![]() |
מה זה מכמה מדינות בעולם ניכנסים לאתר הזה!
http://extremetracking.com/open;geo?login=szemule
תסתכלו טוב טוב בסטטיסטיקות ותיראו למטה כמה אנשים מכמה מדינות נכנסו לאתר שלי ;) פשוט גאווה |
ציטוט:
ובארה"ב יש המון ישראלים שגרים שם בשליחויות של עבודה/צבא למניהם... בכל מקרה,יפה מאוד ! |
ציטוט:
דבר שני ניראה לך שבניגריה אנשים הולכים לנפוש שמה חחחחח בחייאת מדינה מגעילה ויש עוד מלא מדינות שלא ידעתי שקיימות בכלל:qqb006: |
זה לא שהמדיניות הלו מביאות מליונים נכנסים משם בודדים וגם בטח בטעות.
|
או שפשוט הם מצאו את האתר שלך בחיפוש של המילה eMule בגוגל. נשמע קצת יותר הגיוני לדעתי...
|
זה בגלל האימיול שלכם:)
|
|
אז מה לי יש יותר
|
חחח..יש לך גולש מאיראן...
|
ציטוט:
דבר שני אמרתי לרוב.....לא כולם....ותתפלא יש ישראלים בניגריה,ולא כ"כ קצת כמו שאתה חושב...(במיוחד בניגריה שאני יודע על בן אדם ספציפי שאבא שלו עובד שם.....תתפלא) |
האתרים ההישראלים חמים בחו"ל חחח
|
נו באמת חי עשה לי טובה.
מה אתה בא להשויץ שאתה יודע להשתמש בפרוקסי? אולי יש לך הרבה כניסות. אבל אני יודע שאתה משתמש בפרוקסי. |
ציטוט:
מה אני משועמם ישתמש בפרוקסי אני בלחץ ניכנס ואני ל אישועמם כל יום יחליף פרוקסי להראות שיש לי כניסות מחו"ל חחח קורע אתה :qqb006: |
ציטוט:
נקודה טובה, בכל אופן.. זה הכל מהאימיול - לא שזה כל כך רע. |
ציטוט:
וכן חי אני מצחיק, תמיד אמרו לי את זה. אני זוכר פעם שדיברת על פרוקסי וכל זה. אבל לא נפתח את זה פה. |
ציטוט:
ולמצוא אתרים בסינית ברוסית בקווקזית שמדברים על האימיול שלי זה שאני ידוע להשתמש בפרוקסי (שכל אחד אמור לדעת את זה) זה לא אומר כלום אני שמח שאתה יודע שאתה מצחיק ולא ניראה לי שאי מדיה ואדברנט (ביחד!!) היו מפרסמים אצלי אם זה היה פרוקסי ככה אני חושב לפחות |
וואלה? אז אולי תדע שאתה עובר על התקנון של איימדיה, כי אתה חתום על בלעדיות להם.
|
ציטוט:
אז אולי דיברתי עם שניהם וסיכמנו בין שלושתינו משהו! |
ציטוט:
|
אם סיכמת - סיכמת. :)
|
לא תמיד זה נכון
חשבתם שאנשים בישראל משתמשים בפרוקסי? |
חמודון, פרוקסי שמעת?
חמודון, מנועי חיפוש שמעת? [כן, אולי הרובוטים שלהם נמצאים בכמה חוות שרתים?] גיא. |
ציטוט:
למה אתה לא יודע לפרגן!?!?!?!?!? |
ציטוט:
מילא היה פה משהו מפתיע או משהו שצריך להתגאות בו |
פששש יפה מאוד!!!
בהצלחה... |
ציטוט:
|
שיהיה לך בהצלחה כפרה.. :)
|
מה הוא שמח שאיזה כמה אפריקנים עם איבר ענקי נכנסו לך לאתר לדפוק לך אותו?(דו משמעותי)
|
אממ
חשבת שזה בעצם שרתים של מנועי חיפוש שקפצו לביקור :P |
ציטוט:
|
ציטוט:
=\זה מה שעושה לך את זה המונה הודעות הגבוהה?:qqb009: |
חחח תראו ב Continents הכי למטה, מישהו התחבר מיבשת Unknown....
|
ציטוט:
הבחור עושה צוחק ממך ואתה רוצה לפרגן לו - בהצלחה ציטוט:
ציטוט:
|
אלכס איפה הספאמתי?
=\ אני הערתי לו. |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ