![]() |
יש לכם לקוחות ממין נקבה ? חחח יעני לקוחה...?
המממ רציתי לשאול אם למישהו יש פה לקוחה שהיא בת....
חחח לי יש אחת כזאת ,נחמדה אבל כל היום מספרת לי על כל החיים שלה וזה קצת מעצבן אבל לא נורא... |
ברור שיש..
|
ציטוט:
|
בת 13....והיא מספרת לי כל היום דברים ולא נעים לי כזה לא לדבר איתה כי אני רוצה שכל הלקוחות יהיו מרוצים
|
יש לי 2 תאמין לי בחורות בחורות
אבל משלמות כמו 4 גברים. |
שתי נשים שמשלמות כמו כל אחד.
אחת מפעילה פורטל, השניה מפעילה את האתר של המספרה שלה.. :) משלמות כמו כל אחד, סכום נכבד.. טל. |
חחחחחח אדם משלמות כמו 4 גברים ? חחח
|
ציטוט:
|
כן תאמין או לא יש לי לקוחה שיש לה תאתר של שירי מימון שמשלמת סכום שאני לא יגיד אותו אבל חתיכת סכום ויש לי עוד אחת אתר של איזה טיולים שעד היו םלא ממש הבנתי.
בכל מקרה משלמות תאמין לי כמו 4 לקוחות ממין זכר |
ציטוט:
סתם אני צוחק |
ציטוט:
|
אממ אצלי בתחום זה לא כמו אצלכם...אצלי לקוח נכנס ויוצא זהו לא רואה אותו יותר בחיים...חח
אבל כן היו כמה לקוחות :p הכי מצחיק היתה אחת בת 17 שהתחילה לשאול שאלות כי היא לא מבינה כלום אבל בסבבה היו לי כמה שהבינו יותר מרוב הפורום ;) אני אוהב לעזור כל עוד נותנים לי לעזור ולא נלחמים בי :o |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ולב דווקא מי שאני אוהב, אלא למי שכיף לבלבל תמוח. אז אל תהיה בטוח, בכל זאת בהצלחה איתה. ועומרי שוסטר במה אתה עובד? סוכות שמח, לילה טוב, וחלומות פז. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בנות.... אחת בת 16...איבזרים מוחשיים... הבנתי אותך! :) סתם בצחוק :p |
חחחחחחחח טל :p
קורעים פה כולם אותי היום בסוף אני יחשוב ששמו לי משהו בקולה |
נערך.
|
אה זה הקולה שלך...
גם אני עובד בעבודה שיש בא דברים מוחשיים וכן אנשים לא מתבישים להציק בשעו תהקטנות של הליל למרות שבעבודה זו אנו לא מתחייבי ם ל24 שעות תמיכה. אבל לאנשים יש את החוצפה להתקשר ולבקש עזרה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני בורח מהפורום הזה.. :p :) טוב חאלס, זה הופך לספאם. חזרה לנושא.. :rolleyes: |
אני עבוד במחשבים טל חח את זה אתה כבר יודע.
|
ציטוט:
-אלון. |
ציטוט:
|
מה הבעיה, כמה שיותר בנות יותר טוב לא :confused: ? הם גם יפות וגם משלמות טוב, מה רע?
|
מה אתם מופתעים מזה שבנות מתעניינות בדברים האלה...
אני בת ואני מתעניינת בזה,בשרתים וכאלה וזה לא מתוך ברירה פשוט חייב את זה אם רוצים לבנות משהו שקשור לאינטרנט.. |
ציטוט:
אם אני רוצה לפתוח פורטל אז את חושבת שאני צריך לדעת על שרתים? |
ציטוט:
אתה צריך לפחות לדעת לקנות לא להיות דבע שינצלו את אמא שלך... ידפקו לך איזה מחיר..אלא אם כן אתה פרייאר..:p |
ציטוט:
מתחיל קטינות אחי ... חח סתם כפרה;) |
ציטוט:
תביא הנה D: XDDD |
אני לא מבין את הקטע...
יש לקוח שהיא ממין נקבה, מתייחסים כמו ללקוח ממין זכר.. זה לא אמור לשנות כלום. חוץ מזה שיותר נחמד לתת להן תמיכה כי אני בטוח שהן לא יצעקו עליך ^_^ |
יש .. אבל כולן יכולות להיות אימא שלי או סבתא שלי..
הרוב מנהלות אירגונים או עסקים עצמאיים.. |
חחחח לא הבנתי את מי זה מעניין אבל שיהיה =]
למרות שאין ממש הרבה נשים באינטרנט כמו גברים ואפשר לשים לזה לב ;) |
לי יש 2 לקוחות ממין נקבה ממש נחמדות ולא מעצבנות שכל היום שואלות שאלות אבל יש לי כמה בנים שמשמגעים לי תשכל מרוב שאלות אבל בכל זאת הם לקוחות עד שיגמר הזמן של התשלום שלהם
|
ברוב המקרים נשים יותר חכמות מגברים ולכן הן לא קונות מרוב החברות כאן בפורום (:
|
ציטוט:
דברים רוטטים??? נשמע כמו *** .. באה אחת עושה *** איתך יותר לא רואים אותה , באה אחרת עושה *** איתך לא רואים אותך ניראלי שקלטתי!! |
חחח,יש חחח זה מוזר לדבר איתן אבל יש.
|
ציטוט:
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ