![]() |
האם גוגל אדסנס משתלם?
שלום לכל גולשי הוסטס...
פתחתי את האשכול הזה כדי לברר האם אדסנס הוא באמת משתלם ? אז בבקשה כל מי שכבר הוסיף את האתר שלו לאדסנס שיגיב....גם מי שלא מוזמן לתת דעה כמובן.... נ.ב: לא ממש ידעתי באיזה פורום לכתוב את זה, אבל לבסוף חשבתי שפה הכי מתאים מכיוון שזה סוג של ביקורת....קצת יותר פתוחה לדעות של מי שלא לקוח אבל עדיין ביקורת... |
בוודאי שכן.
על גוגל אדסנס ואיך לשלב אותו בעברית, אתה יכול לקרוא באתר גוגל אדסנס שהקמתי. דרך אגב, אני מניח שיעבירו את התר'ד למקום מתאים יותר. |
ציטוט:
(אם אני לא טועה , פשוט גם אותי זה מעניין) . בברכה , מאור |
ציטוט:
|
מה רע בקצת פרסום? מה שהוא עושה זה לגיטימי מאד. מישהי שאלה על אדנסנס, והוא נתן את האתר שלו שמסביר על הנושא. לא מבין מה הבעיה..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני ממליץ על האתר של עידן שפרסם |
בוודאי שזה שווה ואם אתה יודע איך להשתמש בזה
ואיפה, אפשר גם לעשות כמה מאות דולרים בחודש... (חח כמוני :-))
|
מה הבעיה בפרסום רלוונטי לתוכן ההודעה ? זה לא שפרסמתי אותו סתם בשביל הכיף...
דרך אגב, ההודעה שלך בקלות מאוד יכולה להתאים לכל תר'ד שעוסק באיחסון אתרים או בקשה לאיחסון בתשלום פה באתר. |
עם כל הכבוד לעידן, אני מאמין שאתר זה: http://adstips.blogspot.com יותר טוב. =\
הוא מפרסם רק בשביל להתקדם בגוגל בחיפוש. |
כל אחד ודיעותיו.
אני מניח שכל אחד פה יחזיק בדעה אישית לגבי הפורטל המועדף כראותו אין זה אומר שאם זה לא נוח לך צריך למחוק את מסד המתחרה בשניה. תחרות, עושה יותר טוב לכולם. |
ערן מה הבעיה אני לא מבין??
ביקשו פרטים על זה הוא נתן מה זה אמור ליהיות אכפת לך באיזה אתר הוא נתן? וגם אם זה פרסום מה יש לך נגדו שאתה מדבר ככה? עידן אל תתיחס אליו סתם מישהו |
האמת? אני מודה שאין לי מושג לאיפה זה מתאים אז אני משאיר את זה פה, בפורום שלי כי זה נושא מעניין. :)
|
אממ..
שמתי אותם באתר שלי.. בהתחלה הם נתנו סכום יפה על כל לחיצה, אבל אחרי כחודש המחיר צנח למשהו כמו 0.07 דולר ליום.. ולפני שבוע בערך הם החליטו לסגור לי תחשבון ולקחת את כל הכסף.. :/ חוץ מלחיצה על פרסומות יש להם עוד 2 דברים: 1. אם אתה מפנה מישהו לשרות והוא מגיע ל100 דולר - אתה גם כן מקבל 100 דולר.. 2. אם מישהו מוריד מהפרסומת שלך את firefox וגוגל באר - אתה מקבל דולר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
* לא משנה מי, נכון? ;) התחלתי מחדש. בחודש הראשון עשיתי כ-10 דולר. מקווה ליותר טוב בהמשך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין כזה דבר סתם סגרו לכם/לך.
מי שמרמה ולא מבין את חוקי המערכת ימצא את עצמו מחוץ לה מהר מאוד. |
ציטוט:
כמו שלא חסרים מפרסמים בעברית, גם לא חסרים אתרי פרסום בערבית. יש לי לקוח שכבר כמעט שנה מפרסם אצלו באתרים את גוגל, הוא עושה מזה רווח יפה מאוד (: |
yaiR yerushalmi, מה זה קשור למה שרשמתי ( בציטוט שלך ) אלוהים יודע. :D
|
ציטוט:
"בתקנון גוגל רשום בפרוש שהם לא מאשרים אתרים בעברית..." דבר ראשון, חיפשתי את זה בתקנון ולא מצאתי, דבר שני חיפשתי Hebrew / Israel ב-terms שלהם וגם לא מצאתי שום דבר. ראיתי את התגובה שלך כחיזוק ליונתן, אם טעיתי מצטער (: |
ציטוט:
|
יגאל, מצטער לאכזב אותך אבל יחס הלחיצות שלי נע בין 4% ל -5% בממוצע למודעות ולחיפוש בין 30%-50%.
בנתיים אני לא רואה שסגרו לי את החשבון. דבר נוסף, במידה ואין לך יחס לחיצות גבוה איך אתה מצפה להרוויח כסף עם המערכת ?! הרי גוגל בעצמם מלמדים/מטיפים לך למצוא את נוסחת הקסם אצלך באתר להנבת יחס לחיצות גבוה. -- חצי מהאנשים כאן ששילבו את המודעות חושבים רק איך לרמות ולהוציא יותר כסף ממה שמגיע להם, עצה ממני, תתחילו לחשוב איך לשפר את האתר שלכם ולא איך לרמות. ישראלים כבר אמרנו ?! :D דרך אגב, מה שיונתן אמר זה נכון - לא מאשרים אתרים בעברית. הנה ההוכחה : https://www.google.com/support/adsen...9727&topic=140 אתה רואה שם עברית ? אני לא. |
ציטוט:
פשוט לא כתוב עברית. |
ציטוט:
אמרתי שאם אתה רוצה לרמות ושלא יתפסו אותך אז כל עוד יחס ההצגות/לחיצות קטן מאחוז אחד לא יתפסו אותך - כי הם פשוט לא בודקים את זה. |
ציטוט:
Google AdSense supports publishers in several different languages. Applications for participation in the program can be for sites with content primarily in ואתה רואה עברית בהמשך ? אני לא. בכל מקרה, לא אמרתי שזה לא אפשרי - אמרתי שזה אסור. אם תמשיך לקרוא תבחין בשורה הזו : You can select your site's primary language during the application process. If you're approved, AdSense will serve relevant ads to your pages in the appropriate language, even if your site contains multiple supported languages. זהו למעשה הפתח שכל האתרים הישראליים מנצלים להצגת מודעות גוגל אדסנס. ----- לא הייתי ממליץ לנסות את ההמלצות החמות של xoxSoft. |
ציטוט:
סליחה לרגע התבלבלתי אתה בסה"כ עידן שולמן. יש מאות אם לא אלפי אתרים ישראלים שמשתמשים ב-Google Adsense, נשלחים כל חודש מאות אם לא אלפי צ'קים לחבר'ה ישראלים שמריצים את הפרסומות. מפרסמים בגוגל מאות אם לא אלפי לקוחות ישראליים, גם ב-Adsense וגם במנוע החיפוש. מי אתה שתחליט שזה אסור? גוגל בכבודם ובעצמם מאשרים אתרים ישראלים, כשאתה נרשם אתה מתבקש לצרף כתובת. זה שזה לא יצא בצורה רישמית לא אומר שזה עבירה על חוקי השירות. פעם הבאה לפני שאתה מוציא הצהרות כאלה צור קשר עם גוגל, תשאל, תתעניין תעשה מחקר ותחזור לפה עם תשובה. |
מועבר למקום המתאים.
|
אני ממש אוהב אנשים כמוך, גם שמביאים להם ציטוטים ולא סתם זורקים כמה משפטים ונעלמים הם לא מסכימים איתך.
בנתיים אתה רק זורק שטויות ולא מביא שום הוכחה לדבריך. אני אשמח אם תראה לי איפה בתקנון של גוגל רושמים כי מותר לך לפרסם באתרים דוברי עברית. גוגל מאשרים אתרים דוברי אנגלית/רוסית/וכדומה.. אבל מה לעשות אין עברית ברשימה ! אתה יכול לשאול את כל האנשים שמנסים להרשם פה לגוגל ואומרים להם שהם נדחים, אז איך בכל זאת אתרים מציגים מודעות בעברית ? בצורה הזו, הם נרשמים עם אתר באנגלית ומציבים את המודעות גם באתר באנגלית שבו הם נרשמו וגם באתר בעברית. וזה שזה " זה שזה לא יצא בצורה רישמית לא אומר שזה עבירה על חוקי השירות." - זה בדיוק עברה על השירות. כרגע גוגל מעלימים עין ( אולי כי נוח להם ) אבל במידה והם ירצו לטפל בך הם יעשו זאת. "פעם הבאה לפני שאתה מוציא הצהרות כאלה צור קשר עם גוגל, תשאל, תתעניין תעשה מחקר ותחזור לפה עם תשובה." אני מחכה לזה מצידך. ---- דרך אגב, השם שלי הוא עידן שלומן בשבילך ובשביל כל העולם. ועוד משהו אני גם מציג מודעות גוגל אדסנס בעברית כמו שאתה יכול לראות, אבל לצערי זה עדיין לא חוקי למהדרין. |
ציטוט:
בכל מקרה, אני כבר שאלתי, בזמנו שלחתי להם מייל וקיבלתי תשובה לאחר מספר ימים. גוגל *לא* תומכת באתרים בעברית, אתרים בעברית שנרשמים תחת "שפה אנגלית" נחשבים לאתרים באנלית אשר מציגים גם תוכן בעברית, אין לגוגל בעיה עם זה התגובה שקיבלתי היא שזה לא ריווחי בשבילי, מודעות יתפרסמו אך בצורה מצומצמת בגלל שגוגל לא יודעת לעבוד עם קידוד עברי. שימוש ב-UTF-8 מציג פרסומות רבות יותר, אך גם בצורה יחסית מצומצמת לעומת אתרים באנגלית. שימוש ב-Google Adsense באתר בעברית חוקי מבחינתם, אך לא ריווחי מבחינתינו, אתר בעברית עם קידוד UTF-8 שמגיע ל-10$ ביום "מפסיד" לאתר באנגלית עם אותם סטטיסטיקות כניסה והקלקות שיכול להרוויח פי כמה וכמה בגלל כמות הפרסומות. עם כל הכבוד שפתחת אתר שמסקר את המערכת שלהם, אתה מזיין בשכל. |
שוב אתה כנראה לו מבין אותי, אז אני תקרא לאט.
תן לי ציטוט באתר של גוגל שאומר את זה. דרך אגב, כנראה שגם אורן שץ - זה שהיה הראשון בישראל לשים את המודעות באתרו לא מבין.... אז כדי שתבין בשפתך "באמת תפסיק לזיין את השכל". |
ציטוט:
יתכן שאני עילג? נתתי לך יותר טוב מציטוט, תגובה מגוגל בכבודם ובעצמם! |
טוב שאתה מצליח למצוא לי שגיאת כתיב אחת ב X ההודעות ששלחתי כאן.
בכל מקרה, אין לי רצון להמשיך את הדיון הזה ואין לי כוח לריב איתך - אתה מבין מה שאתה רוצה להבין ואני מבין מה שכולם מבינים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ