![]() |
התכובת עם לקוח בicq [לקוח מוזר] - מה אתם אומרים?
PHP קוד:
|
התכתבות* (לא מצליח לערוך תכותרת)
|
יש כאלה אנשים...
אין מה לידאוג מהם רק דיבורים |
חחחחח, נחמד, יש לי כמה כאלה במסן.
סוכות שמח. |
הייתה נותן לו ... תאמין לי שהוא לא יבוא זה אחד מהאנשים האלו הנקראים " עברייני מקלדת" ..
|
סופסוף מנהל חכם ! ככה עושים !
ישר כח ! |
כל הכבוד ! צודק בהחלט !
אם הוא מבקש ת'כסף ועבר יותר מ14 יום גם לא צריך לתת לו לדעתי... |
איזה חמור הלקוח הזה
|
ציטוט:
|
מה יש לומר יאיר? לקוחות מאפיונרים יש לך :)
|
אם הוא בתימי אחי יש לך מימה לפחד
חחחחחחחחחחח יש אנשים שרוטים במדינה ואין לך מושג עד כמה!!! |
אני הייתי שולח לו את הכסף בדרך שהוא שלח חזרה...
|
למה אמרת שאתה לא מפחד אם אתה מפחד?
אם לא היית מפחד היית מביא את הכתובת. |
ציטוט:
תן לו תכתובת ושיפסיק לדבר לאוויר |
אלכס מה הקשר מפחד?
הוא לא מערב את החיים הפרטיים ואת העסקים. זה בעיה תאמין לי אני מקבל כול יום איומים בטלפון. בהתחלה הייתי נדלק והייתי מביא להם כתובת והכול. אבל שזה חוזר על עצמו מספר פעמים אתה משתגע כבר ואתה שם על אגינור ישר. כול הכבוד יאיר! |
אבל מה זה קשור לפה? \:
אני מעביר. |
בעבר הרחוק רחוק שעוד ניהלתי חברת אכסון
היו לי מספר לקוחות כאלה, שידעו לדבר הרבה ולבצע..כלום. אין סיבה שתיתן לו את הכתובת זה 1. ו-2, אין לך מה לפחד שיאיים עד מחר הוא רק דיבורים. |
בקטנה :)
|
ציטוט:
זה פשוט נמאס.. כי אין מה לפחד ממאפנים כאלה.. כאילו מי יבוא לזיין אותך בשכונה שלך? זה נשמע מטומתם! ובמיוחד כשאני גר בלוד =) חחחחחחח |
ציטוט:
מה אני יגיד לך קשה לי לישון מאותו לילה. |
יאיר יש כאלה אנשים אבל אל דאג הוא עוד יחזור אליך בוכה
|
עשיתה מה שנכון לעשות
וגם עם הייתה מביא לו את הכתובת הוא לא היה בא סתם עוד אחד " עבריין מקלדת " . |
עשית בשכל.
אני מאמין שכל חברה עושה כמוך. המקרה הזה בכלל לא נדיר, |
ציטוט:
|
sdr-hosting
חח אין לך מה לדאוג.
שהם מנסים להפחיד הם תמיד אומרים שהם גרים בבת ים. מקיסימום תתקשר להורים שלו חח. סתם איומי סרק. |
תן לו מה הבעיה? כולה עוד רוזנשטיין <בציניות>
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הכבוד.
|
בואנה מי זה המיסכן הזה עלק תביא לי את הכתובת שלך חחחחחחח ^^ איזה אידיוט טוב שדפקת לו איגנור ועוד יותר טוב אם החזרת לו את הכסף עם לקוחות כאלה מי צריך אויבים חח
|
נו באמת
אם הוא באמת היה רוצה להגיע אלייך לא בעיה להשיג כתובת מיקוד טלפון וכו... יאיר אתה בעצמך רשמת את זה |
עוד לא למדתם שאי סי קיו זה המקום הכי חרטטן בארץ
גם עם הייתה נותן לו כתובת הוא לא היה בא ונגיד והיה בא מה היה קורה צועק מתחת לבית שלך לגעת בך הוא לא היה נוגע סמוך עלי גם לי היה לקוח שביקש ונתתי לו ובנתיים עבר חודשיםם והוא לא הגיע:qqb010: ולדעתי דיגייטק צודק ב 100 אחוז במה שהוא אמר:qqb003: |
חחח מה הבעיה תגיד לו שאתה מרהט איפה שההרים שילך 15 מטר שמה הוא יראה אוהל שחוק כזה ושיצעק כל רהט על ה*** שלי ותראה איך מחוררים אותו.. חחח חבר שלי עשה את זה פעם אחת
|
רוב בעלי שרתי המשחק, הפורומים ושרתי הרדיו(לא כולם, אין פה הכללה) הם ערסים שיקללו ככה ואפילו יותר גרוע..
|
חחחח אנשים אתם לא יודעים מה אתם מדברים אז על תתדברו סתם דפקא אני מכר יבנאדם שיצא לו שיחה כל והוא הלך אליו עד הבית יש אנשים שמוכנים להתאבד על בנאדם בכול זאות אי אפשר לשפוט בנאדם עם אתה לא מכיר סלמטט
|
ציטוט:
רואים מה קורה לאנשים שרואים הסופרנוס? =\ חבל.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ