![]() |
עיצוב חדש - "חברת נסיעות" משהו לפרצוף :)
טוב עיצוב חדש שלי למכירה כמובן ! :)
http://img395.imageshack.us/img395/9865/travel9ty.jpg תגובות אנשים עבודה קשה :) |
מרשים, רק הלוגו קצת מקווץ כזה. תנסה להוסיף איזה סמל מייצג.
בהצלחה במכירה =] |
ציטוט:
|
'הלוגו' באמת יבש..אין עליו אפקטים או כלום..כלומר כל מה שמסביב ללוגו ריק..
הייתי ממלא את זה בתמונות של אוטובוסים ומקומות בעולם או בארץ למשל..משהו רלוונטי... דבר נוסף, תפריט כמו שעשית לא ממש הולך..אנשים לא יזיזו את הראש הצידה כדי לקרוא אותו..חבל.. סה"כ עיצוב חמוד ביותר. בהצלחה :) |
ציטוט:
אולי אני יוסיף כמה תמונות |
נחמד,
מתאים לפורטפוליו.. :) |
רואים שיש לאתר רמה יפה מאוד.
אבל אני חושב שחסר איזה משהו כמו תמונות של יעדים ומחירים משהו כזה שישר אתה מסתכל אתה יודע שזה אתר של סוכנות נסיעות מסויימת. |
מרשים ביותר, אני אהבתי מאוד.
תמשיך ככה אור :). יום נעים, אור. |
אור לא נמאס לך שנועלים לך אשכולות בגלל שאתה רושם למכירה? :P...
יא שמנצ'יק אחלה עיצוב |
גם אתה ב-Smstyle ?
מתחיל להשמע נחמד :) יש תאריך פתיחה ? בקשר לעיצוב ... לא אוהב עיצובים של צבע אחד |
ציטוט:
אני לא אוהב עיצובים של הופ... אין עדין תאריך פתיחה עוד חודש חודשיים אני מאמין. |
עיצוב יפה, חוץ מהחלק התחתון...יש פוטנציאל אדיר לפלאש!
|
יפה מאוד! הכל מתאים אחד לשני :)
|
לא אהבתי
|
יפה מאוד
|
יפה מאוד, באמת עיצוב מרשים.
רק לא ניראה לי שהעיצוב מתאים לנושא, זה ניראה כמו עיצוב לתיירות ונופש. אבל בכלליות העיצוב הוא מדהים מעוצב בצורה מתאימה והצבעים משתלבים מעולה זה בזה, אתה מוכיח את כישרונך המדהים בכל עבודה! בהצלחה בהמשך :) |
אז ככה אור, עיצוב באמת יפה, רק הפריע לי כמה דברים, שכדאי שתשפר אותם :
- החלק התחתון, שאמור להיות מים/חול לא ממש מובן, תשפר את זה. - הקטע של הלוגו כמובן, יבש, ממליץ לך לעשות אולי איזה תמונה עם אנשים או משהו בסגנון, וכמובן לשים אותו בצד שמאל, צמוד למבנה. - הייתי מוסיף למטה עוד בלוק לחיפוש מהיר לחופשה, זה נפוץ מאד ויוסיף לעיצוב. - ודבר אחרון תשלב יותר מהכתום שהכנסת שם, זה יחייה את העיצוב. סה"כ יפה מאד, אתה משתפר מאד ! :) |
עיצוב פצצה
|
נחמד
לא אהבתי ת'תחתית... כפי שאני יודע אסור בכלל להזכיר פה את המילה "מכירה" לא? |
תודה רבה אנשים אשמח לעוד תגובות :)
|
עיצוב נחמד מאוד אחי, וואלה עם אתה שם פלאש, זה שולט..
|
וואלה איזה מזל שנכנסתי לפורום הוסטס ומצאתי עיצוב לחברת הנסיעות שלי. ;)
|
ציטוט:
הדבר הראשון שצריך לעמוד בפני המעצב כשהוא מתחיל לעצב אתר זה יכולת ניווט קלה ופשוטה ושגם אנשים שלא רואים טוב או מוגבלים בכל צורה היא יוכלו לגלוש באתר בקלות גם. ======================= לפי דעתי יש יותר מדי שטח מת בעיצוב, וחבל. |
סווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווססס
|
קטן ומשעמם. ציפיתי ממך למשהו יותר מרשים ויצוגי לסוג כזה של אתר.
|
נחמד אבל התפריט מעצבן לקרוא את זה באלכסון
|
יפה מאוד
אני מקווה שהסלוגן הסוכנות הטובה בעולם , לא ישאר :) כן ? לא שחס וחלילה יש לי משהו נגדם אבל הם לא הכי טובים בעולם וזה סלוגן של ילדים קטנים ... |
חמוד מאוד!!
|
חמוד.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ