![]() |
אבוי! הוא בורח, עצרו אותו! :(
החופש בורח לנו מהידיים, עצרו אותו טרם יגמר! :qqb001:
באסה לחזור מחר לבית הספר, ללימודים. אני מתנחם בזה שהשעתיים הראשונות הן שיעור גרפיקה ממוחשבת.. אבל אז אני נזכר שיש לי עוד 6 שעות! :( אני אומר לשרוף את שרת החינוך, זאתי שקיצרה את חופשתנו, נקצוץ חלקים מגופה כפי שהיא קיצצה את חופשנו, הוא נפטר בטרם עת :( ספרו חוויות שעברתם בחופש.. לי אין, עשיתי את מה שאני עושה כל יום ובנוסף חרשתי על הארי פוטר, סדרת ספרים כל כך מופלאה. |
איזה באסה יש לי מחר רק 4 שעות :) (אוהב לבאס LOL )
|
יאא איזה באסה החופש הזה עבר מהר מאוד.. אני צריך ללמוד גם 6 שעות בעע אין לי כוח ללמוד שעתים אזרחות.
|
יש לי טיפ לאלו שאין להם כוח :)
להבריז |
8 שעות :\...באסה...והיום הכי גרוע...
ספרות לשון 2 הסטוריה 2 אנגלית 2 מת'... |
דווקא מחר יום קצר. :)
|
5 שעות , יום קצר .
וברביעי טיול שנתי D: |
ציטוט:
|
רותם נו אז מה זה משנה חח אחד יותר אחד פחות גםם ככה כבר 27 :)
|
5 שעות מחר :)
|
מתחיל ב9 מסיים ב2:10
חופש הבא זה פסח באפריל |
4 שעות מחר, ביטלו לי שעה אני מתחיל ב9 וחצי :rolleyes:
|
פורים עד אפריל אני לא יחיה
יש את ינואר פברואר מרץ ורק אז אפריל מה נראה לך שאני עוד יחיה :| ואין לי חופש בפסח יש בגרויות אחרי ממשיכים ללמוד :( |
ציטוט:
אז כן זה קצת משנה. |
ואלה יש לי אחד בשכבה חבר הביאו לו את שוקי הקב"ס :)
|
להבריז? אני כיתה ט', אני צריך להשקיע, אני חייב להיכנס לעיוני :(
אם אני לא נכנס לעיוני אני פורש מבית הספר, באמת, אני לא מטומטם, כל הציונים שלי הם 85-100 אבל קשה לי להיות במסגרת, יש לי רכזת היא חושבת אנחנו במשטר דיקטטורי, והמחכנת שלי בכלל רשעה.. אני ממש לא מפחד ממנה אבל היא מציקה ברמות! |
אני מחר לומד עד 2 וחצי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :(:(
|
אני מחר לומד עד 11 וחצי.
|
איזה כיף לי אני מחר עד 12:30 יש לי בשיעור ה-5 מורשת עם המורה הכי מעצבנת
ויש לי מחר מיבחן בהיסטוריה אבל אני לא צריך לישמוח כולכך מאמיים עלינו שאחרי חנוכה יתחיל אצלנו פרויקט "להיות אדם " זה פרויקט שאנחנו ניצתרךל שבת עם ילדים ביסודי ולעזור להם בשיעורים ככה שזה שעתיים |
ציטוט:
|
איזה באסה דפקו אותי מחר עם שעה שביעית אבל אני מבריז אין לי זין לשעתיים מתמטיקה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לומד מחר 7 שעות כרגיל. |
ציטוט:
ויום רביעי יש לי 5 כל היום במגמה וחמישי שישי שבת ראשון חופש כמו כל שבוע חחחחחחחחחחחחח |
נגמר? חחח ועוד התחלתי שיעורים
|
ציטוט:
אנגלית גם אין לי בעיה, אני בקבוצה הכי גבוהה באגגלית, אני מיועד ל-5 יחידות.. הינה המערכת שלי למחר :( אומנות אומנות תנך מורשת פונקציות שלח הסטוריה הסטוריה |
אוףף באסה להזכר בזה =/ אז הייתי בת"א טיילתי ברכבות ישראל... הייתי אצל סבתא...
הייתי במפגש פורום ישרארט - ראיתי את אלירן הכוסון ואז הצוציק sentiment ראיתי את יאן היפני הסאדיסט ועוד הרבה אנשים... חוויה =] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קיצר מורה דפוק....נראה לי שהוא לא יעביר אותי השנה....וזה די בעיה לפי מה שאומרים לי בבי"ס אם לא עוברים בכיתה י' שלח לא מקבלים תעודת בגרות :\ |
ציטוט:
והמורה שלי גם אמר שהוא יעשה מבחנים ובחנים.. אבל בנתיים הוא לא עשה לנו.. ובנתיים רק פעם אחת יצאנו לטיול שדה והוא כל שניה עצר אותנו והכתיב לנו המעפן הזה :qqb006: ד"א יש לך Msn? אתה נשמע כמו בחור שכיף לדבר איתו :qqb006: |
ציטוט:
אני שלח בפרטי |
אתה מדברים???
יש לי 100 תרגילים במתמטיקה על חקר הפרבולה!!!! איזה סיוטטטטטטטטטטט וזה למחר וועדיין לא התחלתייייייייייייי:qqb001: ועוד 20 תרגילים בגאומטריה על מרובע בתוך מעגל אם אני זוכר שככה קוראים לזה חחחחח... ויש לי עוד משהו גרוע!!!!!!!!!!!!!!! רביעי מבחן חמישי מבחן שישי מבחן ראשון מבחן במתמטיקה~!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואיא אני לא רוצה בצפרררררררררררררררררררררררררררררר................ |
=)
|
בעעע זה הכי באסה בית ספר
יש לי מחר מבחן בת"ך :qqb009: יש לנו מחר מסדר בוקר אנגלית אנגלית תנך תנך יידע העם פיסיקה ערבית בעעע זה היום הכי קשה בשבוע :qqb001: (אני מקווה שלפחות כמה שיעורים ייתבטלו :qqb006: ) |
ציטוט:
אני עוד שניה בוכה ואתה שמח?????????????:qqb015: נוווווווווווווווווווווווווווו:qqb001: |
ציטוט:
מה זה מסדר בוקר??? |
ציטוט:
בודקים נעליים מצוחצחות ואם אתה מדוגם וכל זה.. אני לומד בבית ספר צבאי.. |
7 שעות, משעה 7 בבוקר עד 2 בצהריים.
|
:qqb001::qqb001::qqb001:
רק עכשיו אני מתחיל לעכל את זה.. מחר לימודים :qqb001: אני לומד מחר מ 8 עד 2 ורבע :( |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ