![]() |
FasTac - תוכנה לגלישה מהירה ויעילה בפורטל טיק-טק.נט
שלום לכולם ושנה טובה!
לאחר כשבוע וחצי של עבודה מצד סלביק וסתיו על התוכנה Fastac, זוהי תוכנה חדשה ורישמית של האתר, המאפשרת לגולשים שהתקינו אותה לאחר תהליך קצרצר של כמה לחיצות על Next, לגלוש אל האתר מהמחשב בלי להסתבך בדפדפנים אחרים. - לינק להורדה: http://tic-tac.digitaltech.co.il/fas...sTac-Setup.exe - לינק לאתר: www.tic-tac.net/FasTac נשמח לקבל רק תגובות חיוביות, אך אם בכל זאת, מצאתם איזה באג קטן המקשה עלייכם, נשמח לקבל את המידע עליו ועוד יותר נשמח לתקן אותו! בברכה, הנהלת טיק-טק.נט והנהלת רשת XtraPower. |
רעיון נחמד.. תוכל להוסיף סקרינשוט?
|
נוסיף :]
|
זהו...אין תגובות?
נעלבתי :[ הרוב אנחנו מחפשים באגים ושיוניים שהייתם רוצים בגירסא 2. |
עוד מאט יחזור מבית הספר ויגיבו , רוב העבודה זה סתיו !!
|
אה בגלל זה לא מגיבים לי :/
אחי, שניכם עשיתם עבודה נפלאה וקיבלתי המון תגובות מגולשים גם על העיצוב גם על התיכנות וגם על הרעיון השימושי. |
פששש, כל הכבוד.
מה אחרי התוכנה שרשת XP בנתה ל SYNC.co.il , כולם פתאום מתחילים לבנות? בכל אופן , נראה נחמד מאוד. בהצלחה. |
מממ...שכחת?
גם טיק-טק.נט נמצא למעלה משבוע וחצי ברשת :] וזה אותם מנהלים נחמדים שרוצים לפתח את האתרים שלהם ולא רק להוסיף אתרים לרשת. מבין חבר? |
Ilya G בקרוב תוכנה לקדיו אפקט לניגון רדיו!!! מהמחשב!!! אחרי החופש כבר יהיה
|
ציטוט:
אבל עכשיו לתוכנה? נו לא מצאתם איזה באג? או איזה משהו חדש שהייתם רוצים בגרסא הבאה....? |
...
נראה נחמד.
מה זה עושה בכלל אבל? |
זה דפדפן לגולשים הקבועים של טיק טק שאתה יכול להכנס בשניה לטיק טק :)
|
לא מחייב רק קבועים..
גם אלו של פעם ב..מוזמנים להוריד. |
תוכנה מאוד חכמה :)
יום אחד נשמע על סתיו, אני מבטיח לכם :) בהצלחה. |
נשמע..ובעוד איך נשמע!
הוא ממש תותח בזה! |
נחמד, איפה כותבים את הכתובת
|
מראה לי שגיאה בכניסה לתוכנה.
|
פיגור.
יצרתם ממש "תוכנה" "אדירה"! מה הקטע בניתם תוכנה אשר מתקשרת בפרמים, מה כל הקטע פה. גם ל UpMe היה כזה פעם... |
זה הדבר הכי לא שימושי שראיתי בחיי
|
אחלה תוכנה חח אני המתכנת , אליאב תענה דחוף במסנג'ר העלתי לך עדכון לתוכנה!
|
זה נחמד אבל לא שימושי.
מי שרוצה ליגלוש שיגלוש דרך הדפדפן. אבל מי שרוצה ליגלוש באינטרנט לא יכנס לתוכנה הזאת רק כדי ליגלוש בטיק-קט שהוא יכול ליגלוש בו רגיל. |
יש מצב לקבל תוכנה לאתר שלי?
אם אשפשר תקבלו את כתובתהאתר בפרטי... |
פשוט מאוד למעשה בvb, כבוד על הרעיון.
|
נו באמת
נו באמת
הבן אדם עשה תכנה די פשוטה שעוזרת להגיע לאתר בלי בעיות ככל הנראה. וכמובן מוסיף לינק לאתר. פשוט תגיד שאתה רוצה שיכנסו לאתר וזהו, וגם מה זה קשור לביקורת אתרים דיי עם המשחקים הקטנים האלו של פרסום האתר חבל שרק אני קולט את זה כי כל פעם שאני נכנס להוסטס אני רואה טיק טק נט |
זה ממש לא תוכנה פשוטה כמו שאתם אומרים נכון שזה לא משהו כזה ענקי אבל פורטל טיק טק בעל יותר מ8 אלף כניסות ביום אז ככה לאנשים אולי יהיה יותר כיף להכנס וגם אם לא הוא ביקש מסתיו סתיו הכין לו :)
|
מיותר נראה לי..
בכל אופן צא מזה הפורטל מקבל 8 אלף כניסות יחודיות ביום. |
רשמתי יחודיות? אני לא יודע כמה בדיוק אבל משהו כמו 8 אלף כניסות לא יחודיות יחודיות אני מאמין שפחות , כדי לדעת תתשובה זה צריך שאליאב יתחבר ויגיד לנו :)
|
לא רשמת טעות שלי..סורי
אבל בדיון הקודם לגבי ההצטפרות רשמת כניסות יחודייות לא זוכר כמה אבל אם אני לא טועה 5000 האתר שומם... |
8 אלף כניסות לא יחודיות
משתמש אחד יכול לעשות להכנס שמונה אלף פעם :d |
אני באמת שלא יודע כמה יש לו יכול להיות יש לו הרבה אני זרקתי מספר לאוויר =\
|
יש יותר מ7500 ייחודיות ביום, מצידי אל תאמינו.
|
תן הוכחות
האתר בפועל שומם אז אם היה 7000 יחודיים היינו אמורים לראות משהו פעיל ולא רואים. |
תעשו שכל אתר יהיה לו תוכנה ולא נצטרך אתרים
|
מצטער שלא הייתי פה :/
אומנם התוכנה פשוטה אבל עוזרת וקיבלנו כמה עשרות תגובות באימייל. תאמינו או לא האתר בעל 7,500 כניסות (שונות ויחודיות). דפים נצפים יש למעלה מ-32,000. כמו שאמרתי לאלו שאמרו שהתוכנה לא שימושית: נשמח לקבל עוד הצעות לתוספות בתוכנה או כל שינוי לטובה לאימייל - FasTac@tic-tac.net יום טוב ותודה :] |
אפשר כמה תמונות מסך :)
|
בקשר לסטטיסטיקות...
אני מכיר את הבעייה שלא מאמינים לכניסות שלך... :|
בגלל זה שמתי סטטסטיקות ועכשיו כולם מאמינים. הכי טוב בשבילך להירשם לכאן http://www.extreme-dm.com/tracking/?reg זה מאוד אמין, מקצועי והרבה משתמשים בזה. בנוסף זה מאוד פשוט לתפעול וכל זה. שווה לך לדעתי. |
ציטוט:
אבל תן יחודיות מה השטויות האלה.... |
ציטוט:
שימוש קליל ברכיבים של אינטרנט אקספלורר...לא חכמה גדולה. כמה זמן לקח לך? שבע דקות? |
אני הייתי רשום בעבר אבל כולם היו מסתכלים לא אהבתי את זה :/
מי שרוצה ליראות מוזמן בכיף לראות שהשיא של אותה תקופה (סוף חופש גדול היה כ..) http://tic-tac.digitaltech.co.il/upl...s/1-Image1.gif בקשר לפשוטה בטירוף.. שתיהיה גם תוכנה של דקה וחצי? העיקר הרעיון! היופי של הביצוע! כמות ההורדות, וכמות התגובות. שבוע טוב לכולם!. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ