-10-05 18:27

דווקא אני קניתי עיצוב + תיכנות Html מיוסי בשביל אחותי ואני יצאתי לקוח ממש ממש מרוצה !
הוא היה ממש סבבה איתי ואני בטוח שאני אקנה ממנו עוד הרבה עיצובים כשאצטרך ..

בכל אופן , אם אתה היית מתכנת ברמה כל כך "גבוהה" , אז למה לך לעשות מחירי זנות כאלו ?
נראה לי קצת מסריח ומעפן ..

בכל אופן יוסי שונה לחלוטין מכל מה שכתבת פה , לפחות מהיכרות שלי איתו ..

שיהיה לך בהצלחה עם "התיכנות ברמה גבוהה" שלך ..

נ.ב
אם תמשיך עם מחירי הזנות שלך לא תגיע רחוק ..

בן.נ. 13-10-05 18:49

אחרי מה שכולכם אמרתם שהוא לא יודע לתכנת !!!! אני יוצא נגדכם וסותם לכם את הפה !!!
אני בדרך כלל לא מתעצבן מהר אבל ממש עצבנתם אותי

אני מכיר את אלמוג הרבה זמן והוא תיכנת לי את העיצוב שיש עכשיו והוא עשה בדיוק כמו שרציתי ועשה הכל FIX

בנוסף אלמוג הוא בנה לבד לבד את האתר www.freetopsite.co.il ....האתר שמאפשר לך לבנות תחרות אתרים הוא עשה את זה לבד לבד וישב על זה שעות וזה מוכיח כמה הוא טוב !!!!!
אז עכשיו השתקתי את כולכם ! אלמוג ברמה כל כך גבוה שלא תתואר
והמחירים המיוחדים שלו היו רק בשביל יוסי בגלל שהוא חשב שהם יעבדו במשותף

יום טוב!
תודה !
בן!!!!

TalGarty 13-10-05 18:52

אלירן פשוט עצוב לראות את התגובה שלך!
הגזמת והרבה!
אני מכיר את אלמוג הרבה מאוד זמן. ואני יודע שהוא לא יגיד סתם!
הוא מתכנת ברמה גבוה מאוד! אתה לא מכיר אותו בכלל אז מאיפה אתה יודע את כל מה שאמרת?!
התיכנות באתר של בן מצוין. שלא נדבר על אתר שאלמוג בנה לעצמו(פריטופסייט)..

ועוד משהו שמאוד מאוד הפריע לי!:
"בסדר אין לו עכשיו לשלם הוא ישלם לך"
תקרא את זה שוב בבקשה.. ואחרי זה תקרא את זה:
"עבר חודש ועדיין הוא לא שלח את הכסף"
"ואז הוא אמר לי עוד שבועיים וזה"
יש שם עוד כמה דילוגים על ימים כמובן..
חודשיים לא היה לו כסף?!
ותסביר לי משהו..
איך זה שלא היה לו כסף? הרי על העבודות שלו הוא קיבל כסף לא? אז הוא לא יכל לשלם לאלמוג מהכסף הזה?(וזה מה שהוא אמור לעשות).
וגם אם לא היה לו כסף.. למה למשוך את הבנאדם כל כך הרבה זמן!?
שיגיד שאין לו כסף עכשיו והוא ישלם מתי שיוכל.(זה לא בסדר אבל זה גם עדיף מאשר לא להגיד כלום!).

בקיצור אלירן. זה שאתה מביא לו את הסיסמא של השרת שלך לא אומר כלום.
הוא חבר טוב שלך כנראה. אז אתה סומך עליו ולהפך. אז למה איתך הוא בסדר גמור אבל עם אחרים לא?

בקשר למחירים. אני לא בטוח שאלמוג החליט על המחירים, לדעתי זה יוסי.
בכל מקרה המחירים אולי נמוכים באמת. אבל זה משנה את העובדה שיוסי לא שילם לא?

עריכה: עכשיו ראיתי את התגובה של בן.. ומה שיש לי להוסיף זה..
אלמוג לא ישב על המערכת שעות.. אלא ימים! והרבה!
תראו בעצמכם את התוצאה! אל תגידו סתם דברים!

somebody 13-10-05 19:06

תודה לכולם.

כמה תגובות, דבר ראשון אני תכנתתי לו ב 50 שקל פעם אחת אלוהים יודע למה.

למשל עכשיו אני עומד לתכנת אתר של לקוח ואני לא אכתוב את המחיר על דפי הפורום אבל תאמין לי שהרבה כאן לא רגילים לכאלו מחירים.
כדאי שהרבה פה ירגיעו, תאמין לי שגם עלי יוסי עשה רושם טוב אבל הוא הצורה הכי טובה להגיד זה חר* של בנאדם.
אין דרך אחרת להגיד את זה, אני מכיר אם את יודי לפני שהוא קרה לו coloreye ודרך הגב גם אני הייתי שותף בחלטה לשנות את שם החברה.

תאמין לי שאם הייתי גובה מחירים יותר גבוהים אף לקוח שהיה לו באותו זמן לא היה בא אליו בגלל שהמחיר של העיצוב עם תכנות היה עולה.

אז כדאי שכמה פה ירגיעו לפני שבכלל יתחילו לדבר, וזה שאמר פה "מתכנת מקצועי" אלי, כדאי שתכנס לאתר שבניתי כבו שבן אמר ותתרשם עד כמה "גרוע" אני.

גמר חתימה טובה לכולם, מקווה שהיה לכולם צום קל!(כל מי שצם).

Potatoz 13-10-05 19:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי somebody
תודה לכולם.

כמה תגובות, דבר ראשון אני תכנתתי לו ב 50 שקל פעם אחת אלוהים יודע למה.

למשל עכשיו אני עומד לתכנת אתר של לקוח ואני לא אכתוב את המחיר על דפי הפורום אבל תאמין לי שהרבה כאן לא רגילים לכאלו מחירים.
כדאי שהרבה פה ירגיעו, תאמין לי שגם עלי יוסי עשה רושם טוב אבל הוא הצורה הכי טובה להגיד זה חר* של בנאדם.
אין דרך אחרת להגיד את זה, אני מכיר אם את יודי לפני שהוא קרה לו coloreye ודרך הגב גם אני הייתי שותף בחלטה לשנות את שם החברה.

תאמין לי שאם הייתי גובה מחירים יותר גבוהים אף לקוח שהיה לו באותו זמן לא היה בא אליו בגלל שהמחיר של העיצוב עם תכנות היה עולה.

אז כדאי שכמה פה ירגיעו לפני שבכלל יתחילו לדבר, וזה שאמר פה "מתכנת מקצועי" אלי, כדאי שתכנס לאתר שבניתי כבו שבן אמר ותתרשם עד כמה "גרוע" אני.

גמר חתימה טובה לכולם, מקווה שהיה לכולם צום קל!(כל מי שצם).

אל תתעצבן אלמוג, ככה זה בהוסטס :) כל אחד אומר סתם דברים כי אומרים משהו על חבר שלו.
ד''א, כנס לאייסיקיו..

talyigal 13-10-05 19:57

אנשים מה זה כך לדבר ביום כיפור אני לא רק מדבר על ההודעה כי אם זה נכון אז אולי יש סיבה אבל עדיין באמת ואני מתכוון למי שקילל פה....
למה???
שלוש:
באמת אני בקשר אם החברה יוסי דווקא ניראה נחמד מאוד אבל אני פחות בקשר איתו דרך אגב ניראה לי נכון לציין שהוא עיצב לי סקיצה לאתר שלי ולא בחרתי בו בסוף למרות שהוא עיצב משהוא ממש יפה.
אם הפלאשר אני יותר בקשר באמת בן אדם זהב .... (אני מתכוון לפלאשר למרות שגם יוסי היה איתי בסדר) אך אין לדעת אולי עם אחרים הוא לא אני לא מכיר אותו עד כדי כך אבל הפלאשר בן אדם זהב.
הפלאשר אני מתכוון לעמרי כמובן.

אבל גם אתה אלמוג אח שלי ממש בן אדם זהב כך שאם אתה אומר משהוא כזה אני חושב שיש סיבה אז אני מבולבל בין שני הצדדים יכול להיות פשוט אי הבנה....
כי באמת שני הצדדים אנשים זהב למרות שאת יוסי אני מכיר קצת פחות..

Joseph_slk 13-10-05 22:34

שלום לכל הגולשים, והמתעניינים באשכול!
חחח מצחיק לפני כמה ימים ראיתי בחתימה של מישו "הוסטס - סגירת חשבונות"
זה בערך מה שקורא כאן, בכל אופן בוא נספר את הסיפור בקצרה ומה שקרא:
לפני כחודש עשינו לבן מחברת ישראל סרב עיצוב, הכל היה טוב ויפה, כל אחד עשה את העבודה שלו,
אחרי שבן הפקיד את הכסף, אחרי שיכנועים רבים (מכייוון ששלחתי לו את העיצוב, לפני שהוא בכלל הפקיד לי) אמרנו שנפקיד לכל אחד את הכסף, לאף אחד לא היה לחוץ על ההפקדה, לאחר חודש ומשו הגיע אליי אלמוג וביקש את הכסף, אמרתי לו בסדר זה היה יום ראשון, אמרתי לו עד יום חמישי תשלח לי תפרטים באייסייקיו או שתתקשר אלי, הגיע יום שלישי והוא עדיין לא שלח, בדיוק בערב תפסתי את אלמוג, אמרתי לו תן לי פרטים מחר אני הולך, הוא אמר לי דקה..יש לי פה 2 פרטים אני צריך לבדוק מה הוא שלי, הבחור לא חזר אליי, ביום רביעי שלחתי אל אלמוג כמעט כ4 הודעות אחד אחרי השניה שישאיר לי פרטים, אני והפלאשר שלי עומרי חיכנו לו עד השעה 11 וחצי בלילה, אחרי שראינו שהוא לא הגיע, השארתי לאלמוג מספר פלאפון שלי שיצור עימי קשר בבוקר כדי שאני יקח את הפרטים וילך לבנק בצהריים, אדום אלמוג לא התקשר ורק שהגעתי ראיתי ששלח לי את הפרטים, ועד עכשיו הוא בוכה ומיילל... כל אלו שהצדיקו אותו אולי עשו את זה במשותף, ועוד בן ממש התפלאתיי עלייך אחרי כל מה שעשיתי עברוך, אבל אין דבר, מדברים כאלו אניבכלל לא מתרגש.

בכל אופן הפלאשר עומרי יכול להציד כאן כל מילה, אני לא משקר
שיהיה לכולם המשך יום נעים, וגמר חתימה טובה... ומי שמעוניים בביקרות עליי מלקוחות מוזמן להגיע אליי וגם לשמוע את הסיפור המלא...

המשך גלישה נעימה לכם..

TalGarty 13-10-05 22:40

יוסי..
בהתחלה שקראתי את התגובה שלך..
התחלתי לחשוב שאתה צודק..
אבל
למה אלמוג היה צריך לבקש ממך את הכסף אחרי חודש???
אתה אמור לבקש ממנו את הפרטים ולשלוח.. לא הוא צריך לבקש ממך ועוד אחרי חודש!
לפי מה שהבנתי מבן.. הוא שלח לך ישר אחרי שחזרת מאילת. לא יודע כמה זמן היית באילת.. אבל אני בטוח שלא היית חודש!

בן.נ. 13-10-05 22:42

מה עשית בשבילי יוסי ?
לא רציתי את העיצוב שלך אז אתה איימת עליי שאם אני לא יקנה אתה תהרוס לי את החברה וכ'ו
בסופו של דבר אמרתי שנקנה בגלל ש170 שקל מחיר לא רע וזה עיצוב בסדר
אבל ממש לא גרמת לי לקנות את העיצוב בכיף

Joseph_slk 13-10-05 22:43

תמיד ששאלתי אותם הם לחוץ להם לגבי הכסף, הם אמרו שלא
כי בחופש אתה קם מאוחר והבנק נסגר בשעה 2, ככה שאין ממש זמן, ואף אחד לא היה לחוץ על זה.
בכל מקרה אתם מוזמנים לשאול את הפלאשר והלקוחות שעבדתי איתם, מי אני ומה אני עושה...
אם אני מרמה או לא... אני לא בא ללכלך על אף אחד, אבל אתה יודע יש כאלו שמנסים להרוס/להשפיל
ולעשות רע לבני אדם,וזה בד"כ מה שעושים מגיעים לכאן ו"דופקים" טופיק רעיל.

somebody 13-10-05 22:49

ווואי יוסי על הפרנציפ עכשיו אני מביאי את הלוג, קודםם אניי בודק שבכלל שמרתי באותה תקופה את הלוג שיחות, ומרא לכולם שלא הבאת שום מספר שום בטיח!.

הוא חושב שיש לכל העולם את המספר שלו!.
עכשיו אני אבדוק אם יש.

וזה לא סגירת חשבונות זה שאני מזהיר תכנתים אחרים+מרא ללקוחות פוטנציילים מי זה יוסי האמיתי!.

וטל צודק מילה במילה!
אתה צריך לבקש ממני באותו הרגע שלח את הפרטים כדאי שאני ישלח לך את הכסף(הכוונה אליך.), ולא לחשוב שאני אשכח שאתה חייב לי כסף, ואז שאני אומר לך אחרי חודש אתה אומר לי טוב בסדר בלה בלה בלה...
ואז רק אחרי שבועיים מבקש את הפרטים ולא באותו יום.
ואז טוב אתה יודע מה לא הבאתי בזמן הבאתי לך ב 23:01!.
אז יום אחריזה שזה בכלל היה יום שישי לא רביעי אנ שואל אותך הפקדת אתה אומר לא!.
ואז אתה אומר לי עוד שבועעים פנה אלי שוב ותשאיר פרטים פניתי אליך אחרי שבועיים ועברו מאז עוד שבועיים וכל הסיפור הזה נמשח מעל חודשיים ולא חודש.
לך תימצא לשקר!.

לא יודע אם כדאי להראות את הלוג אבל בכל מיקרה אני אחפש ויחשוב אם להראות.

דרך אגב אני כבר לא צריך את ה50 שקל העלובים האלו, ומגיע לך עם הדומיין שהרווחת בזכותי!.
+האחסון שקבלת לשנה ולא יודע כבר מה איתו.
אז תהנה עם ה 50 שקל האלו שקנה חולצה בfox. אפילו חולה ברנואר אי אפשר לקנות איתה.
אם זה מה שעושה לך טוב על הלב 50 שקל אז אני תורם אותם לאגודת יוסי החוסה.

Joseph_slk 13-10-05 22:55

חחח ממש שפה יפה, רואים מי אתה באמת.
לפי התגובות שלך אפשר לגלות מי אתה, ואיך אתה מדבר עם כולם.
אני יותר לא מגיב, מי שרוצה את כל הסיפור + ביקורות מוזמן להגיע אליי.

הפורום הזה ניהיה ממש מגעיל, כל אחד שלא מוצא חן בעייניו משהו, מייד פותח אשכול
ומנבל את הפה, ככל שרק אפשר.

somebody 13-10-05 22:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ColorEye
חחח ממש שפה יפה, רואים מי אתה באמת.
לפי התגובות שלך אפשר לגלות מי אתה, ואיך אתה מדבר עם כולם.
אני יותר לא מגיב, מי שרוצה את כל הסיפור + ביקורות מוזמן להגיע אליי.

הפורום הזה ניהיה ממש מגעיל, כל אחד שלא מוצא חן בעייניו משהו, מייד פותח אשכול
ומנבל את הפה, ככל שרק אפשר.

חחח מה לעשות רואים מי אני!
אני לא מסתיר מי אני, כל מי שפונה אלי במסנג'ר בשאלות או באיסקיו יודע איזה "מגעיל" אני עונה "ולא" עוזר לאף אחד!(הכל במרכאות, אתם יכולים לשאול כל מני בפורום שפונים אלי בקשר שאני יעזור להם לתכנת משהו קטן וכו...).
ומוזר שאפילו לעומרי לפעמים אני עוזר בכל מיני דברים כדאי לתכנת עיצוב שלך!.
אז יוסי שששש....

הכומר 13-10-05 23:07

להתחיל להרגיע את הדיון.
המטרה של הפורום היא לה להתנקם אחד השני אלא לתת ביקורת על החברה כדי שתתפקד יותר טוב בעתיד, אם אני יראה שהדיון מתחיל לקבל יחס יותר מידי אישי האשכול ינעל ויוחלקו אזהרות.

בברכה,
בן.

ProxyMan 13-10-05 23:10

ציטוט:

חחח מה לעשות רואים מי אני!
אני לא מסתיר מי אני, כל מי שפונה אלי במסנג'ר בשאלות או באיסקיו יודע איזה "מגעיל" אני עונה "ולא" עוזר לאף אחד!(הכל במרכאות, אתם יכולים לשאול כל מני בפורום שפונים אלי בקשר שאני יעזור להם לתכנת משהו קטן וכו...).
ומוזר שאפילו לעומרי לפעמים אני עוזר בכל מיני דברים כדאי לתכנת עיצוב שלך!.
אז יוסי שששש....

שלום
מה שאמר אלמוג עכשיו זה באמת נכון
כול פעם שאני צריך עזרה בתיכנות קטן הוא עוזר לי ולא חושב על כסף
הוא בן אדם גבר ויוצא לי לדבר איתו הרבה
יוסי גם איתך יצא לי לדבר ומהדיבור שלך במסינג'ר אתה לא נשמע רציני
אתה ממש מתנהג ללקוחות שלך כאילו אתה עושה להם טובות
ושכאילו אתה עושה את זה בחינם!

בן.נ. 13-10-05 23:33

אלמוג מלך הוא עוזר לי בכל דבר שאני צריך וזה הדדי בינינו

loading 13-10-05 23:49

יוסי ידוע כפוזאיסט שמדבר הרבה ולא עושה כלום...
כולם גברים מאחורי המסך, חבר'ה אל תבהלו כל אחד משחק אותה עבריין מאחורי המסך אבל מה לעשות שבמציאות זה לא ככה...

יוסי אולי אתה צודק ואולי לא, ממש לא מעניין אותי אבל תפוזות ותאיומים תשמור לחברים שלך.

talyigal 14-10-05 14:15

טוב אני בתור חבר של שניכם אומר לכם לשתוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דייי אחים שלי בוא נירגע מדובר ב50 ש"ח אני מבין עדיין כסף ופרנציפים וכו' אבל זה עדיין רק כסף.
בקשר למה שאמרו על אלמוג .
הוא מתכנת מצויין והוא תמיד מוכן לעזור לי והוא אחלה גבר גבר..... ודיי להגיד שהוא מתכנת גרוע.
אחים שלי באמת להרגיע....

somebody 14-10-05 14:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי talyigal
טוב אני בתור חבר של שניכם אומר לכם לשתוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דייי אחים שלי בוא נירגע מדובר ב50 ש"ח אני מבין עדיין כסף ופרנציפים וכו' אבל זה עדיין רק כסף.
בקשר למה שאמרו על אלמוג .
הוא מתכנת מצויין והוא תמיד מוכן לעזור לי והוא אחלה גבר גבר..... ודיי להגיד שהוא מתכנת גרוע.
אחים שלי באמת להרגיע....

חחחח שתקתי;)

אפשר לנעול נירא לי עדיף ככה.

talyigal 14-10-05 15:33

ציטוט:

חחחח שתקתי;)

כן באמת עדיף כך.....
דרך אגב תתחבר לאיי סי מה זה??????????

somebody 14-10-05 16:14

חחח פרצו לי את האיסקיו..
חח יש לי איסקיו חדש:
241727575
אם אתה רוצה מבנסג'ר:
almog@freetopsite.co.il

עריכה תקנתי את המספר

g.yossie1 14-10-05 17:33

אויש... אני לא מבין למה המצב מתדרדר לקטעים כאלו
מצד אחד חבל שהבן אדם לא שילם ויכול להיות שיש לזה סיבות תנסו בפרטי וכדומה
אבל מצד שני להבא לא צריך להגזים עם ה"ביקורות" עד כדי כך... כאילו חארם זה הורס "פרנסה"

תחשבו על זה לפני כן...
המשך יום טוב...

בתודה, יוסי ( הביקורת לא עלי ).

Dvirs.Net 14-10-05 19:22

באמת חבל לאן כבר מגיעים...
אני מכיר קצת את אלמוג ככה שאני בטוח שאין פה שום שקר מדבריו.

על מנת להימנע ממצבים כאלה צריך לעלות מחירים ואם אתם ממש רציניים אז חוזה עבודה, מקדמה ולא לשלוח ללקוח את התכנות לפני קבלת שאר התשלום.

לומדים מטעויות ואלמוג - בהצלחה בהמשך :)

talyigal 14-10-05 19:46

אני חושב שזה שפתח את האשכול רצה לסגור אותו אז עד שיסגרו פה את האשכול בבקשה לא להגיד יותר לנושא ....

הכומר 14-10-05 20:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי talyigal
אני חושב שזה שפתח את האשכול רצה לסגור אותו אז עד שיסגרו פה את האשכול בבקשה לא להגיד יותר לנושא ....

לא קיבלתי הודעה שהאשכול צריך להינעל מפותח האשכול, זה לא משנה שלא יהיה ספאם באשכול תמשיכו את הדיון בשקט בנימוס.

בברכה,
בן.

talyigal 14-10-05 21:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Coligo
לא קיבלתי הודעה שהאשכול צריך להינעל מפותח האשכול, זה לא משנה שלא יהיה ספאם באשכול תמשיכו את הדיון בשקט בנימוס.

בברכה,
בן.

אוקיי אנשים אני הולך לתת פה הודעה סוגרת:
מדובר על שני אנשים זהב אחד אחד שהיה ביינייהם אי הבנה זה הכל!!!!!!

אלמוג: מנהל אתר מצליח מאוד בעל רעיון מאוד מאוד יפה אני מדבר איתו הרבה מתכנת מצויין בהכלט
תמיד שמח לעזור בכל מצב שאני רק צריך אותו בקיצור בן אדם מצויין מת עליו הוא באמת אחד האנשים
שאני שמח שאני מכיר לחלוטין איש זהב.

יוסי: מעצב מוכשר מאוד בעל חברת coloreye שמאוד מצליחה תמיד כיף לדבר איתו נותן חוות דעת על הכל מוכן לעזור לי תמיד משקיע בכל שאלה ששואלים אותו בקיצור עוד אחד האנשים שבאמת כיף לדבר איתם וכו' מת עליו באמת אין ספק בחור כארז .

טוב הוא לא כל כך קשור לנושא אבל איך לא:
עמרי: הפלאשר בחברת coloreye שהוא כל כך בן אדם זהב הוא באמת אני מעריך אותו מאוד מאוד
פשוט לא מייצרים עוד אנשים כמהוא... תמיד שמח לעזור תמיד זמין ועונה בכיף עוזר בכיף כל לא מייצרים כמהוא יותר הוא פשוט אחד האנשים שעזר לי הכי הרבה באתר תמיד שואל מה אם האתר האם אני מסתדר?
מתי כבר יוצאים.... עכשיו אני גם קצת מתחיל לעצב אז על כל עיצוב חדש הוא אומר תמיד מה לשפר בהכלט בחור רציני הוא עזר לי כל כך הרבה אני באמת ממש מודה לך אתה ממש בחור מצויין אחי!!!!!!!!!.

טוב אז מה היה לנו פה שני אנשי זהב שפתחו פה אשכול שממש לא מתאים לשנייהם ואפילו רואים שלאף אחד מהם לא היה כזה אשכול בעבר ולהפך כל אחד באמת רצה רק לעזור לכולם.
לכל אחד יש חברים וזה נהפך למלחמה קטנטנה ובמה מדובר 50 ש"ח שלא עברו במקרה לא יודע איזה
אין אשמים אתם רואים יש שני צדדים שכל בן אדם בוחר לו צד......
אז שוב מדובר במקרה מאוד מסויים אין אשמים.

עכשיו אני ממליץ למשהוא לצור קשר אם השני מיצידי בפרטי פה זה לא יוריד מהכבוד של אף אחד פה להפך אחים שלי בוא נסגור את זה כאן תשלימו זה מקרה אחד וחבל שבגללו כך זה יסגר .

מקווה שמשהוא ממכם יתפוס אומץ ויגיד סליחה באמת אנשים אתם שני אנשי זהב יאללה תשלימו...

talyigal 14-10-05 22:00

ציטוט:

חחחח שתקתי;)

ושנית הינה זה מספיק כדי שתנעל???

TalGarty 14-10-05 22:04

תגיד יוסי..
אין לך בושה?!?!?!?!
ואני שואל בשיא הרצינות! משגע אותי לראות הודעות כאלה!

"חחח ממש שפה יפה, רואים מי אתה באמת." - אז למה בחרת אותו לחברה שלך בתור מתכנת קבוע ורציני עם הוא כזה "דפוק"??(כמובן שאלמוג ממש לא דפוק.. אחלה בנאדם וכמובן גם מתכנת תותח).

ויוסי.. אם תגיד שהפורום הידרד או ניהיה מגעיל זה יעזור? לא!
די להתחמק! ותחזיר לו את הכסף!

אלמוג אחלה בנאדם.. תמיד עוזר שמבקשים! בנאדם רציני(לא כמוך שלוקח עובדים ולא משלם להם!).

talyigal אם לא שמת לב הדיון ממש לא יסתיים.
יוסי עדין חייב לאלמוג את הכסף. וזה אפילו לא הקטע של הכסף.. ולא משנה כמה זה היה..
פשוט מעצבן לראות מישהו כזה "רציני" וחברה כזאת "מצליחה" שלא משלמת לעובדים שלה!

עוד משהו יוסי.. אל תתחמק..(זה לא ממש יעזור אתה יודע).

talyigal 14-10-05 22:09

לא אמרתי שהוא לא כל מה שאמרתי שמדובר פה באי הבנה נסה להבין את כל הצבבים אתם יוצרים פה מלחמה למה לא לסגור את זה יפה אחי באמת אני פונה עלייך טל בוא נסגור את זה אנחנו יפה כל הכסף יוחזר אני מכיר את יוסי ובישביל 50 ש"ח (טוב אני לא יגיד לאנשים אחרים כסף זה כסף אבל....)
אחי בוא אנחנו נשלים ביינייהם ברצינות כך גם הכסף יוחזר בצורה יותר נעימה ולא תחזיר את הכסף כבר מהר מהר עכשיו כמובן אני לא מאשים את אלמוג בזה שהוא לחץ אבל בוא אנחנו ננשה לעזור ולסגור הכל יפה

TalGarty 14-10-05 22:13

טל אחי..
אם לא הבנת.. יוסי כבר לא הביא לו את הכסף כמעט חודשיים!!
זה לא אי הבנה.. זאת פשוט בעיה של יוסי והוא צריך לתקן אותה. שיחזיר את הכסף וזהו.

talyigal 14-10-05 23:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TalGarty
טל אחי..
אם לא הבנת.. יוסי כבר לא הביא לו את הכסף כמעט חודשיים!!
זה לא אי הבנה.. זאת פשוט בעיה של יוסי והוא צריך לתקן אותה. שיחזיר את הכסף וזהו.

טל אחי חחחח
בסדר אני מבין אותך אבל בוא נסגור יפה ביין שנייהם אלמוג יקבלמה שמגיע לו כל אחד ירגע ונפתח דף חלק ולבן בדיוק מתאים לתקופה של אחרי יום כיפור

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:31.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ