![]() |
מה דעתכם על המפרט הבא?
אני מעוניין בקניית מחשב חדש,וחבר הכין לי מפרט ב-ksp
אני רק צריך שמישהו ימליץ לי גם על כרטיס מסך כי התקשיתי לבחור. והביעו את דעתכם כמובן.. http://img408.imageshack.us/img408/3609/procomp4xx.jpg תודה לעוזרים :) נערך ע"י אלמוג, שונה מתמונה כתצוגבה ללינק לתץמונה - הורס את מבנה האתר. |
מחשב פצצה
אני יחכה עוד חצי שנה כיצא המעבד יונה של אינטל אז זה היה שידרוג אמיתי |
ציטוט:
אבל מה עם כרטיס מסך ? מישהו ? |
מה התקציב שלך לכרטיס מסך? בעקרון היום מומלץ 6800GS...
|
1000..........
משהו בסביבות.. |
המחירים שהצגת כאן לא תואמים את מה שיש להם באתר אתה בטוח שזה המחירים שיוצא לך?
והערה קטנה לגביי הלוח אם: אתה לקחת SLI וזה מייקר את הלוח אם, אם אתה לא מתכוון לקחת שני כרטיסי מסך שינצלו את האפשרות הזאת זה מיותר לחלוטין. יבגני |
אחלה מחשב, ממליץ לך לא לקנות מ-KSP כי האחריות שהם מספקים על הפנים..
בהצלחה בכל מקרה. |
אחלה מחשב
ואתמול קניתי כרטיס מך של ראדון ממליץ לך |
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4636
כרטיס מסך מעולה, מומלץ! |
ממליץ על הכרטיס, 6800GS זה בומבסטי =)
נתחיל: המעבד הוא לא 3.5Ghz, ומי שרשם את זה לא מבין ב-AMD, אין טעם לקנות 3500+, אין הבדל בינו לבין 3200+ מסקנה: לרדת ל-3200+(2GHZ) לוח אם: לוח אם סטנדרטי, אם אתה מעוניין ב-SLI, תקנה שני כרטיסים אם לא, לרדת ללוח ULTRA בלי SLI. צורב DVD: לעבור לצורב של NEC, אין כמותו. בקרים: אין טעם לקנות עוד בקרים, אם כבר קונים לוח אם, שיהיו בו כל הבקרים שאתה צריך(לדוגמא DFI Ultra D, בדיוק באותו מחיר כמו ה-ABIT) מקררי זיכרון: לא צריך... במיוחד שאין עליהם מאוורר והם לא באוברקלוק מארז: להחליף.... ספק כוח: אני אישית ממליץ על Enermax 350w =-) |
ציטוט:
הוא טוב ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
6800GT ואממ אל תרד ל3200 כי 3200 זה 2GHZ ו3500 ו3700 זה 2.2GHZ וקח Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B או של אסוס הכרטיס מסך בהצלחה בקנייה והמחיר יצא קצת יקר לא יודע חח יותר מידי והרכבה זה לא אמור לקחת הרבה כסף |
ציטוט:
ולקחתי את ה6800 gs תודה לכולם. |
ואני לא מבין משהו,כרגע המהירות של המעבד שלי היא 2400 mhz של אינטל......
ואני קונה את ה3700 שאתם אומרים שהוא 2200 mhz אז איך זה שהמעבד החדש יותר מהיר ? |
ציטוט:
אפשר להגיד שיחסית לאינטל הוא יפעל כמו 3.2 - 3.0 |
אני מריץ על מחשב שמשמש ל"תחרות OC" שני כרטיסי 6800GS ש"הופשטו" מהקירור העלוב שלהם ו"הולבשו" בקירור קטלני מותאם אישית כדי שיעמדו ב"פתיחת צינורות" (שדרושה) ובהאצה שעשיתי =] משהו קטלני... בלי היסוס מגיעים לרמה של כרטיסי 6800Ultra (עם טיפול נכון :P)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לAMD יש טכנולוגיה שונה מזו של INTEL לכן יש שוני בכמות הMHZ/GHZ אבל AMD הינה יותר מתקדמת מאינטל והמעבד הנ"ל שווה ל3.4 או 3.6 של אינטל ככה שזה בהחלט משהו חזק
|
ציטוט:
|
שטויות... מעבד של AMD לא נמדד במהירות שעון בלבד ואי אפשר להשוות לשום מעבד של Intel...
מעבדי Intel משתמשים במהירות שעון גבוהה שלא ממש נחוצה מכוון שיש מגבלת תעבורת מידע :S מעבדי AMD מבוססים על מהירות שעון "השוואתית" יחסית מול תעבורת המידע + פונקציה נוספת לצריכה עודפת! לכן לא ממש צריך להתייחס למהירות השעון... בעיקרון מה שחשוב זה: תעבורת נתונים, פונקציות עיבוד, תמיכה מקבילית, מטמון וכו'... |
גם מהירות השעון חשובה וAMD ב2.2 האלה הרבה יותר מתקדמים מזה של 3.2
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כמו שאמרו ואני יוסיף טיפה ...
מעבדי אינטל וAMD אין אפשרות להשוואת את מהירויות השעון שלהם, ועל פי זה להחליט איזה יביא יותר ביצועיים. למעבדי AMD יש רוחב פס של הסוקט החדש 2000, בעוד שלאינטל 800... המעבדים תוכננו בפונקציות שונות לחלוטין, אבל מניסיון עבודה עם ATHLON 3200 64 הוא עבד לי מעולה. יבגני |
ציטוט:
רק מעבדי הFX והX2 המתקדמים תומכים בHyperTransport 2,088MHz |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ