![]() |
נותן דומיין בינלאומי מתנה!
נותן דומיין בינלאומי מתנה!
תכתבו כאן את הסיבה.... אתם בטח שואלים למה אני נותן? כי יש לי 6 עכשיו ואין לי מה לעשות עם עוד אחד שנשאר ליי(קניתי אותו אבל עדין לא בחרתי שם מתחם) |
אני לא רוצה לקנו כבר קניתי (לכל מי ששלח לי הודעה פרטיתי)
אבל כבר אין לי מה לעשות איתו אז מי שרוצה אותו שלחו הודעה |
אחי בבקשה תיתן לי כי אני ]פותח אתר כמו stage
ואני חייב דומיין לא משנה איזה חוץ מהחינמיים חחח זה הולך להיותת משהו פצצה אני מתחנן אחי |
בקשר לדומין שאתה נותן מתנה הייתי רוצה לקבל אחד ...
אני רוצה לפתוח עכשיו גם רדיו וגם עוד מספר אתרים אני חושב שאם תעזור לי וצביא לי דוין אולי אני יוציאפות כסף כי אני מעלה עכשיו מפר רעיונות שצורכות מערכות והדומין יכול ליתרום לי השמח אם תעזור לי הבקש תשובה גם אם כן וגם אם לא תודה דור תורג'מן נשלח גם בפרטי |
אם לא יהיה עוד הצעות תוך שעה אז אני נותן למישהוא ששלח לי הודעה פרטית
|
ציטוט:
|
אתה
|
ציטוט:
|
אחי ב'קשה אני חייב את הדומיין הזה !
אח שלי הקטן פתח אתר והוא מת לדומיין נט ! תעשה מצווה אחי חחח (: |
פרט על מה האתר......
|
חבר שלי פתח רדיו לבית הספר,
הוא צריך דומיין, הוא אמשח לכל דומיין, אם תרצה לתת לו, תודה . יום טוב . |
אממ אם זה רדיו לבית צפר שלך אז אתה יכול be.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עזוב לא משנה אני נראה לי אקנה וזהו ... |
אני רוצה...אבל אני לא יתחנן!
אני צריך לאתר של הומור...יש לי הרבה מקורות! אם תרצה לתת תגיד...אפילו תהיה vip באתר... |
שלחתי לך הודעה פרטית.
אשמח אם תענה עליה. תודה, וכל הכבוד. מקווה שאתה לא מבלף. עריכה : אני לא בטוח שההודעה פ. נשלחה אליך. בכל מקרה, צור איתי קשר : #2462437 |
טוב עוד 10 נסגר
|
ציטוט:
:qqb014: |
תעשה מה שבראש שלך תביא לימ שאתה רוצה עשית מעשה טוב והלוואי ירבו כמוך
|
כל הכבוד כן ירבו צדיקים כמוך !
|
אני מציע לך לתת לאנשים באמת רציינים ולא סתם למישהו שרוצה לפתוח אתר לכיתה שלו או לאח שלו הקטן תתן למישהו עם פוטנציאל ושתוכל לקבל החזר מסויים בעתיד.
|
שלחתי לך הודעה פרטית. אשמח אם תענה(:
|
אני פותח אתר על רוק עם הרבה הורדות שיעזרו להרבה אנשים
|
בס"ד
אתר בנושא סלולר מחשבים ונגני MP3 |
אני זקוק לדומיין .
אני עושה עבודות פלאש חינם כרגע עד 10 עבודות . ולכן אני חושב שמגיע לי איזה משהו בתמורה לא גבר ? |
אם תגיד איזה דומיינים יש לך אני אשמח לחשוב על משהו ולהציע...
|
אם יש לך אשמח לקבל אחד ולשתף אותך ברווחים כ20 אחוז לאחר מכן וגם אשמח אם תהיה בצוות יש לי אתר זהו אתר על משחקים\גיימרים הוא כבר פתוח אבל הוא מאוחסן חינמית לכן איחסון אני כבר קונה ממג'יק הוסט ודומיין אין לי. האתר:http://vadkut.freeownhost.com/1 עדיין לא גמור סופית. בבקשה צור קשר באייסי:11999131. *השם של האתר יהיה שונה.
|
אני אשמח לקבל דומיין לאתר שלי שתורם לקהילה וללא מטרות רווח: http://wwww.tichnut.tk
|
ציטוט:
מרגש .. :qqb006: |
אממ נתנתי אותו לאחד שעושה אתר עם מערכות חינמיות שהוא בנה....
אבל גם לחבר שלי טל דרעי derey22 יש דומיין שהוא לא צריך כמו ששמתי ממנו. אז אם אתם רוצים תבקשו ממנו ואולי הוא יתן לכם |
ידעתי שזה לא רציני .
|
הוא נתן את הדומיין למה לא רציני?
משהוא עם מערכות חינמיות הוא אמר לי, לא יותר מזה |
ננעל.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ