![]() |
CarSelect - עיצוב (ללקוח) לאתר מיכירות למכוניות - Untitled
http://www.rar.co.il/files/eMule-1135770860.jpg
תגובות בונות! על תגידו שחור משעמם :S ככה הלקוח רצה ...הוא רצה משהו מיקצועי...קיבל... |
ווואי אהבתי
|
פששששששש מקצועי
|
מיקצועי, אהבתי,
שפר צבעים |
ציטוט:
ציטוט:
|
מקצועי מאוד ..
|
מיקצועי זה לא.
האתר ככה ושחור מידי. הבאר לא רואים בה בקושי משהו. תוסיף חיים לעיצוב. הוא ממש יבש. |
שחור מידי אבל אהבתי מאוד!
|
ציטוט:
ולמה לא מיקצועי לא הבנתי אותך תודה. |
יפה מאוד
|
לא אהבתי, אבל זה רק בגלל הצבעים... לקוח מוזר :\
בגדול, אחלה עיצוב. |
מבנה מעולה! תוסיף איזה צבע אחד (אדום למשל) כדיי לשבור את השחור.
בהצלחה :) |
חמוד מאוד
|
ציטוט:
|
אפל מדי
|
ציטוט:
אני לא ממש אהבתי.. שחור שחור, אבל בכל זאת יכלת לעשות שם עוד איזה משהו שלא יראה כזה שחור |
ממש לא מיקצועי! אבל ממש לא! תראו את האתר נוח לגלוש בו? אני לא חושב!
אתם מבינם מה כתוב? צריך להתאמץ ועוד משהו! איפה שילוב של צבעים פה? שחור ולבן? נו באמת! יש מילוני צביעים בחרת בהכי קיצוניים? תשלב פה צבע יותר יפה ותראה מה יצא |
ציטוט:
והפונט הקטן בלוגו הורס. תעשה אותו שלא יהיה בגודל 1X1 פיקסל עובי. יענו שיהיה SHARP. |
ציטוט:
המבנה עצמו והעבודה של העיצוב טובה מאוד, אבל הצבע השחור הורס הכל, הייתי מציע לך לשפר... |
מה אני יגיד ? הוא רצה שחור...
אני רציתי לשלב אדום עם ה-60$ והמכונית אבל הוא לא רצה :S |
אני יכול להתערב איתך אריק, שאם תכניס לכאן צבעים,
העיצוב יראה פי 10 יותר יפה, לפעמים לא תמיד שומעים ללקוח, כי הוא לא מבין כמוך, תנסה לגוון צבעים להראות לו עוד דוגמה עם צבעים מאירים, תאמין לי שהוא יברך אותך. :) בהצלחה! |
נחמד.
|
ציטוט:
העיצוב חמוד, ובאמת לא תמיד צריך להיות מקובעים 100% ללקוח. אמנם צריך להיות מותאם לדרישותיו אבל צריך גם להציג לו את מה שהוא עוד יכול היה לקבל ולתת לו להשוות. מה שאהבתי בעיצוב היה המבנה. |
אני לא אהבתי כל כך,
לא השקעת בו הרבה עבודה, וזו לפחות דעתי בלוגו שמת סך הכל מכונית ושמת מעבר צבעים, ואותו הדבר בקווים של המבנה והתפריט. אותו הדבר לגבי המבנה, לא חשבת הרבה על מבנה , סך הכל יש שתיי טבלאות וחיפוש. מבנה נורא פשוט, בקשר לתפריט צבעת סך הכל בלבן ועשית שקיפות. אני מקווה שתלמד להבא, יום טוב, עוז. |
ציטוט:
|
לא אהבתי..
הייתי גורם למכונית להראות יותר ריאליסטית.. |
ציטוט:
חח סתם.. אממ לא יודע מוזר לי...באמת לא יפה שחור לבן יכול להיות שהייתי אוהב את זה אם זה היה צבעוני אבל לא יודע....זה נראה כזה פשוט ומאוד לא מיוחד או משהו.. |
זה הלקוח :S זה לא אני :S תאשימו אותו :S
|
עיצוב יפה, אבל כמה דברים קפצו לי לעין :
חוסר איזון בצבעים, אין מספיק ניגודיות > מציק לעין וקשה לקרוא הכל אפור ושחור חוץ מנקודה בולטת "Car" ולידה עוד מילה שבקושי מצליחים לקרוא קח בחשבון 10-20 אחוז מן הצופים שהגדרות המסך שלהם לא מכוונת ואצלם בכלל אי אפשר לקרוא שום דבר. בכל מקרה, לדעתי תוסיף טיפה צבעוניות, אפילו הכי קטנה, ואם אין אפשרות כזאת, תדגיש יותר את ההבדלים בין טקסט לרקע. חוץ מזה הצורה והכל נראים יפים. ישר כוח |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ