![]() |
החוליה החזקה-המשך מאתמול, קבוצה ב'.
שלום.
אז נתחיל מהסבר למשחק הנהדר שלנו : http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=11494 נוסיף שבזמן שאתם עונים על השאלות אתם מוזמנים להקשיב לשידור של דניאל: http://84.94.228.111:1500/listen.pls המשתתפים בסיבוב זה: יובל פרנק Dima KeyTekK יובל פרנק ופקטור החליפו קבוצות מכיוון שפקטור לא ענה לי :-) אז שנתחיל? שאלה ראשונה!! הרבה חברות גנבו להם את העיצוב - מי הם? משחק מהנה, רון וגיל. |
אפשר אוליי איזה רמז?
|
נסו לקחת את השאלה ולתת לזה מצב הפוך.
|
רון,
המשחק לא הולך ככה, אתם שוב..יש המון חברות שהעיצוב שלהם נגנב המון פעמים, לך תדע מה אני חושב ומה אתה. תפעילו קצת את הראש, למה אותי זה מתחיל כבר לייאש. אלי. |
חשבתי שצריך לאשר כאן !!
|
ציטוט:
למה להתרגז? אין המון חברות שהעיצוב שלהם נגנב המון פעמים. ובטח לא חברה אחת שגנבה את העיצוב של כולם. זה עוד רמז. חברה אחת שגנבה את העיצוב של כולם. |
ציטוט:
נתתי לרון דוגמאות. בכל מקרה, Host-Zip, ותהיו לי בריאים. |
ציטוט:
|
ziphost =\
|
טוב בנתיים זה תיקו לכולם :P
במקום לענות לטלפון רוקד סלסה. מי הנער? |
ציטוט:
|
יותר נכון.
אלי ודימה בתיקו. |
ציטוט:
|
אפשר רמז?
|
ציטוט:
כן או לא .. קיצור |
רמז?
רוקד סלסה :-) לא d--host |
בוא נגיד שהוא אוסף כל מיני דברים.
|
אלון?
|
יובל לקח את זה.
שאלה הבאה :-) -היה חלק מהמשטר שלנו ואז החליט להתנגד למשטר עכשיו הוא לא איתנו. בעצם הוא כן, אבל אף אחד לא יודע את זה. |
ציטוט:
|
לא דני.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עומרי שוסטר.
|
אלי לקח.
|
ציטוט:
|
קבוצה קבוצה.
הייתם מאוד חלשים. אבל אלי-אתה החוליה החזקה בסיבוב. אתם עכשיו תצטרכו לבחור את מי להעיף. דימה/יובל פרנק. את אלי אי אפשר להעיף. אלה אם כן גם דימה וגם יובל יצביעו נגדו. |
ציטוט:
רשמנו באותו דקה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז ככה.
יש עוד שאלה אחת ששחכנו אותה. -oh shit, ופתאום התעורר באמבולנס. פקטור-אתה ויובל התחלפתם בקבוצות ביגלל שלא אשרת את עצמך. |
ציטוט:
תענו אליה ואז יגמר הסיבוב. ואז בוחרים מי עף. |
ציטוט:
|
טוב קצת סדר כי אני רואה שיש בלאגן.
פקטור עבר קבוצה, הוא לא בקבוצה ב' למרות שאלי החליט שהוא מוסיף אותו, אלי לא מריץ את המשחק הזה. ככה שהמצב הוא כזה: אלי - החוליה החזקה בסיבוב הזה. כדי שאלי לא יריב עם יובל ועם דימה. הראשון שעונה על השאלה הבאה עולה עם אלי לשאלת ה"גמר" -oh shit, ופתאום התעורר באמבולנס. על מי סופר? יום טוב. |
אנה פרנק צדקה.
ודימה-אתה החוליה החלשה-שלום. אז למה דימה? אלי ויובל ענו על 2 שאלות נכון. דימה ענה רק על שאלה אחת. מצטער דימה. אלי<->יובל. אתם עולים לראש בראש. |
את השאלה הבאה דימה-החוליה החלשה בוחר.
דימה ישכתב לכם את השאלה של שלב הראש בראש. |
אני מצטער לקטוע,
אבל אני זז לבית חולים. נדבר. |
יצאנו להפסקת פירסומות.
צוות החוליה החלשה מאחל לאלי לחזור מהר. ואז נמשיך את המשחק. בינתיים דימה-חשוב על שאלה. |
:| מה זה פה :| ?
|
והנה השאלה:
שטה שטה לה ספינה יפה בעולם הפוטושופ. על מי מדובר? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ