![]() |
השמינייה?!?!?! או אולי ראש גדול!?!?!?
תצביעו והשפיעו מה אתם שרופי שמינייה או שרופי ראש גדול?!?!:qqb010: :qqb010: :qqb010:
אולי אתם לא שרופים בכלל?:( כמובן שאני השמינייה זאת אומרת אני מנוי HOT |
ראש גדול שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט טטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
אבל העונה השנייה לא כמו העונה הראשונה כי ריקרדו מה זה חסר איתו היו הכי הרבה מחוקים חחחח |
ראש גדול יווו
|
וואלה לא שניהם \=
|
תוסיפו אחד לשמינייה אני לא יכול להצביע =]
|
ציטוט:
|
ראש גדול,
לצערי היה מעבר בבית לHot, ולכן נגזר עליי לא לראות את העונה השניה. לא נורא, מה שפיפספת פה, תשלים שם. :) |
אצלנו ליס חח
|
לדעתי דיי ברור שראש גדול סדרה יותר מצליחה מהסיבה שליס יש בהרבה יותר לקוחות מהוט
|
ראש גדול אין ספק...
ראיתי אצל חבר השמינייה כמה פעמים, פשוט משעמם =( |
השמינייה שולטת :)
אני לא יכול להצביע :( |
ציטוט:
אני עברתי ליס שהתחיל טלנבולה בע"מ וממש ממש התבאסתי מכל השיר השלנו בכלל לא אהבתי טלנובלה בע"מ הרבה יותר מצחיק וכיף לצפייה..סתם התאכזבתי מהשיר שלנו=\ |
השמיניה.
וזה סקר די דבילי לא? חחח כול מי שיש לו יס אוהב את ראש גדול וכול לקוחות הוט אוהבים את השמיניה. |
ראש גדול...
|
לא זה ולא זה.
בראש גדול ה"שחקנים" לא יודעים לשחק בגרוש.. אני שונא לראות דברים כאלה. ובשמיניה שראיתי אצל חבר שלי, יש עלילה מפגרת ומשעממת.. ככה שאני בינתיים לא בזה ולא בזה :) |
יש לי YES
ראש גדול שולטטטטט |
גם אני ראיתי טלנובלה בע"מ וגם השיר שלנו...אהבתי יותר טלנובלה בע"מ משתי סיבות
1.דודה שלי משחקת שם-הדס מורנו 2.יותר יפה בהכל אני רואה גם השמיניה וגם ראש גדול.... בביתי שלי אני רואה טלנובלה בע"מ ואז הולך לדוד שלי בערב לראות ראש גדול... |
ראש פטיש
|
ציטוט:
גם יעל בר זוהר דודה שלי |
נוו אז מה שהיא דודה שלך
אני מיתאמן בחדר כושר עם הראל מויאל מי יותר שווה הראל מויאל או הדס מורנו |
ציטוט:
הוא סתם מדבר פקה |
ציטוט:
|
ראש גדול ..
סתם לפעמים רואה אם במקרה הטלוויזיה פתוחה... סדרה נחמדה.. וראיתי פעם את השמיניה , המשחק שם של השחקנים פשוט מזעזע |
איזה ספאם יש שאלה תענו עלייה אל תספימו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ראש גדול...
איזה שוווווה אלכס הזאת |
למה אתם ישר חושבים שמי שכותב שהוא במשפחה אם מישהו מפורסם ישר משקר?
מה אתם חושבים שלהדס מורנו או כול מפורסם אחר אין בני דודים?או שבני דודים של מפורסמים לא גולשים בפורומים? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ