![]() |
מערכת סליקת כרטיסי אשראי נפתחה
חברת ישראל-סרב,
מציעה , תשלום בכרטיסי אשראי. את המערכת ניתן לראות כאן יש עוד כמה דברים קטנים לתקן (כמו שיפור המראה , והנוחיות שלה)...אבל מלבד זאת , יש לנו את האבטחה הטובה ביותר ברשת מכיוון שאנחנו משתמשים במערכת PAYPAL שקיימת משנת 1999 ברשת והוכיחה את עצמה לא מעט פעמים. ישראל-סרב מקווה שדבר זה יעזור ללקוחות מכיוון שישנם אנשים המתקשים למצוא זמן להעביר תשלום דרך הבנק וכ'ו... בקרוב עוד הפתעות. בן. |
יפה מאוד בן, אחלה התקדמות.
בהצלחה לכם |
בהצלחה
|
חבל שזה עבור כרטיסי אשראי בינלאומים בלבד.
|
ציטוט:
נשמע רציני , אבל לא אהבתי את כל הדרכי העברות ובסופו של דבר החלטתי לסמוך על PAYPAL ולא על כל המערכות בארץ.. ולמיטב ידיעתי יש סוגי כרטיסים מסוימים שהוא יודע לקבל... בכל מקרה , לא מצאתי בארץ משהו רציני לסליקה שנוח לי..ובייחוד לא מערכות נורמליות,בטיחותיות ונוחיות כמו PAYPAL |
מראה על חברה רצינית... ישר כוח!
|
ציטוט:
1. אתה יודע ש-PAYPAL לא מעבירים כסף לארץ? 2. ומה עם נטפיי, טרנזילה, שסק, פלאכרד וכו'? יש מספיק חברות בארץ מכדי להגיד שלא מצאת משהו שמתאים לך... |
פאיפל מעבירים כסף דרך כרטיס אשראי בינ"ל...
ובהצלחה בן....אהבתי סוף סוף אפשר לקנות אחסון מפאיפל לא רק בחו"ל |
ציטוט:
אתה טועה וזו ההוכחה: http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr...ntries-outside רד עד שתראה את דגל ישראל וקרא את שתי השורות שמעליו: ציטוט:
עכשיו בוא נשמע שוב אם זו הדרך הטובה ביותר שקיימת??? |
יפה מאוד בן,
בהצלחה, חברה מעולה! |
ציטוט:
אבל אני יודע טוב מאוד מה שאני עושה.. וכל צעד אצלי מחושב TIP TOP ידעת שיש לי חשבון בנק בארה"ב ? אההה לא ידעת... אחי אפשר לפרגן ולא לחפש מה רע.. יום טוב ותודה. |
paypal היא החברה הכי בטחונית שיש כרגע מכיוון שהיא חברת הבת של האתר אחד המצליחים בעולם-ebay!!
אבל אם לישראל סרב מתאים זה העסק שלהם! דרך כרטיס אשראי אפילו אדם מאפגניסטן יכול להפקיד אצלם כסף, ככה שזה לא עניין של הלקוחות! אחלה שירות...מראה על רציניות... |
ציטוט:
בסה"כ שאלתי אם אתה יודע שהם לא מעבירים כסף לארץ. יש לך חשבון בארה"ב, אז סבבה. לא באתי לשפוט, אבל הרבה מאוד קופצים על PAYPAL מעמיסים על החשבון שלהם כסף ובסוף מגלים שנתקעו. |
ציטוט:
ציטוט:
כאילו אתה מנסה להוכיח לי שאני טועה במשהו ושאתה יותר יודע : " עכשיו בוא נשמע שוב אם זו הדרך הטובה ביותר שקיימת???" בשבילי זה הדרך הכי בטיחותית והכי נוחה. תודה רבה אם דאגת ואם לא הבנתי נכון המשך יום נעים. |
ציטוט:
|
שיהיה בהצלחה ! :-)
|
שהיה בהצלחה בן!!
|
בהצלחה בן.
|
זה ממש לא סליקה בכ"א, זה תשלום דרך PayPal - זה משהו אחר לגמרי..
בכל מקרה בהצלחה |
ציטוט:
שילמו לי כבר מספר פעמים..עובד יופי :qqb003: |
יפה אבל תתקדמו גם לאיגולד
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא הציג לך עובדה ואמר שזה לא הדרך הכי טובה והוא צודק כי אתה גר בישראל. ואני עבדתי עם פי פאל שהיה לי עסק בחו"ל ושהגעתי לארץ ברתי לחברת שסק.. שיהיה בהצלחה. |
באמת דבר חכם המערכת הזאת. בהצלחה!
|
כבר חשבתי שזו מערכת שלכם.
לא נראה לי כ"כ מיוחד, כי כל אחד יכול לעשות את זה. חשבתי שכבר השקעתם, מערכת שלכם שמתממשקת לש.ב.א... טוב, בהצלחה. |
כל הכבוד!
ישראל סרב התקדמה מאוד לאחרונה! שיהיה בהצלחה! |
בהצלחה אחי.
|
בהצלחה
|
בהצלחה בן
דרך אגב ב PAYPAL משתמש להחליט שלא מתאים לו אחרי 40 יום והכסף יעלם מחשבון ה PAYPAL שלך :< |
ציטוט:
|
בהצלחה,אחלה חברה!
|
ציטוט:
יש הבדל ענק בין השניים זה שאתה יכול לקבל תשלום באמצעות כ"א זה לא אומר שאתה יכול לסלוק כ"א. סליקה זה בעצם עבודה מול חברות האשראי המקומיות (להלן בארץ). PayPal ממש לא נקרא סליקה.. |
יפה מאוד! בהצלחה.
ושוב, רק חבל שאי אפשר כרטיס אשראי ישראלי |
בהצלחה, הייתי מציע שתעבוד עם חברה ישראלית
שבאמת תתאפשר לך סליקה של כ"א, עם כל כרטיס כמו שעומר אמר, אתה לא עובד עם סליקת כרטיסי אשראי אלא עם חיוב כרטיסי אשראי. בהצלחה שוב :) |
ציטוט:
|
יפה מאוד, שיהיה בהצלחה. :)
|
קצת ישן לא?
נראה לי שכדאי שננעל. :rolleyes: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ