הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורת אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   בנוגע לביקורת שהוצגה עליי (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=11891)

www.hosol.co.il 04-01-06 14:16

ביקורות על האתר Rar.Co.iL‎

אוקי

שלום לכלום קודם כול
אני רוצה לספר לכם סיפור קצר ואני מבקש תגובות

לפני כ6וחצי חודשים קניתי שרת חדש
מנהל האתר Rar.Co.iL‎ בא ביקש להתאחסן אצלי אמרתי שאין לי בעיה
במשך 6 וחצי חודשים אני רק דאוג לו לאתר שלו שלא יפול שנייה
אחרי 6וחצי חודשים שבגגלו נהרס לי השרת ונגרם נזק לא קטן לחברה שלי ותשאלו את גלאד מחברת בסטר
הוא בא ורשם עליי תגובה פה בהוסט
שהשרת שלי לא יכול להחזיק את האתר שלו אז לידע כליי ידידי אתה לא מחקתה שום דבר ההיתה צריך לטפל בשרת שנתתי לך אבל לא טיפלתה לכן נהרס לי השרת בגגלך
ואתה הולך וכותב עליי דברים תגיד לי איפה הבושה שלך ובככל הכבוד שלך
זה חצי מהסיפור שאני מביא
הסיפור המלא יהיא בהמשך
פשוט בעלי חברות לא שווה לתת חסות אנשים אחרי זה פותחים את הפה שלהם
הלואי שהוא רק ידע איזה נזק נגרם לחברה שלי בגגל האתר שלו המשך יום טוב

ron_g 04-01-06 14:20

לא מכיר את הסיפור המלא
אבל ככה זה...אנשים שמקבלים חסות לא מעריכים את זה ועוד בשיא החוצפה נותנים ביקורות (אני מדבר בכללי)

Kuchi 04-01-06 14:28

עם כל הכבוד ויש כבוד ?
א ) יצאת פראייר בעיה שלך ! למה ? לא נותנים חסות לאתרים של העלאות קבצים !
ב ) בעיה שלך למה ? ככה אתה לא יכול להתלונן שהוא דפק לך תשרת למה ? ככה כי אתה ידעת איזה שירות הוא נותן וכמו לאמרת פעם שעברה הוא לקח לך 80 ג'יגה אז אין מצב שלא ראית למשל שהוא מגיע ל 60 או ל 40 או ל 30 ביננו ידעת מה קורה איתו והבלגת כי אתה חברמן מידי וזה טוב אתה אחללה אבל מנצלים אותך עד המיץ ככה שזה כבר בעיה שלך אחי :\

באמת שמצטער על השרת שלך אבל זה כבר בגלל הנחמדות שלך !

mlnn 04-01-06 14:45

זה לא ממש קשור לנושא, אבל עם כבר ביקורת על ראר...

עכשיו הוא מבקש תרומות בSMS, WTF!
מי יתרום לאתר העלאת קבצים???

Kuchi 04-01-06 14:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mlnn

ואתה עוד שמת אותו בחתימה חלחחחחח
בכל מקרה ראיתי שהוא מוכר תדומיין להכל כי הוא סוגר

eliav12 04-01-06 14:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mlnn

ראית את החתימה שלך במקרה?
חחח....

idansror 04-01-06 14:53

באמת חבל...
קודם, כל הוא צריך להגיד לך, בראש ובריאשונה תודה רבה.

חבל על השרת...

שהיה בהצלחה לך ול rar.co.il

Tal 04-01-06 14:55

כמה שגיאות כתיב.. עד שהבנתי מה הוא רוצה..

בכל אופן
לא מבין את הקטע שלכם. תנו לי דבר אחד שיוצא לכם מ'חסויות' !
כסף? לא.
ראש שקט? לא
פירסום? לא

ובסוף הם באים בתלונות אליך.

:\

Kuchi 04-01-06 15:07

טל צודק :) במאה אחוז !
חוץ מהפרסום שכן יוצא תאמת
אבל כל השאר לא !
וזה שאמר שהוא היה צריך להגיד לו לפני בולשיט !
ידע עם מה הוא מסתבך ! לפי מה שראיתי שהוא כתב פה ובעוד דיונים של ארז גם בכל מקרה !
נתן לארז משהו כמו 5-10 גישה לא זוכר בדיוק ולמרות שהוא עבר את זה נתן לו להמשיך את השירות
והוא הגיע ל 80 ג'יגה
אז זה מה שקורה למישהו שיש לו טוב לב לנצלנים ?!
אני לא נגד אני דווקא בעדו אבל באמת שהוא אשם שיש לו טוב לב יותר מידי אין מה לעשות

JoinWeb.co.il 04-01-06 15:14

בגלל הסיבות אנו לא נותנים חסות

יש כלל - אם לקוח משלם אז הוא מעריך. אחרת משתמש אינו מרגוש את האיכות והשקעות אדירות של אותה חברה.

במקרה חריג אפשר לתת חסות למשהו קטן כמו 10-20 MB, אבל יותר מזה... , המבקש חסות לנפח
ענק צריך לחשוב די טוב , "האם לקבל את זה בחינם ?" ו-"מה יקרה, אם החברה שנותנת חסות תמחוק את החשבון אחסון" וכו.

אני בטוח שעכשיו לפני לתת חסות תחשוב פעמיים

mlnn 04-01-06 15:31

פחחח, והחתימה נערכה.
אין לי ממש בעיות עם השירות, פשוט זה נשמע לי ממש טיפשי לבקש תרומות בSMS לשירות שכזה.

Alon.R 04-01-06 16:06

סלח לי אבל השרת שלך - משמע האחריות שלך.

Light-Era.Net || Ronen 04-01-06 16:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KuChI-PoChI
עם כל הכבוד ויש כבוד ?
א ) יצאת פראייר בעיה שלך ! למה ? לא נותנים חסות לאתרים של העלאות קבצים !
ב ) בעיה שלך למה ? ככה אתה לא יכול להתלונן שהוא דפק לך תשרת למה ? ככה כי אתה ידעת איזה שירות הוא נותן וכמו לאמרת פעם שעברה הוא לקח לך 80 ג'יגה אז אין מצב שלא ראית למשל שהוא מגיע ל 60 או ל 40 או ל 30 ביננו ידעת מה קורה איתו והבלגת כי אתה חברמן מידי וזה טוב אתה אחללה אבל מנצלים אותך עד המיץ ככה שזה כבר בעיה שלך אחי :\

באמת שמצטער על השרת שלך אבל זה כבר בגלל הנחמדות שלך !

מסכים ומחזק.

Aviv|LDFix.com 04-01-06 16:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
סלח לי אבל השרת שלך - משמע האחריות שלך.

אחי הוא דיבר על זה שאחרי כל מה שהוא עשה למנהל RAR.CO.IL הוא בא ואמר דברים לא טובים..
[זה לפי מה שהבנתי מהטופיק פה].

www.hosol.co.il 04-01-06 17:04

ממש תודה אנשים טיפ לא לתת חסיות

Derey22 04-01-06 17:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mlnn

אני לא מבין אותך החתימה שלך בrar ואתה מפרסם אתר עם אותו שירות?

Enterclick 04-01-06 17:11

כמו שאמר קוצ'י פוצ'י-חבל שיש אנשים טובי לב שרק מחפשים לעזור ובסוף מקבלים על זה ביקורת שלילית.
אבל חוץ מלתת ביקורת טובה על -אתה ראית שהשרת עבר את הכמות שנתת לו.
ראית שזה מגיע ל-40 ג'יגה.
זה כבר אחריות שלך לדאוג לתחזק את השרת או להוריד אליו קבצים/להשעות חשבונות הלקוח של rar.

IgalSt 04-01-06 17:56

זה מה שקורה כאשר אנשים מנסים לחקות את imageshack.us
בבעלות imageshack.us כמות גדולה של שרתים. יש באתר שלהם לא קצת פרסומות. כאשר פותחים שירות כזה צריך לחשוב כיצד לממן אותו, חייב להיות איזושהי תוכנית.

Kuchi 04-01-06 18:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי xoxSoft
בבעלות imageshack.us כמות גדולה של שרתים. יש באתר שלהם לא קצת פרסומות. כאשר פותחים שירות כזה צריך לחשוב כיצד לממן אותו, חייב להיות איזושהי תוכנית.

מחזק !
RAR לפי מירב זכרוני חוץ מפרסום של באנר קטן ? לא כלום
ו באמת שאני מצטער בשבילך ואני יודע איך אתה מרגיש גם לי זה קרה פשוט אין מה לעשות הישראלים (לא כולם אבל הרוב) מניאקים עזוב את זה שהם גונבים בימינו מגבות וברזים LOL מבתי מלון אלה שהם מקבלים חינם לא אומרים תודה אלה ירצו את כל היד אין מה לעשות זה ידוע נפלת קורבן לישראלי אשר רוצה את כל היד
מצטער אבל סונשין באמת שנדפקת !

יאי הייתי חייב להכניס קצת משהו מחיים :)
בכל מקרה הוא מבקש עכשיו 15 שקל לתרומות אבל כמו שאמרתי וכמו שכולם יודעים מי הטיפש שישלח SMS על משהו שאתה אמור לקבל חינם ?
אז עזוב חחח כולם עברו לעלות באתרים אחרים ועכשיו הוא מנסה למכור תדומיין והמערכת הזבלה שלו בכל מקרה
שיהיה לך החלמה לשרת ובהצלחה ושתלמד אין בימיינו ספונס ולא חסות ולא בטיח !
כסף ! רק כסף !

Niros 04-01-06 19:03

ק'וצי כמה הודעות באשכול אחד ומילא, לא שלך או שלא מפנים אלייך שאלות, לא צריך לקפוץ כל כך.
מצטער בשבילך

Kuchi 04-01-06 19:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Niros
ק'וצי כמה הודעות באשכול אחד ומילא, לא שלך או שלא מפנים אלייך שאלות, לא צריך לקפוץ כל כך.
מצטער בשבילך

חחח סורי אני בשוונג

pReDaToR. 04-01-06 19:25

כמה שגיאות יאווראדי!

והאתר הזה הוא אתר עצום,אני הייתי אומר לו(למנהל ראר) אם הוא בחסות שלי לאחר שאני רואה שהאתר גודל וצורך משאבים גדולים,שאני לא מוכן יותר לאחסן לו את האתר,אתה מביא לו גיבוי של הכל נותן לו שבוע כדי למצוא שרת חילופי וזהו..נשארים חברים והכל.

Ori 04-01-06 19:29

אין כאן ביקורת על האתר אלא על מנהל האתר, וקרטל אחד גדול מולו.

לכן, אאלץ לנעול את האשכול.

כמו כן, אם מנהל האתר Rar.co.il יראה לנכון להגיב לנושא, תגובתו תפורסם כאן.

המשך יום נעים.

Rar.Co.iL 04-01-06 21:58

בנוגע לביקורת שהוצגה עליי

אהלן,

נתחיל בכך שזאת לא ביקורת על שירות ראר, אלא ביקורת עליי בתור בנאדם.
נמשיך מקטע שכתבי והוא יועתק לפה:

שלום לכל גולשי פורום הוסטס,

דבר ראשון, תודה על כולם על ה"מחמאות" והתמיכה.
אני לא יודע להגיד תודה? אנשים, בכל פעם שדיברתי עם מירו אמרתי לו תודה על הכל.
ודבר שני, השירות פתוח חצי שנה, לא הגיוני שבאתי אליך לפני 6 וחצי חודשים. באתי אומנם לפני חצי שנה ולא ביקשתי ממך כלום, פירסמתי הודעה בהוסטס והמנהלים לשעבר של , כפיר ורועי נתנו לי חסות.
לכם הייתה האפשרות לסיים את הקשר, אך בחרתם לתת לי להמשיך(אני בהתקשרות עמכם כ-4 חודשים).

נעבור לנושא:
אכן, מירו הגביל אותי ב-5GB אחסון.
עוד בחודש הראשון הנפח הזה נגמר, אך פתאום בבוקר אני רואה שהאתר לא מושעה. בדקתי ב-DA ואני רואה שהנפח התאפס.
אמרתי לעצמי "אני לא מאמין, איך הקבצים נמחקו" אבל הם לא, להפתעתי גיליתי שכל פעם שהשירות מגיע ל-4.5GB לפי DA הוא מאפס את הכמות והספירה מתחילה מחדש.
עכשיו כל מה שחשבתי בראש זה וואלה מירו ראה שהכמות עומדת להסתיים ונתן לי אירוח ללא הגבלה.

שתבינו לרגע מזה אומר מבחינתי:
-אני לא צריך לבדוק כל כמה זמן מהו נפח הקבצים.
-אני לא יודע מהו נפח הקבצים, כי כל פעם שהשירות ממלא 4.5 לפי DA המודד מתאפס.

עכשיו יש לי שאלה למנהלי חברות אחסון פה, וטענו לי בכנות לא תשובה מתחמקת כי אתם חושבים שאני "האיש הרע" פה:
אם השרת שלכם היה מגיע לניצול של 60GB מהדיסק הקשיח, לא הייתם מגלים את זה?
אם השרת שלכם היה עובד 100% שום תקלה אפילו לא קטנה במשך זמה מה, ופתאום ביום אחד הוא היה מגיע לעבודה של 40-60 אחוז כפי שהם טוענים, לא הייתם שמים לב?

שבוע שלם בחנוכה השירות עבד כמו חמור- מלא כניסות, מלא העלאות, מלא צפיות. כל הימים האלה יחסית לא הייתה תקלה אחת, פתאום שהגל נעצר וכמות הכניסות החלה לרדת (יחסית) כנ"ל כמות ההעלאות/הורדות והכל כרגיל..פתאום בשניה אחת השרת התרסק?
לא היו סימנים? אתה בתור מנהל שרת לא שמת לב לכלום? המתחזק לא ראה כלום? פשוט לא מובן לי העניין.

ובוא נמשיך להבהיר פה כמה דברים:
-אמרתי שהשרת שלכם לא טוב? השרת שלכם מצויין, אך Rar.co.il אינו מתאים לאחסון שיתופי.
וזאת עובדה שהשרת שלכם לא יכל להחזיק את השירות, זה לא שאני ממציא דברים. אפילו מירו בסיום השיחה שלי אמר משהו בסגנון "לדעתי גם שרת פרטי משלך לא יחזיק את השירות".

-אני ניצלתי? אני חשבתי שמירו הוא זה שלא הגביל אותי.
אז אל תנסו אפילו להדביק לי פה תווית של נצלן, כי כולנו יודעים
ציטוט:

שהשרת שלי לא יכול להחזיק את האתר שלו אז לידע כליי ידידי אתה לא מחקתה שום דבר ההיתה צריך לטפל בשרת
סליחה שגם לא עשיתי עדכוני אבטחה לשרת.

ציטוט:

אני מנסה לתת מענה ישראלי לשירותים, ובכלל התמונות זה חלק מזערי בשירות Rar.co.il

KuChI-PoChI,
אם באמת הייתי רוצה למכור את הדומיין, יש הצעה ב- 2100 מבנאדם שקצת יותר מבוגר ממך.
מכירת הדומיין זאת רק אופציה למקרה שהשירות לא יחזור.
אנשים יעלו באתרים אחרים? אוי לא, רואים שאתה לא רוצה את התגובות שלי בנושא. בקיצור: אני תומך בזה, העיקר שאתרים ישראלים. Loading.co.il שירות מעולה לתמונות, המלצה שלי.

ותאמין לי כסף לא חסר לי, השאלה אם כדאי להשקיע כל כך הרבה ממנו בשירות שלא אמור להביא לי שום רווח. אז אם אתה חושב שכסף זה מה שאני מחפש, אתה טועה בגדול. ברוך השם, אני חי טוב.

*המערכת שלי לא מסריחה, אני רוחץ אותה טוב טוב כל בוקר.

ציטוט:

והאתר הזה הוא אתר עצום,אני הייתי אומר לו(למנהל ראר) אם הוא בחסות שלי לאחר שאני רואה שהאתר גודל וצורך משאבים גדולים,שאני לא מוכן יותר לאחסן לו את האתר,אתה מביא לו גיבוי של הכל נותן לו שבוע כדי למצוא שרת חילופי וזהו..נשארים חברים והכל.
אמרתי מהתחלה שביום שהם מודיעים לי לא שבוע אני מעביר את האתר שרת, אמרו לי משהו? כמו שאתה מבין לא.

ובקיצור מירו וצחי, אני לא יודע אם אני אשם במה שקרה לשרת, באמת שאני לא יודע.
אך בתור מנהלי חברה (גם אם האתר שלי הוא זה ש"הרס" את השרת) הייתם צריכים לקחת אחריות על השרת שלכם, ולדעת מה קורה בו.

ולמי שחשב:
השרת שלהם מצויין, הם אנשים נהדרים, אין ספק שאני עשיתי טעות פה, אך הם לא יכולים להגיד שלהם לא הייתה שום שגיאה פה, ולא היא לא קשורה "לניצול שלי".

אז חברה, תחשבו מה שאתם רוצים. מירו וצחי יודעים טוב מאוד שאני לא אשם בכל מה שקרה, ושלא ניצלתי אותם.
השאלה אם הם יגידו את זה על גבי הפורום.

המשך לילה נפלא.

Tomer 04-01-06 22:05

קראתי הכל, והאמת? אני מאמין לך.

אין לי מושג איך ה DA איפס לעצמו את הנפח, אבל אני מאמין שניצול של 60GB משטח הדיסק - הטכנאים / המנהלים היו מגלים את זה. קשה לפספס.

בהצלחה עם Rar!

נ.ב:
אני מנסה להבין איך העלאת קבצים יכולה לגרום לנזק לשרת. זה פשוט לא הגיוני.
גם אם היו מעלים 100GB של קבצים, השרת היה נחנק, אבל לא מפסיק לעבוד. זה פשוט לא הגיוני ולא אפשרי.
צחי - בדוק שוב מה גרם לשרת שלך לתקלות. אני לא מאמין שזה היה חשבון איחסון.

Rar.Co.iL 04-01-06 22:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Atom-Bomb
קראתי הכל, והאמת? אני מאמין לך.

אין לי מושג איך ה DA איפס לעצמו את הנפח, אבל אני מאמין שניצול של 60GB משטח הדיסק - הטכנאים / המנהלים היו מגלים את זה. קשה לפספס.

בהצלחה עם Rar!

תודה רבה, אני מקווה שאני אחזיר את השירות בקרוב מאוד.
בקשר לאיפוס הנפח, מירו אמר לי שזה לא מאפס בדיוק זה פשוט לא חוסם את האתר...אבל לדעתי אם זה לא חוסם את האתר זה לפחות צריך להביא להפסקת הכנסת הקבצים לשרת (קרה לי לא פעמם ולא פעמיים, במקרה הזה פשוט לא).

loading 04-01-06 22:07

ברגע שיש כמות אחסון גבוה ממה שהגבילו אותך אתה צריך לקבל מליון מיילים מהפאנל למייל שלך
ואני גם מאמין לך.

Rar.Co.iL 04-01-06 22:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Loading.co.il
ברגע שיש כמות אחסון גבוה ממה שהגבילו אותך אתה צריך לקבל מליון מיילים מהפאנל למייל שלך
ואני גם מאמין לך.

לא מייל, לפי מה שראתי לא הודעה בתוך DA...לא קיבלתי כלום מאף גורם/מערכת הקשור לשרת של .

IgalSt 04-01-06 23:14

Rar,
אני מאמין שחלק מהביקורת שנכתבה בטופיק הקודם שנסגר לא הופנתה אליך אישית אלא בכללי לשירות, לפחות הביקורת שלי בקשר ל-imageshack.us הופנתה למודל העיסקי של אתרך, ושאל אתרים נוספים מהסוג הזה.

כתבת באיזשהו מקום בהודעה (הארוכה :) ) שלך שהשירות לא אמור להביא לך רווח. ובכן, רווח אולי לא, אבל לפחות להחזיר את ההשקעה בו.
אני מפעיל את xoxGo.com - שירות ללא תשלום גם הוא. ההוצאה היחידה שלי זה על הדומיין כ-40 ש"ח לשנה. אני מציב קצת פרסומות של גוגל ומסבסד את העלות שלו.
זה לא הגיוני שאתה תוציא כסף על דומיין, שבעלי השרת יוציאו כסף עליו ולא תראו לפחות החזר הוצאות. אפשר לסבול את זה במשך החודשים הראשונים אבל בסופו של דבר אתה מצפה להחזיר לפחות השקעה.

מכאן באה הביקורת שלי לקונספט עצמו של האתרים כמו rar, loading ואחרים - מאיפה אתם רוצים לממן את האתר? אני לא רואה אף פרסומת בשום מקום. תעבורה ושטח אירוח היום הם עדיין עולים כסף. נכון, זה נהייה הרבה יותר זול מאשר לפני שנתיים שלוש, אבל בכל זאת זה עולה משהו. הבעיה היא שאנשים פותחים אתר ללא תוכניות לעתיד, קצת מזכיר לי את "חברות האיחסון" שקמות ונסגרות אחרי חודשיים.

eliav12 05-01-06 07:33

אתה איש טוב :)

וניראה לי הם סתם רוצים "להרוס" לך.

Rar.Co.iL 05-01-06 13:59

xoxSoft,

האמת שהייתה לא תוכנית, אך נתקלתי במספר דברים שלא צפיתי מההתחלה.
כסף לשרת הוא לא בעיה, בפתיחה של השירות (יולי 2005) היה לי סכום שמספיק כדי להחזיק שרת למשך חצי שנה לפחות, אך כמו שאמרת...אני לא רוצה רק לבזבז, גם לא להרוויח רק להחזיק את ההשקעה- ואני לא רואה איך אני עושה את זה בזמן זה.

היו פניות רבות לפרסום בשירות, וגם אני הצעתי פרסום אך בסוף לא הגעתי לשום דבר כי הייתי בחסות של , וזה נראה לי לא מוסרי לשים עוד פרסומות, בטח לא של חברות אחסון.

בכל מקרה,
אני מקווה שהצד שלי מובן אחרי ההודעה הראשית.

תודה.

Niros 05-01-06 14:14

ארז,
אני ת'אמת מצדיק אותך וחושב באותה מחשבה שלך אומנם גם אתה היית ראש קטן פה אבל בוא לא נכנס
לזה, הם לא יכולים להפיל את כל האשמה עלייך מה בנוסף שתוכל לעשות,
אמרת מישהו רוצה לקנות ממך ב 2100 שיקנה,
תקנה דומיין ישראלי אחר.
תשאר עם אותו הכל תשנה רק תשם + תקנה שרת או לא יודע מה עם הכסף שנשאר ותשדרג תוסיף טיפה
זה יכול להיות פיתרון יעיל.

Kuchi 05-01-06 15:21

א ) סבבה לא הבנתי מה רצית בקשר אלי ואתה לא רצית למכור תדומיין ? למה פתחת בפורום דומיינים אשכול מכירה ? נגיד !
ב ) שוב לא הבנתי את האוי לא , תבין לא באתי להגיד יענו עזבו סתם חרא אנחנו נעבור להעלות באתרים אחרים אמרתי שיענו אתה כביכול סגור ואתה מפסיד וכולם הולכים להעלות במקום אחר משום מה לא נראה לי שיש מישהו שסופר שניות לזמן שתעלה בחזרה תשירות יש מספיק אתרים ושמאחר ואתה מבקש עכשיו תרומות אז זה זה לא אחסון חינם ! אז עוברים שירות ! מפה אני עובר לנושא שלא חסר לך כסף אבל אתה מבקש תרומות אמממממ אוקי ! מישהו פה סוטר את עצמו ? אוקהההה אח שלו בקיצור אין לי בעיה איתך או איתו אני פשוט אומר את דעתי תהנה ובהצלחה
וכמו שאמרתי בקשר לעניין עם השרת אתה נחשבת כנצלן מיצידי למה ? כי כמו שאמרת ראית שזה מתאפס אבל יש לי שאלה עלה בדעתך לשאול את מנהלי השרת התומכים מישהו ? לא נכון ? לא נורא !
אבל מצד שני גם אמרתי שמנהלי השרת הוא בעיקר ה "טיפש" (לא מקלל זה סטיגמה !) למה ? כי באמת הוא היה אמור לראות שעברתה את המגבלה אבל תחשוב על זה כמו שאמרת יש מצב שהוא לא שם לב כי הפאנל איפס את עצמו ויש לי שאלה אולי במקרה אתה העלת לפאנל סקין שאתה הכנת?
אני מבקש רק כן ולא את השאר תשאיר לי אחי
בקיצור אני מציע ששתיכם תפתרו את זה לבד כי באמת אחים שלי שתיכם יצאתם לא בסדר
אני לא מדבר על לא בסדר יענו מניאקים יענו לשתיכים יש שגיאה איפה שהו !
קיצור בהצלחה ! :qqb007:

נ.ב
לא התכוונתי להעליב אף אחד וגם לא תמערכת של ארז אמרתי את זה כי הוא עשה למערכת שלו שם מסריח למה ? כל פעם הוא מתלהב ממנה וכל זה עזבו בכל מקרה ארז לא משהו אישי :)
אה וכן שים לה בושם הוגו או אנג'ל ! ושמפו כיף ! אחחח לוסיאנה שלי

Rar.Co.iL 05-01-06 20:06

KuChI-PoChI,

עניתי על זה, מכירת הדומיין הייתה למקרה הגרוע ביותר.
לא חסר כסף, אבל אני מבקש תרומות. אני לא מתכוון להשקיע אלפי שקלים בשירות לא רווחי (אני גם לא רוצה שהוא יהיה רווחי). ולא, אני לא רוצה שיממנו לי הכל. רבע פלוס מינוס מהחודש הראשון יספיק.

וזה כן אחסון חינם, השירות ימשיך לפעול גם אם לא ישלחו תרומות, השאלה לכמה זמן. ואני לא מחייב אף אחד לשלוח תרומות, ומי שישלח לא יקבל יחס מיוחד.

לא עלה בדעתי לשאול, מלא פעמים שדיברתי עם מירו אמרתי לו שאני צריך לעבור שרת בגלל שעברתי את ה-15GB ואני לא רוצה להעמיס עליהם. אם אמרתי לו את זה, הייתה צריכה להידלק לו נורה אדומה, לא?

הפאנל לא איפס את עצמו, הוא פשוט לא שם את האפשרות שהחשבון יחסם ברגע שתגיע המגבלה (לפי מה שהוא אמר). אך זה גם לא נראה כל כך הגיוני, ראה בתגובות למעלה.

אם אני ארצה אני אענה לך בכן, לא, שחור ולבן. אז לא, לא העלאתי סקין שאני הכנתי.
א. אני לא יודע להכין סקין. ב. גם אם ידעתי, אני לא יודע איך להעלות אותו. ג. למי לעשות סקין חדש?

אני מודה שהייתה לי שגיאה פה, למרות שמחינתי היא מזערית כי אני לא זה שאמור לדאוג לשרת, אני לא זה שצריך לדעת אם הם עשו טעות או לא. מצד שני, לא ראיתי לקיחת אחריות קטנה של מנהלי ...מה שלדעתי חשוד, אולי בעצם השירות שלי לא עשה כלום לשרת? אבל נעזוב את זה.

אני מתלהב מהמערכת שלי?
ממש לא, זו מערכת יחסית פשוטה למערכות העלאת קבצים של היום.
אך לפי דעתי, לא צריך פאנל ניהול ועוד עשרות שטויות. 2 קבצים וזהו. ממש לא מתלהב.

האמת נגמר לי ההוגו לפני כמה ימים.

המשך ערב נעים.

בן.נ. 05-01-06 20:11

מניסיון - שללקוח שלי נגמר שטח האחסון - לא יכלו לעלות יותר
ואם ניסו לערוך קובץ , אז הקובץ נמחק אוטומטית , אם זה לא קרה ב ,אז כנראה הם לא עשו משהו נכון.

לדעתי היה להם בעיה בשרת בלי קשר אלייך
וזה אחריות שלהם ,גם אם זה קשור אלייך וגם אם לא ....לבדוק ולגלות את הבעיות.

מה שגם זה לא עניין של עומס בגלל RAR , זה עניין שאולי נגמר השטח דיסק ואז השרת התבלבל עם עצמו :qqb009:

בכל מקרה , לא הייתי מאשים את RAR

eyalk7 05-01-06 20:33

אתר מעולה.

idansror 05-01-06 21:14

האמת, מילה במילה אתה צודק.

שהיה בהצלחה, וראר תחזור לרשת בע"ה.

Ori 05-01-06 21:58

אוקי,
הנה התגובה - נעול.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:31.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ