![]() |
פלאפון חדש! ומזל טוב...
אהלן ושלום לקהילת הוסטס קניתי פלאפון חדש סוני ארקיסון W800I וזה יצא לי רק 1100 שקל!!!
מוההאהאהאהא |
שמעתי על הפלאפון הזה ביקורות מעולות ,
הנה אחת עליו : http://computers.walla.co.il/?w=/4003/832663 תתחדש כמובן , מכשיר מעולה . |
תחדש!
פלאפון חיה! |
תתחדש!!
פלאפון חזק ביותר. |
גם אני קונה כזה:P.
|
אני באמת לא מבין מה ההתלהבות, סך הכול מכשיר סלולרי..
חוץ מלהתקשר מה אתה עושה איתו? בכול מקרה תתחדש.. |
ציטוט:
אפשר המון.. לצלם, לשמוע מוזיקה.. :\ ויש עוד.. הלוואי עליי כזה מכשיר. |
איך הגעת למחיר כזה?
|
גם אני רוצה להחליף את הסוני האריקסון שלי
בזה כמה וא עלה לך ? |
מאיפה השגת במחיר הזה?
|
תתחדש.
|
בנצ'וק,
תתחדש. :) |
שם היצרן: סוני-אריקסון
דגם: ווקמן W800 סטטוס: נמכר בחנויות מפעילים: סלקום, בקרוב גם באורנג' מחיר מעודכן במזומן: 3,070 שקל בסלקום :( לקוח מהאתר נענע. |
ציטוט:
הוא אמר שיש לו מספר מכשירים מהסוג. אבל רק בן יגיד, ואם יגיד - אין צורך להיכנס לכיס האישי של כל אחד, לכל אחד יש פרוטקציות איפשהו. :rolleyes: |
תתתתתתתתחדש!
|
ציטוט:
אני בחיים לא נכנס לכיס הפרטי של מישהו. :) התכוונתי שהוא השיג אותו במחיר מטורף. ;) |
ציטוט:
אותך אני מכיר, אתה סתם חמוד, אבל אחרים.."מאיפה..,מאיפה", הציטוט היה כי היית הודעה אחרונה. :rolleyes: |
מחיר יקר אני מעדיף לחכות שהמחיר ירד
ואז ליקנות אבל בכול מיקרה תיתחדש !! |
ומי החמודי שהמליץ לך עליו ? :qqb015:
תתחדש אחי ! אמרתי לך שהוא סוס :qqb006: |
אחי תיחדש!!!!
רוצה תכנים למכשר מחינם???? |
לכל השאלות...קניתי אותו בסלקום כן כן בסלקום שהוא אמור לעלות יותר מ3000 שקל!
איך זה? הרבה מאוד עיסקאות איתם עסקים בלאגנים.. ולא זה לא מדביר למרות שהוא עזר בבחירה אבל הכי עזר זה ליאור הסוס! ולמי ששאל מה עושים עם זה? זה פאקינג במקום לקחת איתך MP3,פלאפון,יומן,וטטריס( :D ) הכל במכשיר אחד! ברור שהוא הכי מתאים לאוהבי מוזיקה כמוני...אחד הסוסים!!!! ממליץ לכל אחד ללכת לקנות אותו!!! המשיכו את הדיון :) |
אחלה פלאפון.
תתחדש! |
אחלה של פלאפון!!!
תתחדש :] |
תודה לכולם!
|
אז קנית אותו בסוף אה? מזל טוב !! :)
|
יקר מאוד!
מלבני מידי לטעמי, לי יש את הסמסונג 990 החדש של אורנג, דור שלישי. גם בו יש MP3 והוא יותר קטן. אבל תתחדש המצלמה מאחורה נראת מרשימה. |
מה זה מעניין אותנו?
|
המכשיר הזה פשוט פצצה
ליאור חח לך יש את המכשיר הזה שמעתי בו MP3 וואלה זה המכשיר איכותי שיש גם המצלמה איזה יופי היא מצלמת באיכות פצצה !! תתחדש אחי פלאפון בן **** . |
ציטוט:
ואממ פלאפון פשוט חזק!!!!המחיר כזה זול שפוט אי אפשר לא לקחת!!תתחדש!ותהנה! |
תודה לכולם :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ