![]() |
דרושים תומכים,נציגי מכירות לפניות כנסו כאן
שלום דרושים נציגי מיכאות + תומכים ,כול לקוח שימשהו יביא הוא יקבל עליו 35% ממהכסף שלו מהעזרה שהוא נותן , לו
אם הוא עוזר לו לפתור תבעיה (זה נגוע לתומך) הוא יקבל על העזרה 40% אם לא והוא ניסה 25% נציגי מכירות שמבאים לקוחות מכול הכסף שהלקוח מביא הם מקלחים 35% לפרטים נוספים בחתימה אתר הבית Www.My-Hositng.Biz |
עוד חברת גנון...
שגיאות כתיב עיצוב מ fire-style.net דומיין biz בעעע ושם פטתי |
האתר לא עולה :\
|
www.my-hosting
losnir2 לפחות יש לי חברה אז מה אתה רוצה לך אין אפילו משהו |
ציטוט:
חחח... אז מה אם אין לו משהו? גם הוא יכול לפתוח חברה. (לא?) בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה, ממליץ לך להחליף עיצוב + מחירים. יום טוב ידידי. |
ציטוט:
|
המלצה שלי, תעבוד יותר על מלל האתר.
מה זה? "כפי שאני רואה הרבה חברות לא משקיעות...." מה זה פורום? אולי תשים גם במוסתר? ------------------------------------------------------- "שירות לקוחות אוקי כפי שאני רואה,הרבה חברות לא משקיעות בעיקרון בתמיכה, אז חשבנו צוות החברה שמגיע קצט יותר תמיכה כדי לעזור לכם במה שצריך אנחנו נעזור לכם כול שעה שאפשר,במענה טלפוני או דבר אחר, אם יש בעיה אתם תתקשרו ישר נענה או נדבר באייסיקיו או מסנג'ר או מה שיותר נוח לכם אנחנו נעשה כול מה שאנחנו יכולים כדי לעזור לכם להיות מרוצים מחברתנו הנה פרטים שתתקשרו או תדברו" ------------------------------------------ קיצר מציע לך לעבוד יותר על האתר, לקנות עיצוב יחודי מישלך. מחירים, מלל. שגיאות כתיב. (באתר). זהו, מקווה שתצליחו, במידה ואתה צריך עזרה, אתה מוזמן לפנות אלי באימייל: Dodem1@gmail.com המשך יום נעים. |
ציטוט:
חחחחח אז מה אם אין לי חברה (ואני מתכנן כבר לפתוח עוד מלפני חודש)?!!?!? חחחחח אתה קורע אותי! :qqb006: ושלך מזה "חברה" נכון?? "חברה" ברמה נכון? מממש החברה! אני יכול להגיד לך הרבה דברים שלי יש ולך לא, "אז מה"? אבל עדיף שלא נכנס לזה, תעשה לי טובה... עריכה: ילד קנה ריסליר ודומיין biz מיהו, מקסימום 50 ש"ח, והתחיל לקרוא לעצמו "חברה", אתה אפילו לא "חברה" רשומה! |
מערכת הפעלה: Asus p4r800
חח לא נישמע רציני |
אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הילד הזה כל כך ילד קטן
ביקשתי ממנו שרת רדיו 10 מאזינים רק לבחינות שדרנים ואני מוכן להיות תומך הוא עושה לי תביא לקוח=\ אחרי זה הוא אומר לי בהמשך אני יביא לך קודם שיהיה קצת עבודה וזה..עכשיו סבבה אבל אחרי זה הוא שלח לי במה אתה רוצה לתמוך?לקח לי זמן לענות כי היה לי לחץ אז הוא שלח :טוב ביי...אחרי זה שראיתי שלחתי לו אני מוכן לתמוך בהכל הוא עושה:אני חושב עם לשים אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו ילד קטן אמרתי לו ביי איגנור וזהו..=\ ובקיצור?! ג-נ-ו-ן! |
ציטוט:
:qqb006: :qqb006: :qqb006: קרעת אותי! עלק מערכת הפעלה Asus! חחחחחחחח :qqb006: עריכה: זיכרון:2 giga ddr 400 mhz חחחחחחחחחחחחחחחחח יענו זה זיכרון במהירות של 2 ג'יגה הרץ נכון???? ו400 מגה קיבולת... חחחח שוב קרעת אותי! |
ציטוט:
תנו לפחות משהו ידוד ככה אתם ישר מה זה וכול זה.. כול אחד שיפתח חברה עכשיו איחס סתם חברה ויתנו על זה תגובות בביקרות אני יגיד לא נכון.. ואני לא אוהב תדברים האלה בשביל להחשיל אותך.. ואתה אני לא חייב לךכלום מה זה 10 מאזינים מה אתה חושב שזה שוק כול אחד יבוא לפה יבקש 10 מאזינים ויקבל תעשה לי טובה ותעוף מהעניים!:qqb006: |
ציטוט:
אז מה? לו יש חברה ולך לא. ;) :D בלי לרדת או משהו פשוט הייתי חייב. אני מקווה שהחברה שלך תצליח ואל תפסלו אותו לו יפה. עריכה: אם אתה לא רוצה שלא יפסלו אותך ישר אני ממליץ לך לשנות עיצוב, מחירים, מלל, דומיין, שם, ללמוד קצת יותר, להשקיע יותר, להכיר יותר אנשים ליצור קשרים קצת. לא ככה פותחים חברה. מקווה שעזרתי. |
ציטוט:
אם כבר פותח חברה, אז שתיהיה נורמלית! אתה באמת חושב שזה שוק ושכל ילד ששמע על ריסליר יתחיל לפתוח "חברה"?!?!?!?! :qqb009: |
אני ממש עצוב וכואס עכשיו למה פה כול אחד חושב שהוא מלך אני חברה חדשה תנו כובד אבל
אתם נותנים ההפך להרגיש חראא אבל אין דבר הגלל מסתובב שככתם שהאיתם ככה מתחילים ! אבל עזבו.. |
ציטוט:
"לי יש חברה ולך לא" מזה גנון?! אם אתה רוצה אני פותח חברה, אני כבר מתכנן על זה, ואני פותח חברה רצינית, אני חוסך 300 ש"ח ועם חבר שמשקיע גם 300 ש"ח נפתח חברה ביחד, על מיני יעודי, דומייין ישראלי, שם יפה, ועיצוב יחודי. |
ציטוט:
אני לקוח שלהם ושם סתכל שרשום את זה ומה אתה צוחק אתה חמור:qqb001: www.magic-host.net |
ציטוט:
ושם רשום קוד:
2 GIGA DDR 400 MHZ ובקשר למערכת הפעלה, זה פשוט טעות שלהם אבל זה עדיין מראה על חוסר רצינות, אתה פשוט העתקת תמפרט שכל ילד שמבין היה רואה שהוא שגוי. |
ציטוט:
אני צוחק איתך אם לא הבנת. :o בכל מקרה אל תפסול אותו ישר זה לא יפה. ציטוט:
וגם את מה שכתבתי לך בעריכה. |
ציטוט:
כל יום שני וחמישי נפתחת כאן חברת גנון! יש את compact host האלה שגנבו עיצוב בלי בושה! ויש עכשיו את my hosting! זה פשוט מעצבן! |
ציטוט:
אולי צריך לכתוב הודעה לכל אלה שחושבים לפתוח חברת אחסון, להסביר להם גם את החסרונות. |
הכי מצחיק זה שמנהל החברה כל פעם כותב את הדומיין בשגיאות כתיב ואז האתר לא עובד למי שמנסה להכנס D:
|
בהצלחה לך אבל:
כדי לך להירשם במס הכנסה כדי שתיהיה עוסק פטור! |
אנשים - מה רע בקצת סאטירה?
|
ציטוט:
בשביל לפתוח חברת אכסון כאן בהוסטס צריך להערך כספית ונפשית... נ.ב כמעט שככתי, שיהיה לך בהצלחה, ותאמין לי שאתה יכול יותק ממה שכל האפסים האלה צוחקים עלייך |
ציטוט:
ילד בא, פירסם חברה, וניר בא..(אבירן לא עשה לו כלום).. ואומר הנה עוד חברת גנון.. כפי שאנו רואים פה, הגנון, זה אתה.. ועוד כמה פוסטים לקח לך לדבר על זה.. יש לי שלוש דברים להגיד לך, 1. אתה הוא הילד הקטן פה. 2. תתחיל לדבר נורמלי ולתת כבוד, זה יעזור לך בעתיד. 3. תמצא חיים! ולאבירן, בהצלחה עם החברה..מקווה שהיא תצליח!!! |
ציטוט:
אז מה אם זה עיצוב זול אבל לפחות אני מרוויח את הכיף שאתם לא מרוויחים:qqb014: |
ציטוט:
תרגיע את החבר הזה שלך שקורא לי 'חמור'! גם אני יכול לקרוא לו ככה, אבל בסופו של דבר אני יקבל אזהרה, וזה משהו שאני לא ממש רוצה! צריך לתת באן לילד הזה! ושלא נדבר עליך! צבוע כפוי טובה! אני עוזר לך בפורטפליו שלך ולימדתי אותך, ותיקנתי לך דברים שם, ומה לא עשיתי, השקעתי לך שם הרבה! וזה מה שאני מקבל?! אז תדע שאתה קיבלת איגנור. תתביש לך! ציטוט:
גם אני יכול עכשיו לפתוח "חברה", ותאמין לי שזה לא יהיה כיף! ודווקא אני כבר מתכנן לפתוח, עוד ממזמן, ואני יפתח חברה רצינית! עם כל הדברים שאמרתי מקודם. ודי כבר להתלהב שיש לך -"חברה"-! |
אני כפוי טובה?
אני מוה לך שעזרת.. אבל זה לא אומר שאני צריך לתמוך בך.. יש לי דעות, ואני אומר אותן.. ואתה צריך להתבייש... אתה הורדת לילד את כל הביטחון.. ולך צריך לתת באן לא לו.. תתבייש לך! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ