![]() |
חוק שאומר שחייב למכור מעל 100 שקלים PSD - בעד/נגד?
אני מדבר על חוק שיעשה שמכירת PSD היא מעל 100 שקלים בלבד..
אתם בעד או נגד? |
אני אישית בעד,
אני מעריך את העיצובים שלי ולא מוכן שאנשים יורידו את ערך העיצוב בכך שהם מוכרים במחירים זנותיים. שחר תודה רבה על תסומת הלב. בן אדם זהב. מקווה שהחוק הזה יעזור ויפתח עיניים לאנשים. |
חח חוק מטופש פצצות
ואם העיצוב לא שווה את המאה מה נעשה ואם אני רוצה לעשות הנחה לדעתי לא צריך את זה שחר. |
נגד
למרות שאני בעד המוח שלי אומר לא, כיוון שכל אחד והמחירים שלו, מה לעשות, אתה לא הולך לחברות סללוריים ומציב להם תנאים, נכון? |
מה אכפת לכם בכמה אחרים מוכרים זה עיניין שלהם ואם הם רוצים למכור במחיר זנות שימכרו
|
נגד, בן אדם שמבין ישקיע קצת כסף.
|
בגלל זה שאלתי אותכם,
מה שיוחלט, יוחלט. |
אין קשר, אתה מוכר PSD ב-15 שקל (לא משנה לכמה אנשים)
כל אחד קובע כמה הוא רוצה . |
כן אני חושב בעד. כי לא יתכן שמישהו ישקיע זמן וימכור במעל ל100 ואחד ישקיע גם זמן וימכור בפחות לא . אני בעד .
אולי תעשה אשכול כזה גם לגבי מכירה של פלאש חח . |
לדעתי יש עיצובים יפים אבל לא שווים מעלה 100 אז זה לא חוק שכדי לממש.
|
ציטוט:
|
כתבתי משהו והיה שגיאה בדאטא בייס,
אין לי כוח לכתוב מחדש אבל אני אומר לכם דבר אחד, זה יוריד את ערך העיצובים כל הזמן תיהיה תחרות לחינם בגלל עיצובים במחירים זנותיים. |
נו אז יהיו עיצובים שלא שווים מאה שקל!
אז אף אחד במילא לא יקנה אותם לא משנה המחיר! אני בעד החוק רעיון מעולה, רק יעשה את הרמה יותר טוב פה! |
ציטוט:
|
חוק טוב לכל העיצובים ששווים מעל ונמכרים בפחות
|
אני אישית בעד! באמת הרמה תיהיה טובה יותר!
|
אני חייב לציין שהסקר יפול מכיוון שכל אלו שלא מעצבים ומעוניינים לרכוש עיצובים יצביעו נגד כדי לקבל עיצובים במחיר זול במיוחד,
תפתח חדש ותציין שחובה להגיב כל מי שהצביע ולתת את הסיבה |
מה שאתה מנסה לעשות פה זה קביעה של מחיר רף למוצר מסויים..
וזה לא ממש עניין חוקי |
ולמה נראה לך שמישהו יקשיב לחוק הזה גם אם זה כן יצא לפועל?
|
אני אישית בעד! זה יעלה את המחירים של העיצובים למחירים סבירים וכך לא יצור מחירי זנות!
|
נגד.
וגם אם יהיה את החוק הזה, אנשים יסחרו בעצמם בהודעות פרטיות על סכומים נמוכים מזה. חוצמזה, מה לגבי PSD של לוגו בלבד? או באנר בלבד? גם על זה צריך לשלם 100 שקל? קיצר רעיון רע. |
ציטוט:
הוא מנסה שלא יפרסמו פה עיצובים ששווים יותר ממאה ומפרסמים מחירים שפחות, סוף פסוק. |
ציטוט:
|
זה שטויות..זה כמו שעכשיו נרצה למכור ב מינימום 15 שקל 100 מגה..זה מותר?? לא!
חד וחלק זה לא מוצר בסיסי כפי שמוגדר במדינה ישראל לכן אסור לקבוע מחיר מינימום.. |
אחי נגיד וכולם יצביעו בעד אז מה יקרה כאילו? זה לא שפתאום החוק הזה יגיע לכנסת נכון?
אני אישית בעד אבל הכול זאת אין מצב שהחוק הזה יתממש! |
ציטוט:
ממש לא..שים לב לכותרת הסקר.. "חוק שאומר שחייב למכור מעל 100 שקלים PSD - בעד/נגד?" |
למה אתם נכנסים לכיסים של אנשים? צאו מזה תנו לאנשים למכור בכמה שהם רוצים...
אתה חושב שמי שמחפש באמת עיצוב טוב ימצא עיצוב ממש טוב ב100 שקל? ב200?ב300? אני לא בטוח 400 שקל זה המחיר הכי טוב לעיצוב שנעשה על ידינו[קהילת הוסטס]. נגד. |
עניין ה 15 שקלים,
אני לא מציג את העיצוב למכירה ואומר שהוא עולה ככה, שאני מציג עיצוב אני מציג אותו בלי לקבוע מחיר, ואם כן אז בוודאי שלא 15 שקלים. אל תפילו את זה עליי, אני נתתי את ההחלטה בידי חברי הפורום. |
זה נגד החוק.
|
מחזק את Coligo ..חדירה לפרטיות ולכיסים..רוצה למכור ב X שקלים? שיבוסם לו ושיהנה..
לך או לכל אחד אחר זה לא צריך להפריע..הוא צריך עוד 50 שקל בשביל לקנות מחשב והוא מוכר עיצוב ישן במחיר של 50 ש"ח ל PSD לך אין את הזכות למנוע ממנו את זה :) **עריכה** הנה..גם גיא ענה..זה פשוט נגד החוק :) |
ציטוט:
|
חוק טפשי !
אם המעצב רוצה למכור בזול ?! |
אני לא בקיא בחוקי ישראל אבל לדעתי אסור לחייב אדם למכור מוצר
כלשהו במחיר כלשהו שנקבע מראש. כך שצריך לבדוק את הנושא לעומק. |
ציטוט:
|
נגד !!
|
לדעתי יצאת דפוק =/
אתה מאמץ חוק שאסור לציין שהעיצוב למכירה ואתה אומר עכשיו שהעיצובים ירשמו כמחיר של 100 ש"ח מינימום אתה סותר את עצמך ואתה לא באמת מצפה שאם מישהו ידבר איתך באופן פרטי אתה תשים על החוק הזה? |
זאת תהיה דקטטורה!
תנו לאנשים פה קצת לחשוב שהם מרויחים... |
אוקיי, לפי מה שאני רואה, החוק לא ייצא לפועל,
יום טוב :) |
חחחחחח כולם ירצו פחות מ100 בגלל שמה עכשיו אם בא לי לקנות עיצוב אז אני לא יכול בפחות?
|
שטויות,
כל אחד ימכור עיצוב בכמה שקלים שהוא רוצה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ