![]() |
חבל שזה לא ככה בארץ.. (כתבה DoS)
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3191919,00.html
עונש מקסימלי של 10 שנים ו-3 שנים מאסר על תנאי. אם רק היו לוקחים את העניין הזה ברצינות בארץ כמו שצריך, המון אנשים היו כבר בכלא. בברכה, יאיר ירושלמי. novelHOSTING |
בדיוק קראתי את זה ,ד"א גם אל תשכח שמדובר ב eBay ,זה לא סתם עוד אתר...
|
אין לנו ממש גוף כלכלי כמו ebay העסקים בארץ לא מגלגלים כל כך הרבה כסף.
|
נו ואתה חושב שאם היו תוקפים אותך בחו"ל היו מקבלים 3 שנים ?
תאמין לי שזה שיפיל את וואלה / Ynet יכנס לכלא . הוא גורם נזק ... ב-Ebay הוא גורם נזק של מיליונים . הוא לא מקבל עונש על שהוא "ניסה להפיל אתר" הוא מקבל עונש על זה שהוא ניסה להפיל את Ebay .. |
ציטוט:
אבל אני מניח שהחוק הזה תקף כלפי כל אתר ושרת, פשוט הם כנראה תפסו דג גדול מאוד והחליטו לפרסם אותו (: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתרים גדולים כמו Ynet / Ebay וכו', לא יפלו ממתקפת DoS, פשוט מאוד בגלל שיש להם עשרות ם לא מאות שרתי מירור וכדי להפיל אותם עם DoS צריך אינסוף בוטנטים. לא כתוב בכתבה שהוא גרם בכלל לנזק.. הוא מקבל עונש על זה שהוא פרץ למעל ל-20 אלף מחשבים במטרה לתקוף אתר ושרת באינטרנט. |
אני מסכים איתך יאיר, אם היו נותנים לגנב שגנב רדיו 15 שנים בכלא הוא וחבריו לא היו עושים את זה שוב (וגם בתחום המחשבים, הגניבת כסף, וכו').
אבל ככה? 3 שנים ועוד אין סוף עירעורים? הם ימשיכו. |
בתכלס, סתם נוב..
מריץ לי בוטים דרך IRC? חחח מתאים לאליקומפ. בכל אופן, טוב שנכנסו בו, שיכנסו בכל מי שעושה דברים כאלה ברשת. |
ציטוט:
אבל כשאתה מציג את כל ההוכחות על השולחן אין לתוקף כל כך הרבה תירוצים.. |
ציטוט:
מאות מירורים? אתה חי בסרט? אולי 2 מחשבים בכל חווה ,לא יותר ,תהיה בטוח. |
ציטוט:
נוב נוב אבל זה הדרך הכי קלאסית היום :P |
ציטוט:
המשטרה לא תעשה כלום! |
ציטוט:
2 שרתים בכל חווה? E-Bay??? לוואללה יש חווה משל עצמה, ל-Ynet יש שלושה טווחי כתובות IP: 192.115.80.0 - 192.115.83.255 ו-Ebay: יש להם 31 טווחי כתובות IP 66.135.192.0 - 66.135.223.255 לא נראה לי שאנשים נרשמים ב-Ripe ורוכשים כל כך הרבה כתובות בשביל 2 שרתים. בברכה, יאיר ירושלמי. novelHOSTING |
ציטוט:
מה אתה חושב שיש בחווה? לכל סאב דומין כמעט יש שרת נפרד , tourism.walla.co.il to 192.118.70.44 rest.walla.co.il to 192.118.82.157 vod.walla.co.il to 192.118.71.120 mail.walla.co.il to 192.118.82.149 walla.co.il to 192.118.82.140 walla.com to 192.118.82.148 וכ'ו |
ציטוט:
יש דברים יותר גרועים מהבוטים ב IRC. |
ציטוט:
בברכה, יאיר ירושלמי. novelHOSTING |
לא הבנתי...
למה שדוסים יתקיפו את אי באיי? מה הם כבר מוכרים שם? \= חמץ? \= \= \= \= איזה אנשים מוזרים.. (חחח אני צוחק..) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ