![]() |
אתם מקבלים e-gold?
היה נושא על אם אתם מקבלים PayPal
עכשיו זה האם אתם מקבלים E-Gold? אתם מכירים בכלל אתרים שמקבלים? |
אני מקבל : כרטיסי אשראי , PAYPAL , MONEYBOOKERS , E-GOLD , העברה בנקאית , דואר , INTGOLD , STORMPAY
:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה עובד מעולה.... עדיף הרבה יותר מכל המערכות המפוקפקות בארץ |
איך אפשר שאפשר לשלם דרך כרטיס אשראי ?
|
Israel-serv
אתה יכול לכתוב לי בהודעה פרטית איך אפשר לקבל כרטיסי אשראי דרך PAYPAL? בכלל, אפשר ליצור איתך קשר לשם הבנת הPAYPAL? אני מעוניין להשתמש בזה ועושה רושם שאתה מתמצא בPAYPAL... |
רק מי שמתעסק קצת עם PTR יקבל E-GOLD אחרים אפילו לא ידעו מה זה...
|
שמעתי משהו על PTR, מה זה בדיוק?
אתה מתעסק בזה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
או קיי בלבלתם אותי אני אסדר פה את השאלות Israel-serv אתה יכול לכתוב לי בהודעה פרטית איך אפשר לקבל כרטיסי אשראי דרך PAYPAL? בכלל, אפשר ליצור איתך קשר לשם הבנת הPAYPAL? shreder שמעתי משהו על PTR, מה זה בדיוק? אתה מתעסק בזה? psycho מה זה fishing? למה אנשים ישבו בכלא? תודה |
אני מקבל :
הפקדה בנקאית \ כרטיסי אשראי (מכשיר סליקה) \ E-GOLD ועוד כמה שירותי שנרשמתי אליהם וכבר שכחתי ת'שמות חח .. |
בכרטיסי אשראי, גם כן דרך PAYPAL?
******************** אני מוסיף בסוף כל הודעה את מה שעוד לא ענו לי... Israel-serv אתה יכול לכתוב לי בהודעה פרטית איך אפשר לקבל כרטיסי אשראי דרך PAYPAL? בכלל, אפשר ליצור איתך קשר לשם הבנת הPAYPAL? |
ציטוט:
זו בעצם דרך "קלה" לעשות כסף מפרסומות בעיקרון משתמש באתר PTR בקושי יצליח לעשות משהו, רק מנהל אתר PTR יוכל לעשות קצת כסף. זה עסק טיפה מסובך ולא אמין בכל, לא מציע לך להיכנס אליו אם אתה לא מכיר אותו, הוא בשלבי דעיכה, לפני שנה-שנתיים היה כדאי להצטרף. ואני התעסקתי בזה והיו לי כמה אתרים עד שהבנתי שזה לא כ"כ רווחי. |
אהה נכון, נזכרתי
חבר שלי משתמש ב2 יכול להיות שאתה מכיר allcashmail profitfrommails הם אמינים? ניסית אותם? ******************** אני מוסיף בסוף כל הודעה את מה שעוד לא ענו לי... Israel-serv אתה יכול לכתוב לי בהודעה פרטית איך אפשר לקבל כרטיסי אשראי דרך PAYPAL? בכלל, אפשר ליצור איתך קשר לשם הבנת הPAYPAL? |
עזוב צחקתי עם ה fishing מי שמבין מבין זה הכל
|
בכל זאת
מה זה fishing מישהו יודע אם allcashmail profitfrommails אמינים? ******************** אני מוסיף בסוף כל הודעה את מה שעוד לא ענו לי... Israel-serv אתה יכול לכתוב לי בהודעה פרטית איך אפשר לקבל כרטיסי אשראי דרך PAYPAL? בכלל, אפשר ליצור איתך קשר לשם הבנת הPAYPAL? |
fishing - דייג, מינימום של אנגלית?
|
ציטוט:
אני משתתף בתוכניות השקעה , ושם לדוגמא 500 דולר בחודש ומקבל בחזרה 700 ...זה משתלם אבל אפשר גם להפיל אותך אתרים PTR שהם אמינים משלמים לך מקסימום 2 סנט לקליק גם לי יש אתר PTR spy-ptr.be אבל עדיין לא נפתח ובקשר לשאלה שלך בPAYPAL יש הסברים מלאים לשאלה... |
ציטוט:
אני יודע שפישינג זה דייג באנגלית אבל לא נראה לי שזאת הכוונה איפה יש הסברים? |
בקשר לכ.א בפייפל אתה צריך חשבון Premium או business ואז הם לוקחים לך עמלות על כל תשלום שאתה מקבל.
|
אתרים אמינים משלמים מקסימום סנט ללחיצה כמו סטורםפאי בPTR למי שלא יודע paid to read משלמים על קריאת הודעת יש גם בדרך כלל באותם אתרים גם ptc שזה paid to click למי שמשקיע בprofitfrommails ואתרים מסוג זה שמביאים יותר מסנט ללחיצה זה אתרי סקאם זאת אומרת אתר שלא משלם סתם עובד עליכם רוב החברות של כסף מהאינטרנט עובדות עם איגולד ופאיפל ורק מי שמתעסק עם הדברים האלה כמוני יוכל לדעת מה זה
אגב fishing זה הונאת אינטרנט למשל אני מזייף את האתר של איגולד עושה אתר עם כתובת דומה ושולח לכל לקוחות איגולד מייל שהם צריכים לשלוח לי או לשים באתר את המשתמש ואת הסיסמא לאיגולד וככה אנשים פורצים להם באותה דרך גם לכרטיסי אשראי וכו' לfire תברח מ2 האתרים שהזכרת מהר שרדר אפשר לעשות מהעסק הזה כסף ואפילו מאות דולרים צריך לדעת מאיפה בדיוק להרוויח את הכסף הראשוני ואיפה להשקיע אותו יש תוכנות באינטרנט שמשקיעים כסף והם מחזירים אותו+אחוזים הכסף האמיתי כמובן זה לפתוח אתר בעצמך של זה או לפתוח קיזנו והימורים וכאלה |
ציטוט:
והבעיה עם הייפים היא שכל אחד פותח, מקבל את ה-200 דולר שלו ובורח וסוגר את ההייפ שלו... בקיצור, צריך לדעת לאן ללכן ולאן לפנות עוד עזרה תוכלו למצוא בפורום הראשי של כל העסק הזה: www.getpaidforum.com השם משתמש שלי שם הוא shreder למי שיצטרך עזרה... |
משיהו פה, בפורום הזה, קיבל כסף מהדברים האלה?
************** אני יכול ליצור קשר אם מישהו שיסבר לי יותר על PAYPAL? |
לא מכיר את PTR אבל אנחנו מקבלים e-gold ועוד הרבה אפשרויות תשלום תוכלו לראות באתרינו.
|
לפני כמה דקות שמעתי והורדתי את התוכנה Gomez PEER...
אמינה? איך מרוויחים כסף? נראה לי אני אכנס לכל הנושא הזה...זה קצת גלש מהנושא.. אבל לא חשוב :) |
אל תוריד שוםםםם תוכנה.
כל אלה לא אמינים. |
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ