![]() |
מגפת הsms החלה כאן?
הנה החלה מגפת הsms.
פעם זה היה פורומים, אחרי זה רשת אתרים, אחרי זה חברות איכסון, אחרי זה חברות עיצוב עלובות, ועכשיו sms?? אהה ושכחתי את תחרויות האתרים. אם אתם הולכים להתחיל את המגפה הזאת, תודיעו כאן. שנבין מעכשיו שזה הולך להיות עוד "משחק שעמום" של ילדים, ונדע לא ליפול בפח לאלו שיעשו עם זה דברים רעים. תודה רבה. (אפשר תגובות? ) עריכה: -בקשר לאורי, רק מחמאות אליך. אתה התחלת עם זה כמו שצריך, עכשיו יבואו כל הילדים ויעתיקו ממך. |
הייתה גם מגפה של אתרי העלאות קבצים..
|
בסדר.. זה דבר חולף, כמו שהפסיקו עם ה"חברות" איחסון, יפסיקו גם אם זה. אין מה להתרגש
|
ישראל כזאת עלובה
בנאדם אחד מצליח כולם חושבים שהם יצליחו חלאס פיר סטיל וכל הרשת שלהם מצליחים וזהו צאו מיזה אחרים לא יצליחו כמוהם לפחות תחשבו על רעיונות מקוריים |
ציטוט:
זוכר אותי? זה אני רפי...killing machine מפורום שלך..:) תן לי איזה הודעה באייסי נדבר קצת. תודה על התגובות:) |
כמו שעניתי באשכול אחר לך,כן,מחלה,אבל זה גם עובר וגם לפחות הפעם זה ריווחי (לפותח השירות,ברוב המקרים):p
|
כן , כנראה...
בכל אופן, אני מציע לכל מישהו ששוקל לעשות משהו לפנות אליי לפני - להתייעצות \ הצעת שיתוף פעולה. אתם צריכים להבין שבשביל אתר צריך רעיון שהוא חזק - ופרסום. את שני הדברים האלה אני משלב בכל אתר שאני פותח מכיוון ויש לי את הגב של כל האתרים שעובדים עם אפטיים פתרונות אינטרנט מתקדמים, לכל אתר שאני מעלה, אני מרים לו גם פרסום בכל רחבי האינטרנט ודואג שלא יהייה עוד אתר שכזה. קשה מאוד להפיק רווח מ-SMS מרעיון שהוא לא טוב \ לא ייחודי. לכן, אם מישהו חושב שיש לו רעיון גאוני - שילך על זה (או שיבוא אליי ונראה איך אפשר לשתף פעולה). מסר לילדים שבסך הכל חושבים שאם הם ישקיעו חד פעמית 50$ ואחרי זה ירוויחו 100 ש"ח בחודש הוא - רדו מזה, לא תעשו את זה. הרי חברות הסלולר הם לא שוק, אתה צריך להוציא להם חשבונית מס, והרבה כסף הולך. לכן זה אפקטיבי רק ברווחים גדולים , של מעל ל-6000 ש"ח שליחות בחודש. עוד משהו שאתם צריכים להבין : הגולשים לא פרייארים ! הרי מתישהוא הכסף שהם שולחים יורד להם מהחשבון בטלפון, וזה עדיין כסף. הם לא ישלחו הודעות מבלי לקבל בתמורה משהו שבאמת שווה להם לשלוח עליו. תחשבו בהגיון, ואל תלכו עם הזרם, רק כדי להרוויח פרוטות. שלכם, |
ציטוט:
k.machine בטח שאני זוכר אותך חשבתי יש לי מעצב שלי תותח עד שעזבת :( |
שימו לב,
עשיתי עריכה בהודעה הראשית, כדי שזה יצא יותר מובן. ציטוט: ציטוט:
|
ציטוט:
|
כן כנראה...למראות שיצא לי לראות 2 אתרים ב SMS חוץ מהאתרים של אורי
"מגפה" פששש זה באמת ככה והיו עוד כאלה כמו חברת דומיינים ויש עוד הרבה אבל ככה זה שמשעמם... |
אני לא כל כך בטוח שזאת מגפה, זאת פשוט דרך יותר נוחה לקבל תשלום מאשר שליחת מזומנים וכו'..
לדעתי זה דבר שימשיך ולא יפסק.. והחברות אחסון התחילו לפני הפורומים.. |
ציטוט:
חברות אכסון (הגל הגדול,אני לא מדבר על 2 שנפתחים בחודשים אני מדבר על 2 באותו שבוע,2-3 באותו חודש) היו הרבה אחרי הפורומים,בערך בתקופת תחרויות האתרים... |
קודם זה היה הפורומים.
בתקופה הטובה של phpbbheb היו נפתחים עשרות פורומים ביום. אחרי זה זה המשיך לחברת איכסון. אחרי זה לתחרויות אתרים. אחרי זה לרדיו באינטרנט. אחרי זה התקדמו חברות האיכסון והתחילו לספק גם ריסיילרים. אחרי זה התקדמו לשירותי העלת קבצים-בגלל פתיחת האתר לודינג. אחרי זה חברות עיצוב ועכשיו זה.. |
כתבתי כבר מאמר להוכיח מדוע לא כדאי לפתוח אתרים עם SMS...
*ד"א אני מתערב שהאתר הבא יציע אחסון בתמורת SMS. |
כמה שאתה צודק...
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
האתר הזה באותו שרת שנמצא Firestyle בריסיילר של SPD אם תמכרו גם את האחסון עצמו בריסיילר של SPD זה יהיה באמת שווה |
אורי לא חייבים להביא להם חשבונית גבר בדקתי בכל מקרה הסכם שלהם ממש טיפשי יענו 50 דולר לתמיד אבל אם אתה לא עובר את ה 300 שקל בחודש אתה משלם להם כסף זה חרא !
|
ציטוט:
במקום להיות כ"כ לא בטוחים תקראו את המאמר, לא כתבתי אותו לחינם. |
א ) אתה אורי ? התכוונתי ל ORI
ב ) איפה מאמר שלך ? ג ) מה שאמרתי נכון נשמה תתקשר למקרופיי שאל אם בחור בשם חן בוסאני דיבר איתו על תוכנת VOD פרוייקט י"ב בקיצור נשמה לא הבנתי מה רצית ממני סורי ובאמת כתבת 3 שורות קראתי מה מאמר בזה ? שיש מלא חברות ובלה בלה בלה ? אני התייחסתי למשהו שאורי אמר + הוספתי משהו שהוא לא אמר |
1. יש לי קשר רצוף עם חברת MicroPay.
2. תריץ חיפוש בפורום הזה, זה עמוד אחד לפני זה( http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=11573 ). 3. רוצה לדבר אל אורי?, פרטי, ככה זה פורום. |
ציטוט:
שאני יבין אתה בא אומר על מה שכתבתי טעות אבל אתה לא כותב על מה וכתבת מאמר אני חוזר אתה המלך אבל שאני דיברתי איתם אמרו לי משהו אחר סווווו פליז מה אתה רוצה ממני תכתוב מה אתה רוצה ממני לא טעות אלה מה מה ! ולא יכתוב לו לפרטי פתחת תאשכול הוספתי משהו למה שהוא כתב זה הכל אם יש לך בעיות עם מה שכתבתי תכתוב על מה אל תכתוב טעות תודה פרט לי בבקשה מה טעות שכתבתי ואני יביא הסכם שהם שלחו ככה שאני יכול להוכיח לך רוצה ? הטעות היחידה שכתבתי 300 שקל ? אוקי 1000 שקל אם הוא לא עושה אז הוא לא מקבל רווחים ! |
הטעות שלך היא ב 300 ובאלף, אם לא עוברים 100, לא מקבלים בחודש כלום.
ווהוספתי את הלינק למאמר: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=11573 |
ציטוט:
בכל מקרה התבלבלתי עם 1000 שקל זה שאתה לא זכאי לעמלות ! 1. תשלומים 1.1. עלות רישום למערכת 50$ לא כולל מע"מ. 1.2. גביית החיובים, עבור הודעות SMS בחיוב חוזר שבוצעו בעבור שירותי הלקוח, תתבצע כל חודש באמצעות המפעילים הסלולאריים השונים. 1.3. הספק ישלם ללקוח עמלות על בסיס הגבייה החודשית כפי שתדווח ותשולם בפועל על ידי המפעילים הסלולאריים. אחוזי העמלות יקבעו לפי סך כל הגבייה שבוצעה באותו חודש באמצעות מפעילי התקשורת השונים, בעבור כל השירותים של הלקוח ואשר תשולם לספק, להלן "גבייה חודשית". 1.4. אחוזי העמלות יקבעו לפי המדרגות הבאות: במידה והגבייה החודשית קטנה מ- 1000 ₪, הלקוח אינו זכאי לעמלות, ואין צבירה של גבייה לחודש הבא מגבייה חודשית של 1000 ₪ ומעלה, הלקוח זכאי לעמלות בסך 20% (על כל ההודעות) העמלות כוללות מע"מ. 1.5. בכל מקרה של זיכוי כספי למשתמשי מפעיל סלולארי, הסכום שיוחזר ועלויות הזיכוי, ככל שידרשו על פי מדיניות המפעיל הסלולארי, יקוזזו מסך העמלות של הלקוח . 1.6. לנציגי שירות הלקוחות של המפעיל הסלולארי או לספק הזכות להחליט על זיכוי מנוי בעבור חיוב של שימוש חלקי או מלא בשירות התוכן של הלקוח. בכל מקרה כזה, הספק ידווח ללקוח על סיבת וגובה הזיכוי. 1.7. התשלום מהמפעיל הסלולארי מתקבל כ- 90 יום לאחר חודש הגבייה, והעמלות ללקוח ישולמו עד 10 ימים מהמועד בו יקבל הספק את התשלום מהמפעיל הסלולארי, כנגד חשבונית מס כדין. |
שינסו מה אכפת לכם?
אורי פוגע לך בכיס? או שאתה סתם נלחץ ומדבר ועושה הרצאות |
אורי באמת קצת נלחץ,
אולי אורי חושש לפרנסתו?, השמא?... |
ציטוט:
|
למי שיש זמן לשטויות שיפתח מה שהוא רוצה, חבל לכם להתערב בעניינים של כל אחד.
למשל אני, לפני חודשיים וקצת פתחתי אתר שיש כבר כמה אתרים באותו הנושא אבל "לפתע" הוא הפך לאתר המצליח בישראל בתחום הזה (לא מתלהב פשוט זו עובדה - שתבינו שהראשון שנפתח לאו דווקא יצליח).. שיהיה בהצלחה לכל מי שרוצה לפתוח אתר עם שירות SMS, בין אם זה הורדת עיצובים לבין הזמנת "בחורה" (במילה יפה) הביתה.. |
ציטוט:
גם אני חשבתי על זה חח ואז שאלתי את אורי מה האתר הבא שלו והוא אמר לי זה :P חחח |
ציטוט:
חברות אחסון התחילו הרבה לפני הפורומים, ולאחר שמחירי הזנות התחילו לרוץ, באה מגפת הפורומים. אל תנסה אפילו להתווכח איתי על זה כי אני מההתחלה פה וראיתי כבר את הכל... ( מהתקופה שזה התחיל מ IBHeb ) |
ציטוט:
כל מגפת הפורומים החלה בלייקוס, בפשטות שם, זהו. |
ציטוט:
|
מה רע בזה שיקומו אתרי SMS?
ואורי, אתה פשוט מפחד שיקום אתר שיהיה אתר מתחרה לאתר שלך, ואז אתה פשוט תפסיד. בדיוק כמו שESWDS (משהו כזה הניק שלו) רצה לעשות, ובגללך לפי דעתי, הוא ירד מזה והצטרף אלייך. אני לא יודע מה היה שם אבל חבל שהוא לא פתח אתר מתחרה.. אגב, הראושן הראשון שהתחיל עם זה, היה העורב אם אני לא טועה |
שכחת את התחרויות אתרים שבאו פעם ביומיים ... עד שאנשים הבינו שאף אחד לא יפרסם תחרות אתרים במקום שיהיה ההפך ..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ