![]() |
כריטסי ביקור למי שמבקש :)
כן 5 כרטיסי ביקור למי שרוצה לחברה שלו! אחת לכל חברה! אני נותן jpg עם קרידיט אחרי ה5 האלה אני יעשה עוד 5 וכן הלאה עד שימאס לי!
לרשום פה את הפרטים אני לא צריך לנחש למי שאומר תעשה לי! תרשמו מה שאתם רוצים ואני יעשה! :) אני במצב רוח טוב לעזור היום :) אבל לא לנצל אותי :) אל תגידו לי פרטים בחתימה! תרשמו אותם שנית כדי לחסוך זמן |
אור, אתה עושה כרטיסי ביקור להדפסה?
למפעלי דפוס הכוונה. ??? |
כל הכבוד אור :)
בהצלחה |
ציטוט:
|
תכין לי אחי. כמו הפרטים שנמצאים בכרטיס ביקור שיש לי בחתימה ותוסיף רק פלאפון.
|
ציטוט:
|
אני מאוד אשמח אם תיצור עימי קשר,
אני חושב על משהו. |
ציטוט:
אהה שחכתי צור איתי קשר כי יש כמה שינויים שאני רוצה לעשות ואני לא רוצה להגיד לך אותם פה כי אז זה כבר לא תהיה הפתעה בשביל קהילת פורום הוסט. |
ציטוט:
|
חחחחח אור מה קרה אלירן הציע לך חברות מתוק ?
חחח תכין לי אחד :D ברצינות אני רוצה... תשתמש בדמיון בפרטים תרשום שי ביטון.. ועוד כמה שטויות... |
ציטוט:
|
עוד משהו אנשים תגידו לי מה לרשום! אני לא יעתיק זה יקח הרבה זמן! תרשמו את זה שוב פעם אוקיי? כדי להריץ את זה
|
ציטוט:
קבל מי הבא? |
בס"ד
חודש טוב חג חנוכה שמח אם אפשר כרטיס ביקור לאתר בנושא סלולר וMP3 תודה רבה אחי! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בס"ד
לרשום רק הראל-מנהל האתר בקרוב... |
ציטוט:
|
בס"ד
mobile-arena |
בהצלחה אחי !
|
ציטוט:
בבקשה |
כל הפרטים נמצאים בחתימה,
שהצבעים יהיה תואמים ל www.servland.co.il ו.. שיהיה כתוב בשורה האחרונה מנהל אתרים : Wgame,RadioStreet.net,PRO-IL,Interga-MOD,Nostal-Games תודה ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
MSN : sharki111@hotmail.co.il ICQ : 343413492 Email : dor@servland.co.il PHone : 0525312324 WebSites : ServLand,RadioStreet,PRO-IL,NostalGames,Intrega Mod Heb |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://img467.imageshack.us/img467/9725/30ze.jpg מי הבא בתור |
אני!!
יש לי חברה LOL תרשום.. Shay-Serv מנכ"ל שי סרב. שירותי איחסון מתקדמים ומעצב גראפי תותח זהו! בקשה חחח |
תודה , שנה טובה .
|
תכין לי אחי בבקשה ככה:
שם פרטי: עידן שם משפחה: צרור פלאפון: 0525381774 אייסיקיו: 128783 ותשיים לי איזה משהו קטן בצד...(תמונה משהו שהיה מלא) תודה רבה. עריכה: מייל: idansror@nana.co.il מסינג'ר: idan@idan.co.il |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תכין לי בבקשה..
שם: דודי כחלון תפקיד: מנכ''ל אייסיקיו: 828355 מסנג'ר: dudikachlon@hotmail.co.il פלאפון: 0522719229 אימייל: dkachlon1@bezeqint.net אתר החברה: www.unwait.com |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח איזה מהירות!!! לעצמי אחי.. |
ציטוט:
http://img496.imageshack.us/img496/6163/43tv.jpg |
ציטוט:
מי הבא בתור? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ